26/2/11

Οι αστυνομικοί δεν είναι μπράβοι του φαύλου καθεστώτος και της Ψωρο-Ελίτ

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εναντίον της Κυβέρνησης

24-2-2011
Αρ. Πρωτ.: 033

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.
Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, βανδαλισμούς, πυρπολήσεις κρατικών οχημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Σαστίζει όλος ο κόσμος από ένα καιόμενο αστυνομικό αλλά και από την απόλυτη σιγή των αρμοδίων.
Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.
Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!
Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!
Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!
Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης.
Η Ένωσή μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες περεταίρω ανάδειξης όλων των παραπάνω, με κινήσεις ουσίας και με συγκεκριμένες ενέργειες που ίσως ενοχλήσουν, αλλά θα συγκλίνουν όμως στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι εργαζόμενος, με οικογένεια με δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να ξεκινά από το σπίτι του για τη δουλειά και να μην ξέρει πως και αν θα επιστρέψει!!!

Για το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΙΚΕΤΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
http://attikanea.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

plaka mas kanoun...kai aftoi pou filagane tin oikia tou kroissou me 4 grammata pden itan astynomikoi???

Ανώνυμος είπε...

χορογραφια made by νεα ταξη, με χορηγο τζορτζ σορος και guest star το δεξι και το αριστερο χερι του συστηματος. δειτε και θαυμαστε
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_5638.html

Ανώνυμος είπε...

H δημοσια τηλεοραση σε εποικιστικη λαθροχειρια-"διεκδικητικη" αγιογραφια

Απο το προγραμμα της δημοσιας τηλεορασεως νετ "οι φυλες των Αθηνων" παρουσιαζεται μια ατυχεστατη οσο και σκοπιμη εξισωση δια παραλληλισμου του κρυφου σχολειου επι οθωμανικης κατακτησης με τις αυτοσχεδιες πρωτοβουλιες σημερα φυλετικων ομαδων εποικων στην αθηνα για την εκμαθηση της γλωσσας προελευσεως τους.

Προκειται για σκοπιμη οσο και αστοχη συγχυση που σκοπο εχει να καθυποβαλλει τον ελληνα θεατη σε μια παραλογικη ταυτισεως-σοφιστικης εξισωσεως- των αλλοφυλλων και λοιπων απροκλητα επιδρομησαντων και κατοπιν νομικοκρατικα αναγνωρισμενων πλειστων εξ αυτων ως εποικων,με τους καταπιεσμενους γηγενεις προγονους του γηγενους ελληνος επι οθωμανικου ζυγου!

Ειναι δε εμφανες οτι ο παραλληλισμος του ελληνικου κρυφου σχολειου με δηθεν κρυφα (αλλα προφανως φανεροτατα και χωρις "οθωμανικο" κυνηγο για την μαχητικη καμερα της δημοσιας τηλοψιας...) σχολεια εποικων στη χωρα μας,περα απο βαθυτατα προσβλητικος για τους δυστυχους προγονους μας στα ορια της φαιδροποιησεως τους,ου μην αλλα και χλευασμου των δεινων της φυλης μας,δυναται λογικα να ερμηνευτει με δυο μονο τροπους.

Α.Οι υποδουλοι ελληνες υπηρξαν εποικοι που εγκατασταθηκαν επι οθωμανοκρατιας στον ελλαδικο ιστορικο χωρο,υπεστησαν δε ως τετοιοι καταπιεση πολιτισμικη απο τους γηγενεις οθωμανους και εφτιαξαν κρυφα σχολεια που τωρα μιμουνται στον ιδιο ρολο οι εποικοι των αθηνων εναντι των καταπιεστων ημων γηγενων.

Β.Οι υποδουλοι με βια ελληνες ησαν γηγενεις και εφτιαχναν κρυφα σχολεια εναντια στην καταπιεση των οθωμανων κατακτητων,κατα τον ιδιο δε τροπον και εμεις σημερα ειμαστε κατακτητες στην συμπεριφορα εναντι των φυλων των αθηνων,που προφανως ειναι γηγενεις καθοτι εγεννηθησαν ισως εδω και φτιαχνουν κρυφα σχολεια εναντι των καταπιεστων παλαιοελληνων (αν και λογικως αυτο προυποθετει να ειναι ελληνες οχι φυλες των αθηνων και εμεις περιπου καταπιεστες κατακτησεως ως νεοθωμανοι!)

