26/6/11

Στημένα παντού

Άμεση Καλπονοθεία στο Σοβιέτ της ΠΟΕΣΥ

Οι «αριστεροί» Μαυρογιαλούροι, του ν.1599 της «υπεύθυνης δήλωσης», και του πτυχίου φωτοτυπία, τίμησαν τις καλύτερες παραδόσεις της «αριστερής», καλπονοθείας και βρήκαν 182 ψηφοδέλτια επί 180 συνέδρων,τα 177 στην κάλπη, το ένα στο πρεβάζι. Και τέσσερα στα σκουπίδια.


Συνέδριο μηχανισμών, ευτελισμού και χωρίς να συζητηθεί κανένα θέμα που να αφορά την Ενημέρωση ή τα προβλήματα του δημοσιογραφικού κλάδου ήταν το 6ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών) που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα.
Αντάξιο του ευτελισμού του συνεδρίου και των θεσμών , καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων είναι και το Προεδρείο, που εκλέχτηκε και το οποίο στην πλειοψηφία του, θυμίζει σαν εικόνα και σαν ιδεολογικό επίχρισμα υλικά από κατεδάφιση.
Δυο συνταξιούχοι διευθυντές στο κλίμα του γνωστού Μουλόπουλου είναι πλέον στη θέση του προέδρου και γενικού γραμματέα δια τα καθέκαστα.
Από μήνες, υπήρξε γι’ αυτό, υπόγεια συμφωνία μεταξύ μηχανισμών στην Αθήνα -Θεσσαλονίκη -Πάτρα και μερίδας του περιοδικού τύπου, ώστε να εκλεγούν Σαβίδης και Κουμπιάς.
Μπροστά όμως στο κίνδυνο να καταρρεύσει το σχέδιο το… «έργο» παίχτηκε με Τρίμη στην εφορευτική επιτροπή:


# με 5 κλειστά φάκελα «ξεχασμένα», (ένα στο πρεβάζι του παραθύρου και 4 σε σακκούλα των σκουπιδιών), με τα οποία συμπληρώθηκαν τα 177 που είχαν καταμετρηθεί και βγήκε το αποτέλεσμα των 32 ψήφων για να πάρει η Συσπείρωση τους 32 ψήφους που χρειαζόταν και να βγάλει δύο έδρες από την πρώτη κατανομή. Μόνο που το άθροισμα έδινε 182(177 + 5). Τελικά όμως το σύνολο που «μέτρησε» η πλειοψηφία της εφορευτικής 180.
# με κατανομή της πλάκας για τις έδρες του ΔΣ ανάμεσα στους συνδυασμούς, αφού επί πέντε ώρες πηγαινοερχότανε μια έδρα μαζί με την πλειοψηφία της εφορευτικής επιτροπής, που δεν έβρισκε όλο το βράδυ που να κρυφτεί, αφού άλλαζε διαρκώς γραφείο στο τέταρτο όροφο του κτιρίου.


# με τους 6 από τους 9 συνέδρους της Πάτρας να ψηφίζουν υποψήφιο της Θεσσαλονίκης, σε ψηφοδέλτιο με Αθηναίους συνέδρους και τον πρόεδρο της Πάτρας που ήταν υποψήφιος στο δικό του, να λαμβάνει μηδέν ψήφους, επειδή μπερδεύτηκε το πράγμα τόσο πολύ,π ου δεν έβγαινε άκρη και δεν θα έμενε θέση για τον Κουμπιά.


Για όλα αυτά και άλλα πολλά, τα δύο μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής (Μαρίτα Πάλλη και Αντώνης Βασιλόπουλος) διαφώνησαν και κατήγγειλαν ανοιχτά την πλειοψηφία (Δ.Τρίμη, Σ. Στυλιανού, και Μιχ. Σταθακόπουλο) καθώς επίσης τα αποτελέσματα αλλά και το άσχημο κλίμα στις συνεδρίασης με τις οξείες παρεμβάσεις τρίτων.


Εντύπωση έκανε σε όλους και η διαρκής παρουσία εκπροσώπου από την διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, (του ταμείου υγείας των δημοσιογράφων) που χωρίς να είναι σύνεδρος, μπαινόβγαινε στα γραφεία και στο συνέδριο, προφανώς για …πρώτες βοήθειες.


