16/7/11

Σε «λοιμοκαθαρτήριο» της ΕΡΤ ο Δημακός

Συμβασιούχος της ΕΡΤ υπό περιορισμό και παρακολούθηση επειδή δικαιώθηκε


Την άρνηση της διοίκησης της ΕΡΤ να εφαρμόσει δυο δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες επιστρέφει στην δουλειά του ο πρώτος συμβασιούχος αθλητικός συντάκτης Άκης Δημακός καταγγέλλει η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.
Επισημαίνει ότι τα διευθυντικά στελέχη του τομέα ενημέρωσης δυο μήνες τώρα, αρνούνται να αναθέσουν καθήκοντα στο συνάδελφο έχοντας τον, υπό περιορισμό και παρακολούθηση στο διάδρομο του ραδιομεγάρου.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι στη τελευταία απόπειρα ανάκλησης της δικαστικής απόφασης με πρωτοβουλία της ΕΡΤ , ως μάρτυρας των εργοδοτών είχε προσέλθει ο διαχρονικός διευθυντής σύνταξης της ΕΡΤ και υποψήφιος του ψηφοδελτίου του Μαξίμου, στις προηγούμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ, που πρωτοστατεί στην υπόθεση, μαζί με δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας.


Πρόκειται ,καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕΔ ,για εκφοβιστική τακτική στελεχών της ΕΡΤ,ώστε να υποκύψουν και να μην διεκδικήσουν την επιστροφή τους και άλλοι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι.
Ήδη έχουν ενημερωθεί, από μέλη του ΔΣ, οι πρόεδροι των πειθαρχικών της ΕΣΗΕΑ και στις αρχές της εβδομάδος πρόκειται να κατατεθεί αναφορά στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, καθώς και στο ΔΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...