Σε καθε περιπτωση προκειται για προφανεις τηλε-λογικες ακροβασιες εκτος τοπου και χρονου,οι οποιες αποσκοπουν με τις ευλογιες της πολιτειας -αρα των δικων μας αναγκαστικων εισφορων- να εμφανισουν ως θυματα καταπιεσεως τους εποικους με τον ιδιο τροπο που θα επροκειτο για γηγενεις απο κατακτητες ελληνες σε ξενη χωρα!


Ειναι απαραδεκτο να χρησιμοποιουνται τα ιστορικα βιωματα του εθνους μας ως αντιστροφο εργαλειο χειραγωγησεως στο επιθυμητον των αισθηματων μας απεναντι στους εν πασει περιπτωσει απροσκλητους εποικιστες μας,κατα τροπο αστοχο και λογικα πασχοντα!

Αν η ελλαδικη πολιτεια,χρηματοδοτωντας τετοιες ανωφελες και επιζημιες για την σταθεροτητα μας λογικες αιωρησεις και τηλε σοου παρελασεως του θεατρου του Ιονεσκο,θεωρει πως θα καταστησει συμπαθητικη και βιωσιμη την εγκατασταση των εποικων στη χωρα στη βαση κατασκευης καταπιεσμενων εποικιστικων "μειονοτητων",τα αποτελεσματα θα ειναι πενιχρα ασφαλως.

Ανώνυμος είπε...

Θα προτειναμε δε, στους δημιουργους-παραγωγους αυτου του τηλε-διανοητικου υβριδιου,μειγμα ασφαλως πολιτικων σκοπιμοτητων δημιουργιας επικοινωνιακου προφιλ αποδοχης του εποικισμου και γεννεσης ενος νεου "εθνους" απο τον "κατασκευαστη" κρατος της ελλαδικης πολιτειας με τα δικα μας χρηματα,στα πλαισια μιας ακομη απο το κρατος γεννεσεως εθνους απο τις "φυλες των αθηνων",κατα το προηγουμενο της δηθεν δικης μας κρατικης εθνογεννεσεως το 1821 οπως μας λεγει η πολιτεια ημων,με προφανη τη σημερινη "επαναληπτικη" σκοπιμοτητα με μαγια για το κρατος τις "φυλες των αθηνων",το εξης:

Γιατι κυριοι παραγωγοι δεν διδεται τα εισοδηματα σας απο το προγραμμα σας αυτο στις "φυλες των αθηνων" για να ενισχυθει η εκμαθηση των γλωσσων τους;Oταν θεωρειτε οτι η πραξη αυτη συνιστα κρυφο σχολειο καταπιεσμενων ραγιαδων (αραγε ιθαγενων με βαση τον κρατικο νομο μαζικων "ελληνοεθνογεννησεων";) απο εμας τους προηγουμενα κατασκευασμενους γηγενεις,θα πρεπει να πληρωσετε ομως και απο τις τσεπες σας τα φανερα τηλε-"κρυφα σχολεια" τους ,τουλαχιστον εμεις δικαιουμεθα να ερωτηθουμε αν θελουμε να πληρωνουμε τα φανερα κρατικα τηλε-σχολεια εποικιστικης κατηχησεως στο νεο "ελλαδικον εθνος" που γενναται απο την ελλαδικη πολιτεια απο δημοσιου ταμειου και διαυλου που συγχρηματοδοτουμε ,ακομη ως ελληνες φορολογουμενοι...

Και κατι ακομη,αραγε οι εποικοι που εισεβαλλον ως Ατομα στη χωρα,κατα ποιαν εννοια και εναντι ποιου συμφεροντος των ελληνων πολιτων και της προκοπης και ευημεριας της χωρας μεταβαλλονται σταδιακα με τις τηλε ευλογιες της πολιτειας (και οχι μονο απο τηλοψιας...) σε εθνοθρησκευτικες μειονοτητες κρατικα επιδοτουμενων συλλογικοτητων,μαλιστα δε καταπιεσμενες με "τηλεκρατικα κρυφα σχολεια" εν καταχρησει εννοιων και ιστορικης γνωσης,διεκδικουσες λοιπον εποικιστικα αιτηματα συλλογικου αυτοπροσδιορισμου και χρηματοδοτησεις "αυτονομιστικες";


Σε τι επομενως συνεισφερει στην προκοπη μας ως Ελλαδος η κατασκευη καταπιεσμενων εποικων;Δεν συνιστα αραγε εχθροπαθεια προς τους παλαιοελληνες εμας, ποινικως προσεχως κολασιμος;