Αποκορύφωμα ήταν, καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕΔ, η καταγγελία στο συνέδριο ότι στον ισολογισμό για τα οικονομικά, δεν αναφέρονταν πουθενά αποθεματικά της ομοσπονδίας ύψους 600.000 ευρώ.
Βέβαια επιχειρήθηκε να διευκρινιστεί από μία σύνεδρο ότι φυλάσσονται στη Τράπεζα αλλά δεν προσκομίσθηκε ούτε ένα χαρτί .
Έτσι από το γεγονός αυτό και την διαμαρτυρία (…) από τον πρώην ταμία εκπρόσωπο του περιοδικού Τύπου, επειδή διεξάγεται αυτεπαγγέλτως δικαστική έρευνα για την οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας για την περίοδο 2009-2011, έκανε σ΄όλους εντύπωση η επιμονή της πλειοψηφίας της εφορευτικής να εμφανίσει την καταψήφιση και του οικονομικού απολογισμού (επειδή καταψηφίσθηκε και ο διοικητικός) ως δήθεν έγκριση.


Την υπόθεση κατήγγειλε, αναφέρεται, με έγγραφο του (ΑΠ.2930/21.06.11) προς την Εφορευτική Επιτροπή και το Προεδρείο του Συνεδρίου, ο Δημήτρης Τσαλαπάτης επισημαίνοντας οτι ο οικονομικός απολογισμός συγκέντρωσε μόνο 90 ψήφους επί 180 συνέδρων που, όπως λέει η Εφορευτική, ψήφισαν (ήταν παρόντες).


Το καταστατικό όμως λέει ρητά, ότι οι αποφάσεις (άρθρο 23) λαμβάνονται με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων. Άρα για να περάσει έπρεπε να συγκεντρώσει 91 ψήφους.Κι εδώ όμως η πλειοψηφία της Εφορευτική Επιτροπή του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ βάφτισε πάλι το κρέας ψάρι. Άλλωστε κι από αυτή την κάλπη για τον απολογισμό, έλειπαν δύο φάκελοι .
Θαύμα…Θαύμα….
Ρεπορτάζ Στυξ  http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=3482 


Σε ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων τονίζει:


Oπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει, η πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, μεταβάλει την Ομοσπονδία των δημοσιογράφων σε… «αριστερή» σφραγίδα, για τυφλές απεργίες και λουκέτο στην Ενημέρωση, όταν οι άλλοι εργαζόμενοι απεργούν και η κοινωνία βγαίνει στους δρόμους και τις πλατείες.
Είναι εμφανές ότι αυτό είναι το συμβόλαιο Σαβίδη-Κουμπιά, με τους μηχανισμούς που τους στήριξαν για να πιάσουν καρέκλα.
Πρόκειται για πρακτικές που έχει ήδη καταδικάσει το μεγαλύτερο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας και για μια πλειοψηφία στο ΔΣ της ομοσπονδίας μας, που παραδίδει τους δημοσιογράφους στη χλεύη και με την στάση της, διατηρεί το γνωστό σύνθημα στους τοίχους.
Με τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει δεν βρήκαν χρόνο να καταγγείλουν μαζί μας , όσα έγιναν χθες στην Ελευθεροτυπία όσα απειλούνται κατά των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ και για τις απολύσεις στο Έθνος.
Δεν βρήκαν να πουν ούτε μία κουβέντα για το καινούργιο λεπίδι στις συντάξεις αλλά και για το χαράτσι ακόμη και σ΄αυτούς που παίρνουν ψίχουλα με το μνημόνιο του ανασχηματισμού και της κομματικής συνδιαλλαγής.


Αν κρίνουμε και από τα αιτήματα στις ανακοινώσεις της ΠΟΕΣΥ φαίνονται καθαρά οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η πλειοψηφία της και ποιοι είναι οι συνεταίροι τους, που θέλουν ακυβέρνητη την ΕΣΗΕΑ.


