17/6/11

Ο ανασχηματισμός των 40 και του Δριβελέγκα

Ρε μη τους είδατε τους τεχνοκράτες ;


Τελικά το πρόβλημα «δυσλειτουργίας» ήσαν η Λούκα η σοσιαλίστρια, και ο Γιάννης ο στεριανός, που έμπλεξε με την Θάλασσα, και έβαλαν τον Γιάννη Δριβελέγκα . θα το επιλύσει Ο ανεπάγγελτος αργόμισθος, παρέμεινε υπουργός, όπως και ο λοχαγός Δημήτρης Ρέππας, που άλλαξε γνώμη και δεν παραιτήθηκε. Γλείψε-Γλείψε, σκύψε-σκύψε, έγινε και ο Παντελής υφυπουργός, και ο Μιλιτιάδης ο σφουγγοκολάριος υπουργός. Ο ανασχηματισμός ήταν μάθημα της πολιτικής, «Στηρίξτε με να σας στηρίξω» μέχρι η «Αριστερή Πρωτοβουλία», να μετατρέψει, «το ΠΑ.ΣΟ.Κ της κρίσης» στο ΠΑ.ΣΟ.Κ της ελπίδας και της προοπτικής.


Αγάντα Ρόμελ, μέχρι τον Σεπτέμβριο....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, νομίζουν ότι με τα ίδια τεχνάσματα θα ξεγελάσουν πάλι τον κόσμο, όταν λέω ότι οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από αυτά που τους έχουν δώσει γραμμένα οι προπάτορές τους δεν έχω άδικο. Η συνταγή είναι η ίδια και γι'αυτό αυτοί οι τύποι είναι τόσο προβλέψιμοι, το κακό είναι πως δεν υπάρχει ακόμη έπειτα από όλη αυτή την παρακμή ικανή ομάδα να μπορέσει να τους χτυπήσει αποτελεσματικά. Ο καθένας ότι να'ναι, τα πάντα όλα και οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν και ο Homo Erectus Τζέφρυ (ο απόγονος της Λούσυ) να το παίζει πρωθυπουργός. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, να έχει διαλυθεί η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, η οποία θα μπορούσε να έχει σαρώσει με αυτές τις εξελίξεις (εάν είχε δουλέψει όπως έπρεπε) και αντί γι'αυτό να μιλούν Σαμαράς και λοιποί αλήτες προδότες πολιτικοί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Το πολιτικό κενό για το οποίο έκανα λόγο πριν από 2-3 χρόνια στην επιτροπή είναι εδώ και σε λίγο καιρό θα είναι και χειροπιαστό, όταν όλοι αυτοί θα λακίσουν. Όταν (και εάν) μάθουμε ο ένας να ακούει (πραγματικά) τον άλλο, ως ίσος προς ίσον τότε ίσως και να μπορέσουμε να συννενοηθούμε ώστε να δουλέψουμε σε σωστή βάση και να έχουμε αποτελέσματα. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος όμως και ίσως (φοβάμαι) να μην προλαβαίνουμε πλέον για οτιδήποτε. Αυτή είναι και μία πικρία που εκφράζω προς τους συντρόφους πατριώτες με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί μία ωραία προσπάθεια που τελικά δεν ευόδωσε γιατί δεν γίναμε ποτέ μία γροθιά, μία ομάδα.
Με εκτίμηση
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Σχεδιο δολοφονιας του Καραμανλη απο τα αφεντικα του Γιωργακη (Μοσαντ-CIA) και αποσταθεροποιησης της χωρας απο το περιβαλλον του Γιωργακη με εξεχοντα τον πρακτορα των Αμερικανο-Εβραιων κ Ροντο (γνωστο για τους ρολους του σε Βαλκανια και Γεωργια).

http://www.promitheasblog.com/2011/06/blog-post_6493.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρινιδης: Οι λαθροεποικοι που σφαζουν, ληστευουν και μετατρεπουν την Ελλαδα σε μια τεραστια αποχετευση, προσφερουν στην οικονομια και τον πολιτισμο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Onyibrthkk

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειστε εσεις οι προδοτες πολιτικοι και Οχι το Συνταγμα. Το Συνταγμα της Ελλαδας το εγραψαν ανθρωποι με πατριωτικο αισθημα και αρετες και αποτελει εμποδιο για καθε λογης τους ρουφιανους, εγκαθετους, εντεταλεμενους πρακτορες της Παγκοσμιας Διακυβερνησης προκειμενου να ξεπουλησουν τα παντα στην Παγκοσμια Αγγλο-Αμερικανο-Εβραικη Χουντα. Εσεις πρεπει να φθγετε και οχι το Συνταγμα

http://noessis1.blogspot.com/2011/06/blogs.html

Ανώνυμος είπε...

Aλλη μια δικαιωση του Δελτιου των 11 απο το αρθρο του Mark Weisbort στη Guardian.

http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3750:mark-weisbort-guradian-&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...