2/7/11

Μετά τη Λιβύη, η Συρία, μετά το Ιράν και μετά...

Βομβαρδίζοντας τον Καντάφι κι αλληθωρίζοντας γι' αλλού

Γράφει Κ. Μπετινάκης

http://www.styx.gr/

Μια τεράστια ανθρωποθάλασσα, κυματίζοντας τεράστιες πράσινες σημαίες καταδίκασε τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς και την δυτική επέμβαση στη Λιβύη…
«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα είπε ο Καντάφι μιλώντας στη λαοθάλασσα και προκάλεσε τους Σαρκοζί, Κάμερον και Ομπάμα, ν' ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους και να παρακολουθήσουν το τεράστιο πλήθος των Λίβυων που είχε πλημμυρίσει τους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης και την πλατεία της Επανάστασης. Τους προκαλεί «επειδή έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο τον οποίο δεν πρόκειται να κερδίσουν».
«Αν συνεχίσετε να βομβαρδίζετε τα σπίτια μας, σας θυμίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Η Ευρώπη δεν είναι και τόσο μακριά. Αλλά εμείς δεν το κάνουμε επειδή δεν τα βάζουμε με γυναικόπαιδα».
«Ο κόσμος αυτός δεν βρίσκεται εδώ επειδή τους κάλεσα, αλλά με την ελεύθερη βούλησή τους. Στον πόλεμο αυτό, δεν αντιμετωπίζετε εμένα, αλλά αυτόν τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι τίποτα. Αν θέλετε ειρήνη με τη Λιβύη, τότε να τα βρείτε μ' αυτό το πλήθος. Διαπραγματευτείτε με τα πλήθη. Το καθεστώς δεν είναι του Καντάφι, αλλά του λιβυκού λαού».
Τα πλήθη, με πράσινες σημαίες κρατούσαν πανώ που έγραφαν «Θεός, Καντάφι και Λιβύη», ενώ τον ουρανό της Τρίπολης έσκιζαν βεγγαλικά.
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλαίν Ζυπέ, δήλωσε χτες, πως οι ρίψεις γαλλικών όπλων για να ενισχυθούν οι αντάρτες, έγινε με σκοπό «να υπερασπιστούν τους ειρηνικούς αμάχους από τις δυνάμεις του Καντάφι, και καλύπτονται απόλυτα από την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ» ... Που ωστόσο απαγορεύει «ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΛΩΝ στη Λιβύη».
Όπως προφανώς εννοούσε πως απόλυτα καλύπτονται και οι ΝΑΤΟϊκοί βομβαρδισμοί εναντίον των αμάχων στις περιοχές που ελέγχονται από το καθεστώς Καντάφι.
Αλλά ό,τι ερμηνεία δίνουν οι επιτιθέμενοι πρέπει να γίνεται σεβαστή... Αποφάσισαν εξ άλλου να δικαστεί κι ο Καντάφι (οψέποτε τον συλλάβουν). Εκεί που έστειλαν να δικαστεί ο Μιλόσεβιτς και καθένας που κρίνουν εκείνοι «εχθρό της ανθρωπότητας». Όπου ανθρωπότητα, πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ και των υποτακτικών κυβερνητών…
Αστεία πράγματα, όσοι σκέφτονται πως μπορούν να δικαστούν πρόεδροι κρατών όπως των ΗΠΑ, για τα εγκλήματα που έχουν κάνει στην (κάποτε) Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και πάει λέγοντας...
Αλλά πριν τελειώσουν με τη Λιβύη, συνεχίζουν την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Συρίας με το βλέμμα τους στραμμένο πάντα στο Ιράν.
Η Συρία αποτελούσε πάντοτε αγκάθι για τους δυτικούς. Έτσι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο που πέτυχαν με τις "χρωματιστές επαναστάσεις", στη Συρία. Εδώ, δεν σεβάστηκαν έναν ολόψυχα δικό τους άνθρωπο τον Μουμπάρακ. Που έχουν σπεύσει βέβαια να αντικαταστήσουν με επίσης δικό τους, και έχουν έτοιμες τις εφεδρείες.
Αλλά η εξουσία τυφλώνει. Όλοι οι υποταγμένοι ηγέτες, δεν βλέπουν τι έχουν πάθει τόσοι άλλοι προηγουμένως, εξίσου υπάκουοι στα κελεύσματα των αφεντικών... Όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος (σάπισε στη φυλακή), ο Μανουέλ Νοριέγκα (που έκαναν εισβολή στον Παναμά για να τον συλλάβουν) και που τώρα τον στέλνουν να δικαστεί και στη Γαλλία... Ή τον Σαντάμ, που τον κρέμασαν μετά από μία δίκη παρωδία που δεν περιγράφεται... Ή τον Μιλόσεβιτς (θυμηθείτε τι έλεγε γι΄ αυτόν ο Χόλμπρουκ - "He's a man you can do busines with him...") που τον σκότωσαν επειδή δεν τους έβγαινε η δίκη, στο περιβόητο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Εκεί όπου δεν έχει δικαίωμα να δικάσει Αμερικανούς πολίτες...
Στη Συρία λοιπόν, ένοπλοι ισλαμιστές, ενισχυμένοι από δυτικές δυνάμεις, μαζί η Τουρκία και το Ισραήλ, προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς του υιού Άσαντ. Που έστειλε τον στρατό να καταστείλει την εξέγερση. Μέγα λάθος του. Επειδή έπεσε στην παγίδα, όπως κι ο Καντάφι και τώρα τρώει ΝΑΤΟϊκές βόμβες κατακέφαλα. Το ίδιο είχε κάνει κι ο Μιλόσεβιτς στο Κοσσυφοπέδιο και είδαμε τι έπαθε.
Όποιος έχει το μαχαίρι (τα βομβαριστικά) έχει και την πίτα (το δίκηο με το μέρος του).
Έτσι, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως επιθυμούν "αλλαγή καθεστώτος στην Δαμασκό". Κι ο Ομπάμα έχει καλέσει τον Άσαντ να κάνει μεταρρυθμίσεις και να παραιτηθεί.
Η αποσταθεροποίηση της Συρίας και του Λιβάνου, είναι μια παλιά ιστορία ενός οδικού χάρτη που έχουν καταστρώσει ΗΠΑ και Ισραήλ, εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Όπως είχε δηλώσει και ο πρώην στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στρατηγός Wesley Clark, το Πεντάγωνο έχει προγραμματίσει το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη και το Λίβανο ως στόχους μιας αμερικανο-ΝΑΤΟϊκής επέμβασης.
Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας Μοντέρνους Πολέμους» (Winning Modern Wars) (σελίς 130) ο στρατηγός Wesley Clark γράφει:
«…στο Πεντάγωνο το Νοέμβριο του 2001, συζητώντας με ανώτατο επιτελικό αξιωματικό, μου είχε πει πως υπάρχουν ακόμα τα σχέδια να πάμε εναντίον του Ιράκ, αλλά και άλλα. Ένα πεντάχρονο σχέδιο εκστρατείας εναντίον εφτά χωρών: Αρχίζοντγας από το Ιράκ, μετά η Συρία, ο Λίβανος, η Λιβύη, το Ιράν η Σομαλία και το Σουδάν»…
Δεν ξεχνάμε το φιάσκο της Σομαλίας… που τα μάζεψαν κι έφυγαν άρον-άρον μπας και τους τύχει νέο Βιετνάμ.
«Αντικειμενικός στόχος είναι η αποσταθεροποίηση της Συρίας η επιβολή καθεστωτικής αλλαγής μέσω συγκαλυμμένης ένοπλης εξέγερσης από ισλαμιστές οπλοφόρους», έγραφε το 2001 ο στρατηγός Κλαρκ…