Οι διευθυντές – συνδικαλιστές στην ΠΟΕΣΥ κάνουν στάσεις εργασίας για να βγάλουν την υποχρέωση. Πρεμιέρα με 24ωρη απεργία την Τετάρτη - κι ο,τι κάτσει- αλλά και στάση εργασίας τη Τρίτη επιχείρησε το νέο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ.


Το έργο όμως κατέβηκε αμέσως, κάτω από την κατακραυγή του κλάδου και τις έντονες αντιρρήσεις από συναδέλφους στο ΔΣ που εξέφρασαν την διαφωνία τους. Έτσι, τελικά, αποφασίσθηκε και για τις δυο μέρες 4ωρη στάση 11πμ-3.00μμ


Καθοριστική για να μη χαθεί έτσι για πλάκα ένα ακόμη μεροκάματο ήταν η επιστολή που έστειλε στην ΠΟΕΣΥ και στην ΕΣΗΕΑ το μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ Κώστας Ντελέζος, εκπρόσωπος της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων που επισημαίνει:
«...Με το ξεκίνημα της θητείας του το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ,συνεχίζει τις πρακτικές της διοίκησης της προηγούμενης τριετίας όσον αφορά τη λειτουργία της Ομοσπονδίας. Πρακτικές, που ήδη έχει καταδικάσει το
μεγαλύτερο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου (μη εγκρίνοντας τον διοικητικό-οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διοίκησης), αλλά και της κοινωνίας.
Με συνοπτικές διαδικασίες και κατ΄ εντολήν συγκεκριμένων κομματικών μηχανισμών, η ΠΟΕΣΥ ανέλαβε την ευθύνη να οδηγήσει τον κλάδο σε νέες «τυφλές» απεργιακές κινητοποιήσεις, μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η απόφαση για τις κινητοποιήσεις ελήφθη... δια τηλεφωνικής περιφοράς, με πρωτοβουλία του προέδρου Γ. Σαβίδη, χωρίς καν τη σύγκληση των μελών του Δ. Σ και χωρίς την τήρηση πρακτικών!
Είναι δε αξιοπερίεργο, ότι οι κινητοποιήσεις προσδιορίστηκαν χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί εάν ζητήθηκε επισήμως η θέση των προέδρων των Ενώσεων - μελών της ΠΟΕΣΥ επί του απεργιακού προγράμματος και ποιές ήταν τελικά οι θέσεις που διατυπώθηκαν από τις Ενώσεις Συντακτών.
Σημειώνεται, ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι άμεσα μέλη της ΠΟΕΣΥ, αλλά μέλη των κατά τόπους Ενώσεων Συντακτών, οι οποίες έχουν τον κύριο λόγο στην κήρυξη των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά και την ευθύνη περιφρούρησης των απεργιών που οι ίδιες αποφασίζουν.
Ως μέλος του Δ. Σ της ΠΟΕΣΥ οφείλω να διαχωρίσω τη θέση μου έναντι αυτών των πρακτικών, που διχοτομούν τον κλάδο στις πλέον δύσκολες στιγμές που διέρχεται μεταπολεμικά..»

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εγχωρια εβραιοδουλη κυβερνηση του Παπαεβραιου απαγορευσε τον αποπλου των πλοιων για τη Γαζα με την αστεια δικαιολογια οτι υπαρχει προβλημα με την ασφαλεια και τη συντηρηση των πλοιων.

Οι υπευθυνοι του στολισκου εκαναν λογο ευθεως για πιεσεις του Ισραηλ - μεσω ΗΠΑ - στους Εβραιους τραπεζιτες να εκβιασουν την οικονομικα δοκιμαζομενη Ελλαδα.

http://www.azadnegar.com/article/greece-plot-against-gaza-flotilla-behalf-israel-us

Απαντηση Ισραηλινου εκπροσωπου:

"Τι λένε δηλαδή; ότι βάλαμε όλους του Εβραίους τραπεζίτες του κόσμου να ακυρώσουν τα ελληνικά ομόλογα;"

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=287998

http://edition.cnn.com/2011/WORLD/meast/06/26/israel.gaza.flotilla/

Μονοι τους μαρτυρανε οι "περιουσιοι".

