3/6/11

Ο ήρωας του σερβικού Έθνους στρατηγός Ράτκο Μλάντιτς στην Ιερά Εξέταση της Χάγης

«Είμαι ο στρατηγός Ράτκο Μλάντιτς. Υπερασπίστηκα το λαό μου, και τη χώρα μου... και τώρα υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Θέλω μόνο να πω ότι θέλω να ζήσω για να δω τον εαυτό μου ελεύθερο».


Αυτή την δήλωση έκανε ο σερβος στρατηγός ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δήλωσε επίσης ότι είναι ένας «πολύ άρρωστος άνθρωπος» και ότι δεν έχει διαβάσει τίποτε από το υλικό που τού επιδόθηκε μετά την άφιξή του στο κέντρο κράτησης του Σεβένινγκεν του δικαστηρίου της Χάγης, περιλαμβανομένου του κατηγορητηρίου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, μεταφρασμενο το επιμαχο σημειο της εκπομπης του Μαξ Καιζερ για την προδοσια του ΓΑΠ. Τα εχετε πει αναλυτικα και εσεις, απλα οταν μεταδιδονται απο διεθνη μεσα και προσωπα με διεθνη απηχηση η επιπτωση ειναι πολλαπλασια, οποτε ειναι στη διαθεση σας για να το βαλετε στην εκπομπη σας.

http://www.youεtube.com/watch?v=lFlXv-WJ0t0

Ανώνυμος είπε...

30 χρονια ευρωπαιος σοβιετικος πολιτης

20 χρονια μετα -σοβιετικος ενωσιτης πολιτης

απο το 1985 σε λιτοτητα ευρισκομεθα.ακουμε για ανταγωνιστικοτητα και ζουμε με παρασιτισμο αγοραζοντας τα πλεονασματα της γερμανιας που μας δανειζε για αυτο με ευρωενωσιακα κονδυλια,ωστε να μην παραγουμε τιποτα...

ο λογος? η προσαρμογη στην αυτοκρατορια της ευρω(*σοβιετικης) ενωσης μας στερησε την οικονομικη πολιτικη ,μας εβαλε να ξηλωνουμε τα αμπελια...τωρα σταδικα οπως καθε αυτοκρατορικη λογικη μας στερει και το εθνος,την πολιτικη μας αυτοκυριαρχια και μας ανακατωνει με αλλοφυλους εποικους για το διαιρει και βασιλευε καθε ιμπεριουμ απο την ρωμαικη εκδοχη ηδη..

ο δρομος για την καταστροφη ανοιξε το 80 με την εισοδο μας και εκκινει ηδη απο το 85 με την προσαρμογη της ευρωπης στα θατσερικα δογματα με το ενιαιο συμφωνο για την απορρυθμιση των αγορων μεταξυ μιτεραν κολ.

επικαιρα απο την αναποδη τα λεγομενα του ανδρεα στην αρχη του δελτιου του 87 στην ερτ1

http://www.youtube.com/watch?v=bef1NoTgGXE&feature=channel_video_title

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Oχι οτι φυσικα χρειαζοτανε το κολπο με τα CDS η με το σορταρσιμα των ελληνικων ομολογων για να κατηγορηθει ο ΓΑΠ ως ο μεγαλυτερος προδοτης στην Ελληνικη ιστορια. Ακομα και τιποτα απο αυτα να μην ειχε κανει, οι προαποφασισμενες, κατοπιν εντολων, μεθοδευσεις του να ριξει τη χωρα στα χερια των Ιουδαιων τραπεζιτων και διεθνων κερδοσκοπων, η σειρα μετρων υπερ των λαθροεισβολεων και η προδοτικη του σταση στα Ελληνοτουρκικα ειναι απειρως χειροτερα απο μια απλη κομπινα. Απλα χρησιμοποιεις αυτες τις κατηγοριες με τον ιδιο τροπο που ομοσπονδοιακη αστυνομια κατηγορησε τον Αλ Καπονε για...φοροδιαφυγη προκειμενου να τον χωσει μεσα!

Ανώνυμος είπε...

http://allenaki.wordpress.com/2011/05/31/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B1/

Επιχειρουν αφοπλισμο προκειμενου ο ελληνικος πληθυσμος να μεινει ανυπερασπιστος μπροστα στους οπλισμενους αλλοδαπους εγκληματιες και το παρακρατος της παγκοσμιας διακυβερνησης στη γενοκτονια που ετοιμαζουν με αφορμη τις ταραχες για την κριση.

Ανώνυμος είπε...

Ενα εξαιρετικο κειμενο, με καποιες πολυ ανησυχητικες προβλεψεις:

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/overdose.html

Ανώνυμος είπε...

Δικαστικό πραξικόπημα του Αλεβι(ζατου) και της ροζ παρεας του προκειμενου να αναβληθει η συζητηση για την ιθαγενεια των λαθροεποικων.

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9935.html

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Σπυριδωνα
Καλά τα ειπες χθες, ρεστα εδωσες, τους ξεφτιλισες τους προδοτες.
Σε παρακολουθουμε καθε βραδυ, εγω και η κυρια μου. Εισαι ο μονος που τα λεει εξω απο τα δοντια. Μη μασας που αρχισε ο πολεμος απο τα λαμογια του πασοκ. Το ειδες το βιντεακι που ανεβηκε για εσενα στο you tube εχθες?? Θελουν να σε χτυπησουν τα λαμογια, πολυ λασπουρα μιλαμε ριχνουν -σε λενε σαπιοκοιλια, βαψομαλλια, ρουφιανο, αργοσχολο που σε ταϊζει το κρατος, μεχρι και το μισθο σου βγαλανε στη φορα οι καριοληδες. Μη μασας αγορινα μου, ειμαστε μαζισου. Δυνατα και ελληνικα ρε, δε μασαμε εμεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΒΑΙΟΙ,ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΙ,ΖΟΡΜΠΑΙΟΙ,ΠΛΑΣΤΗΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία ειδοποίηση :

Εσείς οι από κάτω μαζέψτε τους διαφωτιστές σας…σήμερα κατέβηκαν τα σκαλιά με τα πόδια…
αύριο θα σας τους επιστρέψουμε πετώντας…

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....