23/6/11

Πως η κρίση γίνεται ευκαιρία για τους Λάτση& Co

Η συμφωνία είναι πακέτο. Ο Λάτσης λόγω κρίσης αγοράζει τα ΕΛΠΕ όπου ήδη έχει το Μάνατζμεντ και παίρνει την ΕΘΝΙΚΗ.
Η συγχώνευση Εθνικής-Eurobank μετά την οποία, ο όμιλος Λάτση θα αποτελεί το μεγαλύτερο μέτοχο της νέας τράπεζας, θα αφορά μόνο το ελληνικό σκέλος της Eurobank, ενώ οι υπόλοιπες θυγατρικές της τράπεζας θα περάσουν στον διεθνή τραπεζικό βραχίονα του ομίλου Λάτση ,την EFG Group.
Τη συγχώνευση των δύο τραπεζών αναμένεται να ακολουθήσει ευρείας έκτασης αναδιάρθρωση του δικτύου τους με συνέπεια και τον περιορισμό του προσωπικού. Στο «τιμόνι» της νέας τράπεζας θα μείνει ο σημερινός διοικητής της Εθνικής ο πράσινος κ. Ταμβακάκης ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης του ομίλου Λάτση στον οποίο έχει διατελέσει κορυφαίο στέλεχος πριν μετακομίσει στην Εθνική, από το τη Eurobank θα «αξιοποιηθεί» σε θέση υποδιοικητή ο πράσινος κ. Νανόπουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport24.gr/Basket/dialogos_sok_pswmiadh_me_mpoyroush.1113040.html

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΡΟ ΕΛΙΤ...

Σοκ έχει προκαλέσει 23χρονος, γιος επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας με βρέφη μέχρι δύο ετών.
Ακόμα πιο σοκαριστικά όμως είναι όσα υποστήριζε σε φόρουμ του διαδικτύου ότι θέλει κάποια στιγμή να κάνει παιδιά για να κάνει σεξ μαζί τους!
"Λοιπόν, εγώ θα αρχίσω να κάνω σεξ με τα παιδιά μου, όταν κάνω", είχε γράψει χαρακτηριστικά ο 23χρονος.
Η ΕΛΑΣ έμεινε άφωνη από τα σκληρά βίντεο που είχε στη κατοχή ο νεαρός, ο οποίος το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και ένα memory stick ,τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των ανήλικων που κακοποιούνται και εάν αυτά τα εγκλήματα έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα.
Οι αρχές εντόπισαν τα ίχνη του μετά από παγκόσμια έρευνα στο διαδίκτυο.
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και ο νεαρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα.

http://news247.gr/ellada/eidiseis/23xronos_thelei_na_kanei_paidia_gia_na_ta_viasei.1125220.html