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

Σύλληψη δύο αλλοδαπών μέσα στη βάση της Σούδας!

Ένας Πακιστανός κι ένας Σύρος συνελλήφθησαν μέσα στην 115 ΠΜ,όπου βρίσκεται και βάση των F 16!

Είναι το δεύτερο περιστατικό "εισβολής" σε βάση της ΠΑ ,μέσα σε λίγες ημέρες,μετά από τη Τανάγρα.

Οι δύο είχαν κόψει τη περίφραξη του αεροδρομίου και εντοπίστηκαν άμεσα απο τις δυνάμεις φρούρησης του αεροδρομίου. Υποστήριξαν ότι μπήκαν για να πάρουν άχρηστα σιδερικά!

Και οι δύο μετά τη σύλληψή τους παραδόθηκαν στην αστυνομία από την οποία και ανακρόνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας εργοδότης τους, επικοινώνησε με την αστυνομία,προσπαθώντας να "δικαιολογήσει" την πράξη τους κάνοντας λόγο για απερισκεψία!


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6586

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αθωοι για τα υποβρυχια, ουτε ενας ενοχος. Αισχος!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21309&Itemid=139

Ανώνυμος είπε...

O αρχιτραπεζιτης των τραπεζιτων - οπως τον αποκαλει το αρθρο - γενικος διεθυντης της JP Morgan, Ελληνας στην καταγωγη Jamie Dimon λεει καθαρα: "Δεν προκειται να αφησουν την Ελλαδα να χρεοκοπησει"

Προκειται δηλαδη περι απατης και εκβιασμου - "στηριξτε το μνημονιο αλλιως χρεοκοπητε" - παρομοιου με αυτον προς τον Κυπριακο λαο για να δεχθει το καταπτυστο σχεδιο Α(υ)ναν, που ευτυχως δεν τους περασε.

http://pragcap.com/jamie-dimon-greece-wont-default

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/#more-76452

H εταιρεια απατη του Αντρικου Παπαεεβραιου στην οποια κατεληγαν χορηγιες του κρατους δεν υπαρχει!! Που πηγανε τα λεφτα ρε βρωμιαρη?

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδικα δημωδη παραδοξα

(--Συμφωνα τουλαχιστον με το τελευταιο Παρον της κυριακης)

1.Ο Αθηναιος φορολογουμενος πολιτης (Β κατηγοριας,μονο υποχρεωσεις αυξουμενες και ελαχιστα δικαιωματα) πληρωνει και δυσβαστακτα δημοτικα τελη για να συντηρει εκτος αλλων βρεφονηπιακους σταθμους ...που τους απολαμβανουν ως υποδομες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ λαθρομεταναστες (Α κατηγοριες "πολιτες",αυθαιρετα "δικαιωματα" χωρις καμμια υποχρεωση ουτε υπακοης στο νομο,ουτε κυρωσεων για μη υποβολη δικαιολογητικων!)

Πληρωνε κοπανε φορους για να πηγαινουν τα παιδια του ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ που δεν συνεισφερει τιποτα σε βρεφονηπιακους σταθμους και ξαναπληρωνε για ιδιωτικο για το δικο σου,αφου δεν υπαρχουν θεσεις...Αυτη ειναι η ελλαδικη ισονομια και δημοκρατια...

*** Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες αλλοδαποί δεν κατέθεσαν τα προβλεπόμενα χαρτιά (φορολογική δήλωση, άδεια παραμονής), για την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς κι όμως οι αιτήσεις τους έγιναν δεκτές. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σχετική προθεσμία έληξε στις 15 Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα βγουν στο τέλος Ιουλίου.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=68036&colid=66&dt=2011-06-26 0:0:0

Ποιος παρεχει αραγε πολιτικη καλυψη (ο δημος, το υπουργειο;) σε δημοτικους υπαλληλους να παραβιαζουν το νομο και να αποδεχονται αιτησεις λαθρο τουριστων στη χωρα χωρις καταθεση φορολογικής δήλωσης, άδειας παραμονής γνησιας;Ποιες οι ποινικες ευθυνες του εντολεα να παρανομησουν;

2.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...για τους αλλοδαπους μωαμεθανους φοροφυγαδες τζαμπατζηδες (α κατηγοριας πολιτες),για τα παιδια της ομογενειας τα ελληνοπουλα και τους ορθοδοξους ΟΧΙ!Ο,τι θυμιζει ελλαδα περιφρονειται απο τον δημο που πληρωνετε αθηναιοι...


