8/6/11

Τζέφρι προδότη Ιούδα Ισκαριώτη

Ομπάμα και Μέρκελ μοίρασαν την Ελλάδα στους τραπεζίτες τους για να σωθεί ο κόσμος

«Σε περίπτωση χρεοκοπίας (της Ελλάδας), οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα μετά τη συνάντηση του με τη Αγκελα Μέρκελ, στο Λευκό Οίκο. Τα ίδια είχε πει στις 26 Μαΐου «ιδιωτικά» στο G8.Τώρα τα είπε δημόσια για την κοινή γνώμη των 27.Οι «συνέπειες» αφορούν τα CDS, καθώς το «ασφαλισμένο κεφάλαιο» ξεπερνά τα 4 τρις δολλάρια.


«Συζητήσαμε εκτενώς το θέμα, (της Ελλάδας) και εμείς οι και οι υπουργοί Οικονομικών μας» είπε η Μέρκελ. «Συμφωνήσαμε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επεκταθεί σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία η κρίση της ευρωζώνης, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, και η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι «η Γερμανία έχει ευθύνη για την παγκόσμια οικονομία,για αυτό θα κινηθούμε έτσι ώστε αυτή να αντιμετωπισθεί…(το ελληνικό πρόβλημα) …αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας , σε συνεργασία με το Δ.Ν.Τ.».
Ο (προφήτης) Ομπάμα, είπε ό έγινε «εκτενής συζήτηση για την Ελλάδα, και σημείωσε: «Το ελληνικό χρέος είναι σημαντικό. Η Ελλάδα κάνει δύσκολα βήματα για βελτίωση, αλλά βρίσκεται υπό την απειλή των διεθνών αγορών. Κοιτάζει σε άλλες χώρες της ευρωζώνης για βοήθεια. Είναι πολιτικά δύσκολο να παρθούν αποφάσεις όταν εμπλέκονται 27 χώρες. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η Γερμανία θα ασκήσει τον ηγετικό της ρόλο και θα βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Έχουμε στενή συνεργασία στο θέμα αυτό, τόσο διμερώς όσο και στο πλαίσιο του ΔΝΤ. Αν και στο τέλος, οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα αυτό. Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ιδιωτικές επενδύσεις, αλλά και διαφάνεια και μεταρρυθμίσεις στην οικονομία της. Όμως, με δεδομένο το ύψος του χρέους της, άλλες χώρες της ευρωζώνης θα πρέπει να συμβάλουν. Εμείς είπαμε στη Γερμανία ότι θα είμαστε εκεί, και θέλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί. Η οικονομική ανάπτυξη της Αμερικής εξαρτάται από την πορεία της Ευρώπης. Δεν θα θέλαμε μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα μεθοδικά.».


Ο Ομπάμα τόνισε πως το Βερολίνο θα διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στις προσπάθειες αντιμετώπισης της κρίσης χρέους της Ελλάδας, ενώ διαβεβαίωσε πως και οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν στις προσπάθειες αυτές, μεταξύ άλλων και μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Αν και χαρακτήρισε την κρίση χρέους της Ελλάδας «δύσκολη υπόθεση», εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η ΕΕ μπορεί να την επιλύσει».


Οι χώρες μέλη της Ευρωζώνης έχουν κοινό συμφέρον να διασφαλίσουν ότι τα προβλήματα ενός κράτους-μελους δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος ως συνόλου, δήλωσε από την πλευρά της η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.


Επομένως, όλα ήταν και είναι υπό έλεγχο. Ουδέποτε υπήρξε ζήτημα χρεοκοπίας. Ούτε το 2009, ούτε το 2010, ούτε τώρα. Το δίλλημα και τώρα και τον Μάιο του 2009 ήταν ανεξέλεγκτη Χρεοκοπία η ρύθμιση. Η πράσινη κυβέρνηση των προδοτών, τότε και τώρα εξυπηρέτησε τους Τραπεζίτες και τις αγορές, και όχι τον ελληνικό λαό.


Απλά έπρεπε να δημιουργηθεί μια κρίση για να γεννηθεί η ευκαιρία. Οι ΗΠΑ παίρνουν το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, και την «πράσινη ενέργεια» (ανανεώσιμες πηγές) επενδύοντας μέσω αμερικανικών εταιρειών 30 δις (πληθωρικά) δολλάρια, και οι Γερμανοί αγοράζουν τσάμπα , ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νησιά, Τράπεζες κλπ. Όπως γράφει η Wall Street Journal , η «η Ελλάδα πωλείται φθηνά και η Γερμανία αγοράζει». Έτσι η κρίση γίνεται ευκαιρία. Η εφημερίδα αναφέρει το παράδειγμα του ΟΤΕ σημειώνοντας πως, για το 10% η Deutsche Telekom θα πλήρωσει μόλις 400 εκατομμύρια ευρώ, όταν πριν τρία χρόνια, είχε δώσει 4 δισεκατομμύρια για το 30%.
Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά και στο ενδιαφέρον γερμανικών εταιρειών για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και για το ενδιαφέρον του τσεχικού ενεργειακού ομίλου CEZ για είσοδο στην εγχώρια αγορά ενέργειας.
Ομπάμα-Μέρκελ: Αναγκαιότητα η στήριξη της Ελλάδας
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε μια «σημαντική» επέκταση της βοήθειας προς την Ελλάδα σε επιστολή του που δημοσιεύεται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Ο Γκαουλάιερ Τρισέ, μιλώντας στο 17ο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ της Αμερικανικής ηπείρου, στο Μόντρεαλ , αναφερόμενος στην Ελλάδα, εξήγησε ξεκάθαρα το νόημα της κρίσης. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είπε: «Από όσα ξέρω, η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες, με βάση τη δημόσια περιουσία και τα ακίνητα της. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το λόγο που η Τρόικα δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις.


Μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Γερμανίας για τον διαμελισμό της Ελλάδας , υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απέστειλε επιστολή στους ομολόγους του της ευρωζώνης και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν-Κλοντ Τρισέ, με την οποία προτείνει «ουσιαστική» επέκταση της βοήθειας προς την Ελλάδα και επιμήκυνση του ελληνικού χρέους. «Μια σημαντική επέκταση της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα είναι αναγκαία καθώς μια επιστροφή της χώρας στις χρηματαγορές το 2012, όπως προβλέπει το τρέχον πρόγραμμα, μοιάζει περισσότερο από μη ρεαλιστικό», γράφει ο Σόιμπλε και ζητά επιμήκυνση του ελληνικού χρέους στην οποία θα συμμετάσχουν και ιδιώτες πιστωτές.


Σπύρος Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. Μεσα σε 25 χρονια εχει καταντησει ο Ελληνας Αμερικανοτερος του Αμερικανου με χρεη και καπελλα απο υπερκαταναλωση. Εμεις τρωμε στο Τι Τζι Αι Εφ και οι Νεουορκεζοι σοθβλακι με πιττα. Τωρα ο Ελληνας ειναι το ινδικο χοιριδιο στο εργαστηριο της διεθνους τοκογλυφιας. Μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας. Ουτε ο εκ ΗΠΑ νυν πρωθυπουργος της Ελλαδος (αραγε πως θα ονομαζεται η περιοχη το 2021?)ουτε ο ημιλευκος Προεδρος των ΗΠΑ (και προστατης της Στανλει Μοργκαν) ευθυνονται για τα χαλια μας. Παρτε δανεια για διακοπες Ελληναρες και μετα αγανακτισατε

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε 12:57 εισαι ηλιθιος.

Φταινε οι κακοι δουλοπαροικοι που δηθεν δεν πληρωνουν τους φορους τους και που δηθεν ζουν πλουσιοπαροχα περα απο τις δυνατοτητες τους, και οχι οι τραπεζιτες και οι αγορες του γκλομπαλιστικου καρτελ που επειχειρει με βιαιο τροπο, μεσω τεχνητων κρισεων και ψευτοδιλληματων, να υφαρπαξει τη δημοσια και ιδιωτικη περιουσια των χωρων και των πολιτων, με απωτερο σκοπο την ενταξη τους σε ενα διεθνοποιημενο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικο συστημα το οποιο εξυπηρετει τα συμφεροντα μιας ολιγαρχικης δειθνους ελιτ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας εισαγγελέας για το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,δεν υπάρχει.
Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες και οι αληθινοί Έλληνες είναι στην απέξω , και υπάρχει δικαιοσύνη ;;;;;;
Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου (του ΣΕΞ ) για την νομιμοποίηση τους .
ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ μολις ζητησε στην βουλη από την -συγκυβερνηση του- να αδειάσει η αστυνομία την πλατεια συνταγματος , με την δικαιολογια ότι τα μαγαζια δεν δουλευουν για να τους αποδωσουν φόρους .
ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚ@Τ@.

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Goldman Sachs initiates AIG coverage at neutral

http://www.marketwatch.com/story/goldman-sachs-initiates-aig-coverage-at-neutral-2011-06-08?link=MW_latest_news

Ανώνυμος είπε...

Θα σου δώσω λεφτά δανεικά και εσύ θα μου τα δώσεις πίσω αμέσως για παλαιότερα δάνεια , και έτσι θα χρωστά περισσότερα , φρέσκα δάνεια συν το επιτόκιο. Και εγένετο το Μνημόνιο 1 (Δανεισμός από ΕΚΤ που μάζεψε όλα τα παλαιά ελληνικά χρέη από τους παλαιούς πιστωτές....κτλ...κτλ..)


Τώρα που πάλι δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις το φρέσκο χρέος, μια και εγώ φρόντισα να σε ευνουχίσω με Μνημόνιο 1, προπαγάνδα κτλ, θα σου δώσω και άλλα λεφτά , με μικρότερο επιτόκιο κάπως , για εξυπηρετήσεις ένα μέρος από το φρεσκαρισμένο χρέος, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΑΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΛΟΒΓΩ ΥΠΟΘΗΚΗΣ , ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. Και εγένετο το Μνημόνιο 2 (το οποίο θα φροντίζει να σε πτωχεύει οικονομικά ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΒΛΑΚΑ.!!!!)

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

1.ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
2.ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ....ΣΩΣΩ...

ΤΟΤΕ...ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ Α-Ε-ΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΛΑΜΠΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ , ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...Ε...

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ.

Δεν τρέχει μία...θα βρω άλλους.


Προς Βάσω Παπανδρέου και λοιπούς βλακέντιους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Ο Λοστρόμος.

Υ.Γ.
ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΠΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας από τους σφετεριστές.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτούμαι την πτώση της κυβέρνησης για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Χατζαρα, ισως να κανω και λαθος, αλλα εχω την αισθηση οτι παρεξησατε το νοημα της δημοσιευσης μου. Οταν αναφερθηκα σε "γκλομπαλιστικο καρτελ" και "διεθνη ολιγαρχια" το εκανα, εννοειται, για να καταδειξω οτι αυτοι ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για τη λεηλασια της Ελλαδας, και οχι ο φορολογουμενος και ο συνταξιουχος στον οποιο το διεθνες καρτελ μεσω ρουφιανων πολιτικων και δημοσιογραφων ριχει το φταιξιμο.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...