27/7/12

Πουστροδημαρίτες και πουτανοδημαρίτησες

Ένας προφανώς πουστροδημαρίτης μου έγραψε: Για ρίξε μια ματια στο http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31953  : «Συμφωνα με το αρθρο του συναδελφου σου, η γερμανιδα σημαιοφόρος δεν διαθέτει λογαριασμό tweet, συνεπως η ειδηση που αναφερεις οτι εβρισε ελληνες συναθλητες ειναι ψευδης. Εκτος κι αν μπορεις να αποδειξεις το αντίθετο».
Καταρχήν εγώ δεν είμαι συνάδελφος με τον οποιονδήποτε. Έπειτα, σύμφωνα με τον Εισαγγελατο (Newsit)μια σύντομη έρευνα στο Twitter της αθλήτριας και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook έδειξε οτι δεν υπάρχει ανάλογη ανάρτηση»!
Ας τα βρούν μεταξύ τους οι ρουφοανορεπόρτερ.
Το κάθαρμα η γερμανίδα , διαθέτει λογαριασμό Twitter η δεν διαθέτει λογαριασμό tweet,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νευρακια Σπυρακο;

Πρωτον, αμα δεν ξερεις το ποιον του αλλου, μην βριζεις. Δευτερον, εσυ ανεβασες την ειδηση για το δηθεν τουητι της γερμανιδας, η' μαλλον την αναπαρηγαγες. Τριτον, η' εισαι, η' δεν εισαι δημοσιογραφος; Αν ισχυει το πρωτο σκελος, οφειλεις να κανεις σοβαρη ερευνα. Με ατακες του τυπου, να τα βρουν οι αλλοι μεταξυ τους, δεν καταφερνεις τιποτε αλλο, παρα να αυτογελοιοποιησε.

Αλλα απο οτι βλεπω, κοιτας και συ τον χαβα σου ...

Ανώνυμος είπε...

http://ixnos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1728.html

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...