*** Για πρώτη φορά δεν θα φιλοξενηθούν φέτος στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα παιδιά από τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού και τις ορθόδοξες χώρες. Το ανακοίνωσε η κ. Γιαννοπούλου κατά τη συνεδρίαση της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, λέγοντας ότι «λεφτά δεν υπάρχουν». Από την άλλη, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζονται να φιλοξενηθούν παιδιά λαθρομεταναστών. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, λοιπόν, για Έλληνες και αλλοδαπούς από τη νέα δημοτική αρχή.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=68036&colid=66&dt=2011-06-26 0:0:0

3.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...για εργαζομενους ελληνες.

*** Με απόλυση, όμως, κινδυνεύουν και πολλοί εργαζόμενοι στη Φιλαρμονική του δήμου (ΠΟΔΑ). Στους συγκεκριμένους ο δήμος οφείλει από 3.000 έως 5.000 ευρώ (δεδουλευμένα), αλλά αρνείται να τα αποδώσει επικαλούμενος αστείους λόγους. Το θέμα τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αλλά ο συνδυασμός Καμίνη απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση.


*** Μένεα κατά της προέδρου του ΟΝΑ Παναγιώτας (Τούλας) Ψαρράκη πνέουν οι υπάλληλοι του Οργανισμού, που (εξ)αναγκάζονται να στελεχώνουν τις εκδηλώσεις που αυτή διοργανώνει στις πλατείες της πόλης. Όπως λένε, κάθονται μέχρι αργά το βράδυ για να επιβλέψουν τη διοργάνωση και δεν εισπράττουν ούτε ευρώ υπερωρία. Η σταγόνα πάντως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απαίτησή της να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και τον Ιούλιο - Αύγουστο. «Εμείς δεν θα πάμε διακοπές», αναφώνησαν, για να λάβουν ως απάντηση ένα αδιάφορο σήκωμα των ώμων.

Ανώνυμος είπε...

4..Ως εκ θαυματος ομως,ενω για ελληνοπουλα ομογενεις και εργαζομενους δεν υπαρχουν λεφτα, οταν προκειται για λαθρο τζαμπατζηδες και αλλους ..ξαφνικα γεννιουνται απο το μηδεν!Θαυμα!

Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο της Αθήνας
63.000 ευρώ τον χρόνο ο μισθός του συζύγου της κ. Ρεπούση, διευθύνοντος συμβούλου στην «Τεχνόπολις ΑΕ»

http://www.paron.gr/v3/categorie.php?catid=30&dt=2011-06-26 0:0:0

Παρά το γεγονός ότι ο Φώτης Προβατάς παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας με αφορμή το θέμα της «Υπατίας», διατηρεί το γραφείο του στον πέμπτο όροφο του δημαρχείου της οδού Λιοσίων.
Με ποια ιδιότητα ο κ. Προβατάς διατηρεί το γραφείο και τη γραμματέα του; Όπως είναι γνωστό, οι απλοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν δικαιούνται τέτοιων προνομίων.

5.Και φυσικα λεφτα για λαθρο αναπτυξη (ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ,ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)υπαρχουν(α κατηγοριας),νομοι ομως και υποχρεωσεις οπως δια καθε ελληνα πολιτη (β κατηγοριας) παντα ΟΧΙ!Ισονομια και δημοκρατια!

*** Με άδειες εμπορικών καταστημάτων λειτουργούν εκατοντάδες μαγαζιά στην 6η δημοτική κοινότητα που πωλούν μέχρι και... κρέας
...Ο κ. Ιγνατίου έθεσε επίσης το οξύτατο πρόβλημα των οίκων ανοχής στην ευρύτερη περιοχή της Αχαρνών και της Λιοσίων. Πράγματι τα «κόκκινα φανάρια», αντί να κλείνουν λόγω κρίσης, αυξάνονται, αφού ανοίγουν συνεχώς νέα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ?