Aραγε προβαλλοντας στο μελλον, η ενθαρρυνσις δια της τηλε-προετοιμασιας χορηγιας κρατικης της εκμαθησης απο τους εποικους των γλωσσων προελευσεως αποτελει μηπως στοιχειο ενοτητας και ενσωματωσεως στη χωρα;Mηπως δε αποτελει η γνωσις ξενων προς την ελληνικη γλωσσων... επιθυμητη προυποθεση για την αποκτηση καταχρηστικως ελληνικης "ιθαγενειας",αντι της ελληνικης γλωσσης;

Μηπως δηλαδη σκοπουμενο νεο εθνογεννετικο κριτηριο ειναι η γνωσις αλλων πλην της ελληνικης γλωσσων για την μαζικη κρατικονομικη "ελληνογεννηση" των "φυλων των αθηνων";Γιατι αυτο θυμιζει ασφαλως την διακινουμενη απο εκλεκτους της πολιτειας ημων θεωρια δηθεν περι ηδη κρατικης κατασκευης του ελληνικου εθνους.Μηπως στο πλαισιο αυτο ετοιμαζεσθε κυριοι της πολιτειας να κατασκευασετε "ξανα" με ιθαγενοποιησεις αλλογλωσσων "καταπιεσμενων" εποικων σε κρυφα σχολεια ενα νεο "ελλαδικο εθνος" χωρις εκτος αλλων (για "ιθαγενεις" η και δια της α-παιδειας πραγματι ιθαγενεις) ελληνικη γλωσσικη ταυτοτητα αλλα αλλοφωνη; μια αλλη ελλαδα χωρις ψηγμα ελληνισμου και γλωσσικως;

Ανώνυμος είπε...

http://emprosdrama.blogspot.com/2011/02/blog-post_9540.html

Ετοιμάζουν οι Ισλαμιστές επίθεση στην Ελλάδα;

Πληροφορίες απ’ την Τουρκία




* Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!
* Τουρκικοί κύκλοι ανησυχούν για γενική αποσταθεροποίηση της περιοχής...
* Ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον ισλαμιστικό κίνδυνο;
Δ-ρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ανώνυμος είπε...

Dear ATHANASIOS,

As the world has witnessed the horrors of genocide in Darfur, you’ve made a difference by raising your voice to help stop the systematic violence perpetrated on Darfuris.

The situation in Darfur remains dire. But today there is a crisis in Libya that calls us to act swiftly - to call on our government and the international community to stop mass atrocities unfolding before the eyes of the world.

Libya’s dictator, Colonel Qaddafi, unleashed security forces armed with machine guns while fighter jets and helicopters fired from above at civilian protesters. Hundreds are confirmed dead and thousands reported wounded as Qaddafi took to the airwaves declaring “I will fight until the last drop of blood.”

Tell Ambassador Susan Rice to take immediate steps to push the United Nations Security Council to stop the massacre.

Our staff is meeting with the US Mission to the United Nations about the situation in Libya at the end of this week. We need your voice in the room with us as we call on our government to lead the international community in protecting the people of Libya.

If world leaders feel the heat from you and thousands of others, they still have time to prevent the slaughter of innocent civilians by creating a no-fly zone over Libya, enacting an arms embargo, freezing the assets and placing sanctions on Qaddafi and his henchmen, and referring the likely crimes against humanity to the International Criminal Court.

Failing to act now tempts other strongmen in the region to adopt similar mass violence - a “Libya option” - to quell peaceful demonstrations in their own countries.

The courage of the Libyan people has been inspiring. Top Libyan diplomats around the world have resigned their posts and Libyan fighter pilots have either defected to Malta or crashed their jets rather than fire on their fellow citizens. Jabril Hewadi, the chief radiologist of the Al Jala Hospital in Benghazi called for us to act, “You have to help us. Where is the world? Where is the United Nations?”

Time is short. Act now to stop the Qaddafi regime from expanding the slaughter of its own citizens and we’ll deliver your message in New York.

Thank you.

Martha Bixby
Save Darfur Coalition

εγω ποτε θα γινω λεσβια μανα? είπε...

