9/7/11

Kοινωνικαί εκδηλώσεις

Ο αφορολόγητος Ιουδαίος μεταξύ δύο ληστών


Οι φιλογενέστατοι κ.κ Νικος Κωνσταντόπουλος και Απόστολος Κακλαμάνης εις κοινωνικήν εκδήλωσιν μετά του τότε προέδρου του ΚΙΣ αξιοτίμου κ. Μωυσέως Κωνσταντίνη.Στη δεύτερη σειρά Κοντογιανόπουλος και Ζαφειρόπουλος. 

ΥΓ. Ο (αριστερός) κ. Κουβέλης τότε δεν ήταν της «πρώτης γραμμής», και η εγγονή του άλλου Μωυσέως, ήταν πολύ μικρή δια κοινωνικάς εκδηώσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετη με το θέμα είδηση
«Οι μουσουλμάνοι δεν θίγονται από την απαγόρευση»
Το ΕΔΑΔ απέρριψε τις προσφυγές κατά της απαγόρευσης ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία

Δημοσίευση: 09 Ιουλ. 2011 10:53
Απέρριψε, ως απαράδεκτες, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων, που υποστήριζαν ότι η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία είναι αντίθετη με την Σύμβαση Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με απόφαση του, κατά πλειοψηφία, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου απέρριψε, ως απαράδεκτες, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων της Ελβετίας, στις οποίες υποστηρίζονταν ότι η απόφαση των ελβετικών αρχών -που ελήφθη κατόπιν δημοψηφίσματος- να απαγορεύσουν την ανέγερση μιναρέδων στη χώρα είναι αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτες τις προσφυγές με το αιτιολογικό ότι τα μέλη τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υπήρξαν άμεσα ή έμμεσα «θύματα» της σχετικής απόφασης των ελβετικών αρχών, καθώς και ότι η απαγόρευση για ανέγερση μιναρέδων δεν συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας και των διακρίσεων εξαιτίας της θρησκείας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news.in.gr/print/?aid=1231117124

Υπόψιν ότι όπως έχει πει ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής ο συμβολισμός του μιναρέ είναι της λόγχης του Ισλαμιστή κατακτητή, μετά από τζιχάντ, σε χώρα αλλοθρήσκων, κυρίως χριστιανών.
Νικ