19/2/11

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

του Κ.Κυριακόπουλου

Το φυτίλι του λαθρομεταναστευτικού έχει ήδη ανάψει και οι εξελίξεις θα είναι αρπόβλεπτες.Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανή εθνικό και πολιτισμικό εκβιασμό...
Η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις αμήχανη και δέσμια της ολέθριας πολιτικής της...Και οι αδίστακτοι "ανθρωπιστές" σε αγαστή σύμπνοια με τα σκοτεινά κέντρα του Ισλαμικού φονταμενταλισμού, απειλούν να πυροδοτήσουν εξελίξεις απρόβλεπτες για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Τώρα που οι μάσκες της υποκρισίας πέφτουν και οι υποκριτές κατεργαραίοι αποκαλύπτουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο, όλα πλέον γίνοντια ξεκάθαρα:
1. Καρφάκι δε τους καίγεται για τη δήθεν ανθρώπινη πλευρά της περιπέτειας των "δυστυχισμένων" τους.
2. Το μοναδικό το οποίο τους ενδιαφέρει είναι η ολέθρια επένδυσή τους που αποσκοπεί σε μια γενικευμένη και επικίνδυνη κοινωνική έκρηξη με μοχλό τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό και με απρόβλεπτες δυστυχώς προεκτάσεις.

Ο Ελληνικός λαός σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν πρωτοφανή εφιάλτη...


Κανένας εφησυχασμός...
Καμία επανάπαυση...
Και κυρίως κανένα συγχωροχάρτι στους απερίσκεπτους συνενόχους αυτής της ολέθριας πολιτικής ανοχής.

Επιδιώκουν το αιματοκύλισμα και τον Εθνικό διχασμό. Ας μην τους το επιτρέψουμε.

Την ώρα της κρίσης που οσονούπω πλησιάζει απειλητική, οφείλουμε όλοι να καταδείξουμε τους μεγάλους ενόχους για το Εθνικό έγκλημα που σχεδιασμένα οργανώνεται.

Και αυτοί είναι:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/02/blog-post_19.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1 στους 3 λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας και παρουσιάζουν ενεργό φυματίωση αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία

Ένας στους τρεις μετανάστες που ζουν στη χώρα μας και παρουσιάζουν ενεργό φυματίωση αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία... και κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσα σε υγιείς πολίτες, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

Το γεγονός αυτό επισημαίνεται σε αναρτημένη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Σωτηρία, της ΜΚΟ Εργοερευνητική και του Ινστιτούτου Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΙΕΝΘΥΑΕ), που παρουσιάστηκε στο 23ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανακοίνωσης, στο διάστημα 2000-2009 προσήλθαν στο ΙΕΝΘΥΑΕ 86.618 μετανάστες, προκειμένου να υποβληθούν σε ακτινογραφία θώρακος, η οποία απαιτείται για την έκδοση πράσινης κάρτας, και από εκεί πάρθηκαν τα στατιστικά στοιχεία για την έρευνα.

Φυσικά πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ειδικά τα παιδιά, αλλά και όλοι μας, γιατί υπάρχει έξαρση της φυματίωσης και άλλων ασθενειών, που τις είχαμε "ξεχάσει" ή δεν τις είχαμε ποτέ (τα λεγόμενα νοσήματα Τροπικής Ιατρικής), αλλά τις έφεραν οι λαθρομετανάστες, που είναι κινητές "βόμβες" ιών και ασθενειών, χωρίς κανέναν έλεγχο και εμβολιασμό από τη χώρα τους και τη χώρα μας (όταν μπαίνουν).

Και όχι μόνο, αλλά επιβαρύνουν και υπέρμετρα τα νοσοκομεία, το Ε.Σ.Υ. και τον προϋπολογισμό μας, δηλαδή νέοι φόροι στις πλάτες μας, με την περίθαλψή τους και την περίθαλψη τη δικιά μας, επειδή κολλάμε τις αρρώστιες τους και επειδή καλούμαστε να εμβολιαστούμε για αρρώστιες που κανονικά δεν θα υπήρχε λόγος, όπως σε άλλες πολιτισμένες χώρες.