«Δεν υστερούν οι ομόφυλες οικογένειες»


«Κάθε παιδί που γεννιέται έχει το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να έχει μια οικογένεια που να του παρέχει στοργή, φροντίδα και προστασία. Στο δικαίωμα του παιδιού προστίθεται η διεκδίκηση του δικαιώματος κάθε ανθρώπου να γίνει γονιός. Αν κρίνουμε από τη μη ρύθμιση ακόμη της δυνατότητας τέλεσης πολιτικού γάμου ή σύναψης συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα σε ομόφυλα άτομα στην Ελλάδα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για την αποδοχή και την ικανοποίηση του δικαιώματος στη γονεϊκότητα μέσω της υιοθεσίας (ή καλύτερα τεκνοθεσίας). Εξάλλου και σε χώρες που αποδέχονται και αναγνωρίζουν την ομόφυλη συμβίωση, η υιοθεσία προκαλεί ακόμη μεγάλες αντιδράσεις. Η βασική επιχειρηματολογία είναι ότι δεν είναι “προς το συμφέρον του παιδιού” να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με ομόφυλους γονείς. Το επιχείρημα αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα προκαταλήψεων, καθώς δεν ανταποκρίνεται στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα που καταδεικνύουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες δεν υστερούν σε τίποτε από τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ετερόφυλες».

Η Δήμητρα Κογκίδου είναι καθηγήτρια και κοσμήτωρ στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης



Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=385720&dt=20/02/2011#ixzz1F5MiOzAk

jajavax είπε...

Οι ίδιοι αστυνομικοί που ψήφισαν αυτήν την κατάσταση, ας φροντίσουν να είναι οι ίδιοι που αξίζουν αυτήν την κατάσταση.

Έχει πιαστεί ποτέ λαθρέμπορος ναρκωτικών ; 485 κιλά την εβδομάδα (ελαφρά τη μετρήσει) μας κάνουν πάνω από 1,5 τόνο το μήνα.

Βγάλτε συμπέρασμα, τί ποσότητες έπιαναν, ποιούς "ενοχλητικούς" νεο-εισερχόμενους έπιαναν και ποιοί ήταν αληθινά, εκείνοι που ήθελαν χαζεμένα, εκτός σύνεσης, off the action, τα παιδιά σας.

Τώρα, ας γίνουν όπως τους ήθελαν και όπως προφανώς διέταξαν, οι λαθρέμποροι ναρκωτικών.

Ας πάνε στο Contra Channel, να παραπονεθούν, μήπως και καταφέρουν, αυτό που θα καταφέρει και το κανάλι : Να τους κλ@σουν τ' @ρχίδι@ κόντρα.

Πάει πιά, ο καιρός με τις μάντρες.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας,
είσαστε πλέον Γενίτσαροι και απέναντι στην ελληνική κοινωνία, απέναντι στους συγγενείς σας και το έθνος. Υπερασπίζεστε μία παράνομη κυβέρνηση και εκτελείτε εντολές που πολλές φορές παραβαίνουν τον νόμο, τον οποίο υποτίθεται είστε υπερασπιστές. Αναλάβετε τις ευθύνες σας διότι θα καταντήσετε οι μόνοι υπερασπιστές μίας προδοτικής ηγεσίας και ενός φαύλου συστήματος όταν όλο το έθνος στραφεί ενάντια σε αυτό. Είστε υπόλογοι απέναντι στο έθνος αλλά και στην Ιστορία του, έχετε δώσει όρκο και οφείλετε να τον τιμήσετε, ειδάλλως οι επίορκοι θα έχουν το τέλος της φαύλης κλεπτοκρατίας, κρεμάλα για εσχάτη προδοσία. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει συγχώρεση, οι προδότες μαριονέτες πολιτικοί θα κρεμαστούν όλοι μέχρις ενός, θα βρεθούν όλοι όπου και αν κρυφτούν και θα συρθούν στην αγχόνη, μην τους υπερασπίζεστε γιατί πολλοί από εσάς θα έχουν την ίδια τύχη. Δείτε τί συμβαίνει σε αυτούς που υπερασπίζονται τους μονάρχες και τα καθεστώτα στις μουσουλμανικές χώρες της Β.Αφρικής και σκεφτείτε πολύ καλά τις επιλογές σας.
Όταν το σύστημα δεν θα σας χρειάζεται άλλο θα σας πετάξει σαν στιμμένη λεμονόκουπα αλλά τότε θα είναι πολύ αργά πια, θα το έχετε χάσει το παιχνίδι.
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συριζοδάσκαλος ( Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) και οι "μαθητές"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PKW8zlsaIuA

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...