12/7/12

Εδώ γελάνε!

Ο Robert Duane Ballard με το ερευνητικό σκάφος Nautilus, που βρίσκονται στη Μεσόγειο για «άλλες δουλειές», ανέσυρε πριν 5 ημέρες τα συντρίμμια του τουρκικού RF-4, και χθες ο στρατός της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι στα συντρίμμια δεν βρέθηκε καμία οργανική ουσία ή ίχνος εκρηκτικού , δηλαδή το RF-4 δεν χτυπήθηκε από πύραυλο, και ότι δεν υπάρχουν ούτε τρύπες από αντιαεροπορικά βλήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν συνομιλίες του πιλότου με το κέντρο που να μαρτυρούν ότι ο πιλότος ειδοποιούσε πως βάλλεται από αντιαεροπορικά βλήματα!!! Ο Τούρκος ναύαρχος Ali Er που υπηρέτησε επί σειρά ετών στο ΝΑΤΟ είπε, ότι «το αεροσκάφος δεν κατερρίφθη αλλά έπεσε από ατύχημα, από λάθος πιλοτάρισμα ή από σύγκρουση με άγνωστο αντικείμενο»!!!

ΥΓ.Το RF-4, το έριξαν τα ίδια UFO, που άρπαξαν και τον Φάρο από τη Λαδοξέρα τον Φεβρουάριο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΩ-υπαρχει η δυνατοτητα ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ-ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ,Η'ΕΣΤΩ ΠΙΟ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΥΠΟΥ"ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑ/ΤΟΣ",ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ???
Ε?ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ???ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΠΑΡ.4,ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ!!!!!!!...ΚΑΙ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ο Υ Ν Τ Α Ι,ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΜΕ Ο,ΠΟΙΟ ΜΕΣΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝΕ!!!!!!!!!" ΑΡΑ,ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΑΧΤΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!,ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ,ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ? ΑΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 'Η ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΜΑΧΗΤΙ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ)ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ,ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΥΚΙΝΔΙΝΑ...ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ "ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ...ΔΙΟΤΙ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ"

Ανώνυμος είπε...

http://vimeo.com/17233352

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...