28/7/12

Καλά τα είπε ο μασόνος Ζακ Ρογκ

Κανένα ατόπημα του Ζακ Ρογκ για το «σπίτι» των Αγώνων στο Λονδίνο. Καλά τα είπε ο μασόνος .Το «σπίτι» των Ιουδαϊκών Αγώνων είναι το Λονδίνο. Το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Ελλάδα.
Όσο για τους ρουφιάνους που επιμένουν , η κουφάλα η γερμανίδα είναι ρατσίστρια και ας έσβησε το κείμενο της.
Εγώ δεν κάνω ρεπορτάζ με εντολή τρόικας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν κανεις καθολου ρεπορταζ, γιατι αν εκανες σοβαρη ερευνα, θα ηξερες οτι η γερμανιδα σημαιοφορος δεν ειχε γραψει ποτε κατι εναντιον Ελληνων συναθλητων της. Τοσος εγωισμος ρε παιδακι μου, να μην παραδεχεσαι τα λαθη σου!

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικα καναμε γαργαρα την περιπτωση του ντοπαρισμενου Χονδροκουκη, για τον οποιον καμαρωναμε πριν απο μηνες, τοτε που ειχε κερδισει μεταλιο σε διεθνη διοργανωση. Η' μηπως ο τυπος δεν ειναι καν ελληνικης καταγωγης, αλλα εβραιομασονος μπιλντερμπεργκερας;

Ανώνυμος είπε...

Χαχα! Όπως τα λες 11:59!

[...Αγανάκτηση εξέφρασε η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) διότι "άγνωστοι" φέρεται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες....]
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63690594

Τι μισθό πληρώνει το μικρό τραβέλι;

ΑΝΟΥΛΑ είπε...

κε εσι που το ξερις ρε μεγαλε;
παντος Σπιρο οι πιο φανατικι οποδι σου ινε ι σιριζιοτες!!!!
Κ.Β.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΗΛ.ΤΖΟΓΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!