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

••• Οι οργανώσεις των «Αιγαιατών» στα Σκόπια και στο εξωτερικό, εδώ και σχεδόν δυο χρόνια δραστηριοποιούνται για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς οργανισμούς και σε διεθνή φόρουμ με ΜΚΟ, ενώ συνεχίζουν αθόρυβα την προσπάθεια συγκέντρωσης στοιχείων για τη διεκδίκηση περιουσίων στην ελληνική Μακεδονία. Έχοντας λάβει νομικές οδηγίες, έχουν αρχίσει να ζητούν πιστοποιητικά γέννησης από τις ελληνικές αρχές και σχεδόν 300 από τους 8.500 που διεκδικούν περιουσίες στην Ελλάδα έχουν πάρει ήδη πιστοποιητικά. Το ερώτημα είναι ποιος έχει δώσει εντολή να δίνονται τέτοια πιστοποιητικά γέννησης, πολύ περισσότερο όταν αφορούν ανθρώπους που δηλώνουν τόπο γέννησης ελληνικές πόλεις, αλλά με τη σλαβική ονομασία τους. Αφήστε που όλοι δηλώνουν εθνικότητα «Μακεδονική» και εμείς σπεύδουμε να τους δώσουμε και πιστοποιητικό γέννησης…

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ?

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

••• Οι οργανώσεις των «Αιγαιατών» στα Σκόπια και στο εξωτερικό, εδώ και σχεδόν δυο χρόνια δραστηριοποιούνται για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς οργανισμούς και σε διεθνή φόρουμ με ΜΚΟ, ενώ συνεχίζουν αθόρυβα την προσπάθεια συγκέντρωσης στοιχείων για τη διεκδίκηση περιουσίων στην ελληνική Μακεδονία. Έχοντας λάβει νομικές οδηγίες, έχουν αρχίσει να ζητούν πιστοποιητικά γέννησης από τις ελληνικές αρχές και σχεδόν 300 από τους 8.500 που διεκδικούν περιουσίες στην Ελλάδα έχουν πάρει ήδη πιστοποιητικά. Το ερώτημα είναι ποιος έχει δώσει εντολή να δίνονται τέτοια πιστοποιητικά γέννησης, πολύ περισσότερο όταν αφορούν ανθρώπους που δηλώνουν τόπο γέννησης ελληνικές πόλεις, αλλά με τη σλαβική ονομασία τους. Αφήστε που όλοι δηλώνουν εθνικότητα «Μακεδονική» και εμείς σπεύδουμε να τους δώσουμε και πιστοποιητικό γέννησης…

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ?

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

••• Οι οργανώσεις των «Αιγαιατών» στα Σκόπια και στο εξωτερικό, εδώ και σχεδόν δυο χρόνια δραστηριοποιούνται για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς οργανισμούς και σε διεθνή φόρουμ με ΜΚΟ, ενώ συνεχίζουν αθόρυβα την προσπάθεια συγκέντρωσης στοιχείων για τη διεκδίκηση περιουσίων στην ελληνική Μακεδονία. Έχοντας λάβει νομικές οδηγίες, έχουν αρχίσει να ζητούν πιστοποιητικά γέννησης από τις ελληνικές αρχές και σχεδόν 300 από τους 8.500 που διεκδικούν περιουσίες στην Ελλάδα έχουν πάρει ήδη πιστοποιητικά. Το ερώτημα είναι ποιος έχει δώσει εντολή να δίνονται τέτοια πιστοποιητικά γέννησης, πολύ περισσότερο όταν αφορούν ανθρώπους που δηλώνουν τόπο γέννησης ελληνικές πόλεις, αλλά με τη σλαβική ονομασία τους. Αφήστε που όλοι δηλώνουν εθνικότητα «Μακεδονική» και εμείς σπεύδουμε να τους δώσουμε και πιστοποιητικό γέννησης…


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=68035&colid=39&dt=2011-06-26 0:0:0

Ανώνυμος είπε...

το θυμαστε?