Δηλαδή είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/1-3.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ελληνικός λαός κύριοι, είμαστε ένα τίποτα στην παγκόσμια σκακιέρα και σαν κράτος και σαν λαός, καταλάβετέ το αυτό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως κάποτε βρεθήκαμε από υπόδουλοι να έχουμε ολόκληρη την ρωμαϊκή αυτοκρατορία στα χέρια μας χωρίς να κάνουμε το οτιδήποτε έτσι και τώρα οι διεθνείς συγκυρίες μας ευνοούν ως έθνος. Μην ελπίζει κανείς ότι πρόκειται να επαναστατήσουμε ή να γλείψουμε έστω ένα κοκκαλάκι από τον ορυκτό πλούτο της χώρας που κατοικούμε. Εάν γίνει ποτέ επανάσταση ή θα είναι στημένη ή θα καπελωθεί άμεσα από το σύστημα δεν το καταλαβαίνετε; Θα συνεχίσουμε να χρωστάμε ως κράτος και πολίτες την ίδια ώρα που θα πλουτίζουν οι μεγάλες δυνάμεις ρουφώντας άπληστα τον ορυκτό μας πλούτο και όχι μόνο. Μην είστε ρομαντικοί και αιθεροβάμονες. Μην σκέφτεστε ελλαδικά, οι Έλληνες είμαστε παγκόσμιοι, σκεφτείτε παγκόσμια, δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου, το κέντρο του κόσμου βρίσκεται αλλού και αλλού παίρνονται οι αποφάσεις για την τύχη μας. Δεν μας υπολογίζει κανείς (πλην των γνωστών, Κίσινγκερ κλπ), πάρα πολλοί δεν ξέρουν που βρίσκεται η Ελλάδα (αν και τον τελευταίο χρόνο μας έμαθαν όλοι). Δεν βλέπετε ότι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν εκτελούν εντολές (Έλληνας πρόξενος Κορυτσάς-Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής); Άντε και ο "λαός" επαναστάτησε και μετά; Ποιός θα κυβερνήσει κύριοι; Θα δημιουργηθεί επαναστατική κυβέρνηση; Θα έρθουν να σας πάρουν από το σπίτι σας και θα σας βάλουν να κυβερνήσετε; Θα κυβερνήσει κυβέρνηση προσωπικοτήτων, καθαρών πολιτικών ;;; Θα κυβερνήσει ο Χατζηπετρής μήπως; Ή θα πέσει η μία μαριονέτα και θα φέρουν άλλη "καθαρή"; Εγώ βλέπω ότι όλοι έχουν και εκτελούν σχέδια πλην των Ελλήνων πατριωτών. Οι Έλληνες πατριώτες τιρβάζουν. Ακτιβιστές και μάλιστα αποτυχημένοι. Οι Άλλοι χτυπάνε με κανόνια ολόκληρες ομοβροντίες ασταμάτητα και από την μεριά των πατριωτών σποραδικές ντουφεκιές. Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι σοβαρό από τους Έλληνες. Οι συγκυρίες όμως παρόλα ταύτα μας ευνοούν σκανδαλωδώς, βλέπω πως στην γειτονιά μας μαλώνουν πολλοί σκύλοι χωρίς να ασχολούνται μαζί μας. Εδώ το Ισραήλ αναγνώρισε την ελληνική ΑΟΖ χωρίς να ρωτήσει το "ελεύθερο δημοκρατικό ελληνικό κράτος". Μας έχουν γραμμένους, ξέρετε όλοι πολύ καλά που. Αυτοί οι σκύλοι θα αλληλοφαγωθούν για το ποιος θα φάει το φιλέτο την ώρα που εμείς (στον ονειρικό κόσμο μας) θα περιμένουμε να επαναστατήσουν οι συμπολίτες μας. Καληνύχτα αδέρφια, το μόνο καλό είναι ότι κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει. Πάω να δω τηλεόραση και την νεολαία που συνωστίζεται κατά χιλιάδες για μία θέση στο Greek Idol και που θα επαναστατήσει γιατί δεν υπάρχουν αρκετές τούρκικες σειρές.
Θα τα λέμε, Χ.Π.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....