24/7/12

38 χρονια Δημοκρατική Αμερικανοκρατία

Δίχως προδότη, κάστρο δεν πατιέται

 Οι Τούρκοι, κατά το διάστημα που ήσαν πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα, οι πράκτορες της «Kissinger and associates», Δ. Ιωαννίδης Ταξίαρχος, Φ. Γκιζίκης πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γρηγόριος Μπονάνος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός, και Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Γαλατσάνος, Αρχηγός Ναυτικού Αντιναυαρχος Πέτρος Αραπάκης, , αρχηγός Αεροπορίας αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου. Πρωθυπουργός, Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος , Νικ. Κεχριμπάρης διοικητής της 28ης Τακτικής Αεροπορικής Δυνάμεως , αντιστράτηγος Ιωάννης Ντάβος διοικητής Γ΄ΣΣ. κλπ, κατάφεραν να αποβιβάσουν στην Κύπρο 10-12.000 στρατώτες.
Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου που ξεκίνησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 , μετέφεραν και αποβίβασαν 28.000 άνδρες και 120 άρματα.
Σε αυτό το διάστημα πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν οι πράκτορες, Κ.Καραμανλής, Ε.Αβέρωφ, Γ.Μαύρος , Φ. Γκιζίκης, Γρηγόριος Μπονάνος ,Πέτρος Αραπάκης, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ιωάννης Ντάβος.

Η Αθήνα επιβλέποντας αυστηρά την εκεχειρία δεν έστειλε ούτε μισό φαντάρο στην Κύπρο, και τα 7 ελληνικά υποβρύχια δεν περιπολούσαν γύρω από την Κύπρο για να σταματήσει η μεταφορά του Αττίλα.
Δίχως προδότη, της «Kissinger and associates», κάστρο δεν πατιέται

ΥΓ.Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε. Διονύσιος Σολωμός
Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με τη νέα εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ. Σπύρος Χατζάρας. Ιούνιος 2010

1 σχόλιο:

isvoros είπε...

Ετσι να λέγονται και αλήθειες κ.Χατζάρα!Κάποια στιγμή πρέπει να ακουστούν και στην βουλή!Η μόνη λύση για την σωτηρία της πατρίδας μας είναι η ένωση όλων των πατριωτών εθνικιστών και να σταματήσουν κάποιοι τα παραμύθια περί φασιστών και άλλα τέτοια για κομματικά οφέλη!Πάνω απ' όλα η Ελλαδάρα μας και οι Έλληνες!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...