8/7/11

Η σοσιαλιστική βαρβαρότητα

5 Νεκροί σε 2 ημέρες από την επίθεση του καθεστώτος κατά των «ανώνυμων» πολιτών. Δολοφόνοι οι τοκογλύφοι τραπεζίτες και οι 154+1 πράσινοι βουλευτές

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

Ο Μέγας Ψεύτης , ο Γοδεφρίγος Πινόκιο PapaEvraiou, μάζεψε τους πράσινους «υπουργούς», και είπε ότι οι απειλές βίας ,και οι λοιδορίες κατά των πράσινων υπουργών και βουλευτών , «ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία», και «δημιουργούν , μεγαλύτερη ανασφάλεια, που πλήττει τελικά τον αδύναμο », ενώ επέσεισε τον κίνδυνο, «να διολισθήσουμε στην ισχύ της βίας», όπου βρίσκει το δίκιο του μόνον ο ισχυρός» που, «συνιστά αντί για δημοκρατία βαρβαρότητα».


Όμως, η σοσιαλιστική βαρβαρότητα ,των τοκογλύφων τραπεζιτών, θερίζει, με την ψήφο των πράσινων βουλευτών .


Χθες το μεσημέρι, βρέθηκε απαγχονισμένος από ιμάντα παραθύρου στο σπίτι του στη Νίκαια, στην οδό Κομνηνών, ένας 50χρονος , ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα που έλεγε ότι προβαίνει σε αυτή την πράξη καθώς δεν αντέχει άλλο τη ζωή του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της ανεργίας. Χθες το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένος στο Κέντρο της Πτολεμαίδας 46χρονος επιχειρηματίας, που άφησε σημείωμα με το οποίο εξηγεί αναλυτικά τα αίτια της πράξης του, που έχουν να κάνουν με οικονομικά προβλήματα.
Προχθές, στην Κορινθία, αυτοκτόνησε με καραμπίνα, 55χρονος, μέσα στο κτήμα του Βόχα . Στην Καρυά Ελασσόνας, 52χρονος, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων. Στις 4 Ιουλίου , αυτοκτόνησε 80χρονος στο Ρύμνιο Κοζάνης. Το μεσημέρι της 29ης Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του , ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μαριόλης, 45 ετών. Στις 21 Ιουνίου, αυτοκτόνησε ένας 47χρονος αγρότης στο Λασίθι Κρήτης. Στις 13 Ιουνίου, είχαμε άλλη αυτοκτονία στο Αίγιο.
Η ηθική αυτουργία της πράσινης πολιτικής λιτότητας αποτυπώνεται στην αυτοκτονία τον Απρίλιο ενός νεαρού πατέρα, που στα 27 του χρόνια, έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού δεν μπορούσε να αντέξει τα οικονομικά βάρη που τον έπνιγαν. Αυτοκτόνησε με μια καραμπίνα μέσα στο σπίτι του την ώρα που η σύζυγός του και το μικρό παιδί τους κοιμούνταν! Ο νέος, από τη Νεάπολη Κοζάνης δεν είχε μόνιμη δουλειά, αφού εργαζόταν ως εποχιακός ξενοδοχειακός υπάλληλος. Σύμφωνα με γείτονές του και άτομα που τον γνώριζαν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλούς μήνες μέσα στον χρόνο να μένει άνεργος και να ζει την οικογένειά του από τα λίγα χρήματα που έπαιρνε από το ταμείο ανεργίας, τα οποία δεν έφταναν ούτε για τα βασικά. Ο άτυχος άνδρας έδειχνε μονίμως πολύ πιεσμένος και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αποκαλύψει σε γνωστούς του ότι σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του, επειδή είχε μεγάλες οφειλές στις τράπεζες, και επειδή η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα, τον οδήγησαν στον πανικό, και την απελπισία…


«Όσοι θεωρούν ότι πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές, γιατί έχουν πολιτικό κόστος, ίσως και συγκρούσεις, κάνουν λάθος. Γιατί σε τέτοιες αλλαγές, που κάναμε και κάνουμε, μας στήριξε η ελληνική κοινωνία. Γι' αυτές μας επικροτεί. Αυτές είναι που δίνουν νόημα και αξία στην προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν οι πολίτες», είπε ο Μέγας Ψεύτης στους πράσινους «υπουργούς».
Και τον επικροτούν πράγματι, οι 32 του Αλιβιζάτου, και οι 51 της δρ. Μιράντας, του κ.Τάκη της Τογιότα, και της Ρεββέκας, που θέλουν να κάνουν την κρίση ευκαιρία, και να μας βγάλουν από την κρίση που εκείνοι δημιούργησαν, με μια «Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης», που θα αποτελείται από προσωπικό, «που διαθέτει την πίστη, την πείρα, τη διαχειριστική ικανότητα και το θάρρος να επιτύχει».

ΥΓ. Η επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας, θα ασχοληθεί με τις απειλές κατά της ζωής του βουλευτή Κοζάνης , κ.Αθανασιάδη, που προήρχοντο από οπαδούς του «μεσοπρόθεσμου»;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MKO-Ρουφιανοι του Σορος και του Ροκφελλερ

http://www.youtube.com/watch?v=CCcg-Rpv97U&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

http://amphiktyon.blogspot.com/2011/07/blog-post_3241.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Αιθεροβάμων είπε...

Toυλάχιστον πριν γίνουν αυτόχειρες, δεν καθαρίζανε κανένα λαμόγιο να γίνουν και ήρωες?