μετα τη διαγραφη των αγροτικων χρεων ηρθε το τραγουδακι αυτο.

http://www.youtube.com/watch?v=sulIMV5A2Tg

Ανώνυμος είπε...

Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

Στοπ ΤΩΡΑ στο e-στοίχημα, κ. Παπανδρέου!

Δημοσίευση 28/06/2011 11:23 Ανανέωση 28/06/2011 11:28




Και οι λαμογιές θα σταματήσουν, και ο ΟΠΑΠ θα πάρει αξία εν όψει ιδιωτικοποίησης. Εκτός κι αν κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τους Ισραηλινούς μνηστήρες…

Απορούν κι εξίστανται «αι μωραί και άμεμπται παρθένοι» της κυβέρνησης με όσα φαιδρά αποκαλύπτονται στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους για τη σήψη και τη διαφθορά που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, με κεντρικό άξονα τα στημένα παιγνίδια και τα κέρδη που δημιουργούνται απ’ αυτά στο στοίχημα. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Η κυβέρνηση του κ. Γ.Α. Παπανδρέου επέλεξε από την πρώτη στιγμή να παίξει με τις λέξεις. Αφ’ ενός θέλησε να καλλιεργήσει κλίμα δικαίου και διαφάνειας ειδικά στο χώρο του αθλητισμού. Αφ’ ετέρου αρκέστηκε στα φληναφήματα και δεν έπραξε τίποτε ουσιαστικό για να καταπολεμήσει τον παράνομο στοιχηματισμό.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού όπως ο πολιτικός προϊστάμενος των θεσμικών οργάνων για τον αθλητισμό, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, επεχείρησε με σχέδιο νόμου να «ρυθμίσει» την αγορά των παιγνίων. Τι έκανε δηλαδή; Όπως λένε παράγοντες του αθλητισμού που έφθασαν στο σημείο να συκοφαντηθούν για εμπλοκή σ’ αυτήν την υπόθεση υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση καγχάζει πως έσπασε το απόστημα των στημένων παιγνιδιών, ενώ προηγουμένως νομιμοποίησε εκείνους που επί σειρά ετών και με την ανοχή άλλων κυβερνήσεων καρπώνονταν έσοδα του ΟΠΑΠ και του Ελληνικού Δημοσίου.

Απαγορεύθηκε στις τράπεζες και στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου να πραγματοποιούν ή να διευκολύνουν συναλλαγές παράνομου στοιχηματισμού; Κάθε άλλο, λένε εκείνοι που γνωρίζουν. Η κυβέρνηση Παπανδρέου υιοθέτησε αυτές τις αντιλήψεις δήθεν για να προστατέψει τους παράνομους, που με το ίδιο σχέδιο νόμου θα νομιμοποιούσε. Μια ανάγνωση στο διαδικτυακό τόπο διαβούλευσης του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση της αγοράς παιγνίων και ειδικά στο άρθρο 11 για το διαδικτυακό στοίχημα (http://www.opengov.gr/minfin/?p=487), οι αντιλήψεις όσων κατέθεσαν τις προτάσεις τους είναι προφανείς.

Ακόμα και στην ύστατη στιγμή, όταν στην απομαγνητοφώνηση διαλόγου μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη και του Αχιλλέα Μπέου εμπλέκονται συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι «βρίσκονται στη μέση», χρειαζόταν μια τολμηρή αντίδραση από τον πρωθυπουργό κ. Γ.Α. Παπανδρέου. Θα μπορούσε να απαγορεύσει τη λειτουργία των στοιχηματικών εταιρειών στο διαδίκτυο και να ανακοινώσει την έναρξη νέας διαβούλευσης για νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος. Κι αν δεν το πράξει ο πρωθυπουργός, γιατί δεν το κάνει η συνεπώνυμή του, εισαγγελέας κυρία Πόπη Παπανδρέου;

Μια τέτοια ενέργεια θα έδινε ακόμα μεγαλύτερη αξία και σημασία στον ΟΠΑΠ -την αιμοδότρια αρτηρία του Δημοσίου που έχει καταδικαστεί σε απαξία όπως κι άλλα φιλέτα του ευρύτερου δημοσίου τομέα- ώστε να μην ιδιωτικοποιηθεί σε επενδυτές πινακίου φακής. Όπως κάποιοι που κρύβονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πίσω από το ισραηλινών συμφερόντων “fund” που ξερογλείφεται για τον Οργανισμό…

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/63103/stop-twra-sto-e-stoichhma-k-papandreoy

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΝΤΕΣ ΑΜΟΙΒΟΥΝ....