Και τώρα ερχόμαστε στην αποπληροφόρηση… ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ, όπως είναι φυσικό, είναι υπέρ των εξεγερμένων, όπως και ήταν υπέρ της «αδέκαστης αμερικανικής δικαιοσύνης» στην περίπτωση της γελοιοποίησης του Στρος Καν. (Έτσι δεν είναι Παπαγιάννη;).
Μόνο που ο χρόνος είναι αδυσώπητος και στο τέλος αποκαλύπτει όλα τα καταχθόνια σχέδια των επικυρίαρχων αυτής της Γης.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ενω ο Παπεβραιου κανει τα παντα για να εξυπηρετησει τους Ισραηλινους επικυριαρχους που τον ελεγχουν, χωρις φυσικα να τον ενδιαφερουν οι συνεπειες για την Ελλαδα, δεν προχωρα το θεμα της ΑΟΖ γιατι η ατζεντα της εξυπηρετης της Παγκοσιας Ιουδαικης Χουντας εξυπηρετει το Ισραηλ ενω ταυτοχρονα επιδωκει την οικονομικη εξαθλιωση, το διαμελισμο της Ελλαδας και τη γεννοκτονια εις βαρος του πληθσμου της

Ο Παπαεβραιου με την πολιτικη του σε οτι αφορα το Ισραηλ και τους Αραβες επιδιωκει ανοιχτα πλεον να γεμισουν οι αλλοτε ξενοιαστες παραλιες μας και τα καλοκαιρινα θερετρα απο διαμελισμενα πτωματα ετσι ωστε, πιθανον, να εμπλακουμε ακομα πιο "ενεργα" στο Αραβοισραηλινο προβλημα. Μια προβοκατσια αναλογη με την 11η Σεπτεμριου σε Ελληνικο εδαφος, και μην παραξενεψει κανεναν αν συμβει κατι τετοιο στο μελλον.

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ .
HEIL GAP