20/7/11

Χρειάζεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΔΕΩΝ

Το 70% του χρέους μας είναι τόκοι και πανωτόκια


Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ή Μνημόνιο 2 και ο σχετικός εφαρμοστικός Νόμος από την Κυβέρνηση των 154 σύν μία Έλσα = 155.
Η ολοκλήρωση του αλυσοδέματος της Ελλάδας από τούς αλητοτραπεζίτες τοκογλύφους, συντελέστηκε ακώλυτα. Λέγεται, ότι η πράξη αυτή ήταν απαραίτητη διότι διαφορετικά θα πτωχεύαμε και δεν θα μπορούσε το Κράτος και τα ταμεία να πληρώσουν μισθούς, συντάξεις κ.τ.λ. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ. Πολύ απλά, το σύνολο των ετήσιων εσόδων εκ της βαριάς φορολογίας ήταν υπέρ
αρκετό για να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες μας. Εκείνο πού δεν μπορεί να πληρωθεί είναι τα τοκοχρεολύσια πρός τους δανειστές τοκογλύφους. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ότιδήποτε άλλο, λέγεται από τα φερέφωνα της Κυβερνησης είναι ΨΕΜΑ.
Οι ανίδεοι οι αφελείς και οι εξωνημένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και οικονομολόγοι λέγουν : πρέπει να πληρώσουμε, με κάθε
θυσία, αυτά πού χρωστάμε σ΄ αυτούς πού μας δάνεισαν, τί
δηλαδή θα τους "φάμε" τα λεφτά τους ; Δεν γνωρίζουν όμως ότι
το 70% περίπου εκ του χρέους μας είναι τόκοι και πανωτόκια
των αισχρών τοκογλύφων ;
Όλα όμως αυτά είναι προς παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού, δεδομένου ότι οι Ανθέλληνες προσπαθούν με ανείπωτα ψεύδη να καλύψουν τις ενέργειές τους αυτές. Οι δε βουλευτές, πού ψήφισαν το επαίσχυντο και προδοτικό αυτό Μνημόνιο 2, και τον εφαρμοστικό Νόμο, άν και ανίδεοι σε αυτά, και είπαν ΝΑΙ, έχουν τεράστια ευθύνη και πολύ σύντομα θα δώσουν λόγο στον
Ελληνικό Λαό. Θα έπρεπε, ιστορικά τουλάχιστο, να γνώριζαν ότι το 1936 η τότε Κυβέρνηση αρνήθηκε να πληρώσει τα τοκοχρεολύσια προς τους τότε δανειστές, για την σωτηρία της Πατρίδας.
Η άμεση λύση τώρα είναι ΜΙΑ. Στάση εξωτερικών πληρωμών και ΟΧΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, με έπαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ με ισοτιμία 1ευρώ =1δραχμή.
Το κούρεμα ( haircut ) του χρέους κατά 70% περίπου, και δίκαιο και επιβεβλημένο είναι.
Χρειάζεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΔΕΩΝ, από θαρραλέους και όχι από Ψοφοδεή ανθρωπάκια ή υπαλλήλους των παγκοσμίων δολοφόνων των οικονομιών. Όλοι πού συμμερίζονται και προτείνουν την συνέχιση της υπάρχουσας οικονομικής πορείας, είναι εθνικά ΑΝΑΞΙΟΙ, είτε είναι πολιτικοί ή εξωνημένοι δημοσιογράφοι είτε οικονομολόγοι.


Αυτοί όλοι πρέπει να εξαφανισθούν και να πάνε στην άκρη με το αιώνιο στίγμα της εθνικής αναξιότητας. Αυτοί όλοι και όσοι υποστηρίζουν τις ιδέες αυτές είναι εθελόδουλοι της διεθνούς των τοκογλύφων, δηλαδή των διεθνών απατεώνων πού σκοπό έχουν την καταστροφή της Πατρίδας μας, και την
δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης και την συνεχή υποδούλωση
του Ελληνικού Λαού.
Βέβαια θα υποφέρουμε για λίγο ( περίπου 2 χρόνια ) μέχρι να
αναπτύξουμε την εγχώρια παραγωγή μας, πού την διέλυσαν οι
τρείς οικογένειες των ανάξιων πολιτικών (πού ήδη πολιτικώς πνέουν τα λοίσθια) ) αλλά θα απαλλαγούμε πλέον από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των διεθνών τοκογλύφων και θα «αναπνεύσουμε» οικονομικά, κοινωνικά και προ πάντων ΕΘΝΙΚΑ.


Χρίστος Α Αθανασόπουλος
http://www.chtistathan.blogspot.com/  



Δεν υπάρχουν σχόλια: