11/7/12

Δραματικές εξελίξεις ! Τρεις νέες αυτοκτονίες σε 48 ώρες

Το τρίο Bel-Canto, της Εθνικής Κοπριτοκρατίας, συζητάει τις τρικλοποδιές του χοντρού

Στο Ρέθυμνο, βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του στην περιοχή Κάτω Πόρος ένας 58χρονοος άνδρα που εξαφανίστηκε από χθες το μεσημέρι. Δίπλα στον νεκρό βρέθηκε η καραμπίνα του.
Τέλος στη ζωή του, έβαλε το βράδυ της Τρίτης (10-07-2012), ένας 53χρονος αγρότης από τα Πηγάδια Ξάνθης . Όλα δείχνουν ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα, ήταν οικονομικοί Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας, βρισκόταν το απόγευμα σε καφενείο του χωριού, μαζί με συγχωριανούς του, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, απ’ όπου πήρε μια καραμπίνα βάζοντας τέλος στη ζωή του σε ένα αγρόκτημα λίγα μέτρα πιο μακριά.
Παράλληλα, στην Αμάρυνθο της Εύβοιας αυτοπυροβολήθηκε ένας 40χρονος που είχε «εξαφανιστεί» από την Κυριακή. Και το τρίο Bel-Canto, της Εθνικής Κοπριτοκρατίας, συζητάει τις τρικλοποδιές του χοντρού

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ-ΣΟΚ

ΠΡΟΤΑ Ο ΚΟΠΡΙΤΙΣ *

*(σε νεα λαθρο-γραμματικη της μπιλντερμπεργκωλογου αννουλας ,τα φωνηεντα +συμφωνα που δεν υπαρχουν στην εγγλεζικη καταργουνται ενω προστιθεται το αγγγλικο μπ b και d ντ,ενοψει της προετοιμαζομενης απο το 70-οταν ο καραμανλης ηταν ετοιμος να το περασει μαζι με την καταργηση απο τους τεκτονες της καθαρευουσης,αργοτερα περασαν την καταργηση και του χριστιανισμου απο την ταυτοτητα,,αλλα τον προλαβε ο Τσατσος που εφριξε και εκανε φασαρια - αλλαγης σε λατινικη γραφη πρωτα και υστερα αλλαγης με την αγγλικη γλωσσα στα σχολεια αντι της πρωην ελληνικης μεχρι το 2030
,
εργαλειο προσχημα θα αποτελεσουν και οι αλλοδαποι εισβολεις "μαθητες" οπως θα χρησιμοποιηθουν και για την καταργηση του χριστιανισμου απο το μελλοντικο συνταγμα made by των μυστικων εταιριων)