Ξένοι μεταφραστές και ψυχολόγοι στην αστυνομία με 5.000 ευρώ μισθό!



Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος των αβάσταχτων οικονομικών περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και η ανεργία των Ελλήνων χτυπάει «κόκκινο», έρχεται άλλο ένα δείγμα της εμπαικτικής και περιφρονητικής συμπεριφοράς των πολιτικάντηδων και της ΕΛ.ΑΣ. Τα όσα διαβάσετε χρειάζονται ατσάλινα νεύρα, γι’ αυτό προσοχή. Τα νέα αφορούν τους νεοπροσληφθέντες αλλοδαπούς διερμηνείς αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους στην ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι υπέγραψαν χρυσές συμβάσεις, προκειμένου να εργάζονται στους Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) για να μεταφράζουν διάφορα έγγραφα και να συνεισφέρουν στην ψυχική υγεία των λαθρομεταναστών

(γιατί οι Έλληνες-θύματα των λαθρομεταναστών δεν έχουν ανάγκη!).

Ακούστε και το πλέον εξοργιστικό: οι υπογεγραμμένες εργασιακές συμβάσεις αναφέρουν ότι οι αλλοδαποί μεταφραστές θα λάβουν για το διάστημα από τις 13 Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου 2011, το ποσό των 10.000 ευρώ. Δηλαδή, σχεδόν 5.000 ευρώ το μήνα! Δηλαδή οι είκοσι εφτά διερμηνείς προσελήφθησαν για δύο μήνες με μισθό 5.000 ευρώ ανά μήνα, αντί 2.500 ευρώ το μήνα για ένα εξάμηνο!

Ερωτούμε, λοιπόν, εμείς οι αδαείς:

Αφού η απόφαση της 15-12-2010 των υπουργών Εσωτερικών και ΠροΠο, κκ. Ραγκούση και Παπουτσή, αναφέρει ότι το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το έργο – και το οποίο στοιχίζει συνολικά 450.000 (!!) ευρώ και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και τον κρατικό προϋπολογισμό– ορίζεται στους έξι μήνες, τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες ποιοι θα καλύψουν τις εν λόγω ανάγκες και που θα βρεθούν τα χρήματα για την αμοιβή αυτών; θα προκηρυχθούν νέες θέσεις για τους αλλοδαπούς φίλους σας και με τις ίδιες υψηλές αποδοχές; ή μήπως ήδη έχουν βρεθεί οι εκλεκτοί αλλοδαποί υποψήφιοι και θα προσληφθούν άμεσα; και γιατί δεν επελέγησαν μεταφραστές που ήδη υπάρχουν στη λίστα των πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας και προφανώς, θα κόστιζαν πολύ λιγότερο;

Αλλά τα ωραία νέα δεν σταματούν εδώ: επειδή ως φιλολαθρομεταναστευτική… χώρα φροντίζουμε πάνω από όλους τους λαθρο-επισκέπτες μας και αφήνουμε στην τύχη του τον ιθαγενή… λαουτζίκο, σας πληροφορούμε ότι προσελήφθησαν 54 κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, για την παροχή…. «ψυχολογικής υποστήριξης σε παρανόμως εισερχόμενους αλλοδαπούς που κρατούνται σε Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο κράτησης της ΕΛ.ΑΣ». Το δε ποσό που θα δαπανηθεί, βάσει της Κοινής ΥπουργικήςΑπόφασης; Ένα εκατομμύριο ευρώ!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2011/06/5000.html

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο με κάποιο τρόπο θα πρέπει ο αριθμός των προβάτων να μειωθεί . Ο μαγικός αριθμός είναι 6. Πως λοιπόν 6 πρόβατα δεν θα κάνουν αυτό που ξερουν μπε.