26/7/12

Τσετσένος αντι-ρατσιστής ο δολοφόνος της Φιλοθέης

Η αντι-Ρατσίστρια Ειρήνη Κοκκιναρίου βρέθηκε ντοπέ

Η είδηση πέρασε στα ψιλά, μιας και όλοι ασχολήθηκαν χθες με άλλα πράγματα. Ένας 26χρονος Τσετσένος με χαρτιά Γεωργιανού, είναι ο δράστης της δολοφονίας στις 10 Ιουλίου 2012 στη Φιλοθέη, της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη.
Το αλλοδαπό «λουλούδι» της πολυπολιτισμικότητας, εισέβαλε στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17, ξυλοκόπησε την 69χρονη γυναίκα, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα το θάνατό της, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και αποχώρησε. Τη σωρό της γυναίκας , βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος ο επιχειρηματίας. σύζυγός της.
Ο δολοφόνος, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις σε σπίτια στην Αθήνα, σκότωσε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα αλλά δεν είναι «ρατσιστής», διότι οι δολοφονίες ηλικιωμένων, δεν έχουν ποτέ κατά κανέναν, ούτε κατά την ΕΛΑΣ, «ρατσιστικό» κίνητρο, όσο ανεξήγητο και αν ακούγεται αυτό. «Ρατσιστές» είναι μόνο οι Έλληνες.
Προχτες το βράδυ , δύο αντι-ρατσιστές πακιστανοί αποπειράθηκαν να σκοτώσουν καλλιτέχνιδα η οποία επέστρεφε στο σπίτι της. η οποία αντιστάθηκε και ακολούθως οι δύο Πακιστανοί την έριξαν κάτω και προσπάθησαν να την πνίξουν με τα χέρια τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το θύμα, «Δυο στενά πριν το σπίτι μου με πλησίασαν δυο Πακιστανοί, οι οποίοι μου...τράβαγαν την τσάντα μου, την οποία είχα περασμένη στον αγκώνα μου. Στην προσπάθειά τους να μου την πάρουν, με έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσω και στην μέση μου. Ο ένας προσπάθησε να με πνίξει, αφού είχε περάσει τα χέρια του στον λαιμό μου και ο άλλος τράβαγε την τσάντα, την οποία κρατούσα σφιχτά πάνω μου».
Όλοι ασχολούνται μόνο με το ανέκδοτο που έγραψε η Βούλα Παπαχρήστου... Φάγανε τα ... λυσσακά τους οι ψευτοπροοδευτικοί! Και φυσικά, έστειλαν «μηνύματα διαμαρτυρίας» στο χορηγό της, την πολυεθνική P&G, ώστε να σταματήσει η οικονομική της ενίσχυση. Και από τον χορηγό απάντησαν: «Τερματίζουμε τη σχέση με την κ. Παπαχρήστου. Τα σχόλιά της δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της P&G».
Αυτό λέγεται ιουδαιοναζιζμός .
 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 3.000 στιπλ Ειρήνη Κοκκιναρίου  βρέθηκε ντοπέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και της επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δυο ετών μετά και την επανεξέταση των δειγμάτων. Η IAAF είχε ενημερώσει από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την εξέταση του πρώτου δείγματος, τον ΣΕΓΑΣ για την υπόθεση. Τώρα, μετά την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ανακοίνωσε και τα ονόματα των αθλητών που τιμωρήθηκαν. Ανάμεσα στους αθλητές που τιμωρήθηκαν και μοιραία δε θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι επίσης η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης των 1.500μ, η Ουκρανή Νατάλιγια Τομπίας και ο Μαροκινός αντιρατσιστής μαραθωνοδρόμος Αμπντεραχίμ Γκούμρι.

Σπ.Χατζάρας

ΥΓ1. Να βάψουμε μαύρο τον ιουδαιοναζιστή Καπράλο, και να τον κλείσουμε σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς και Πακιστανούς.
ΥΓ2. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέληδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε έ ότι ο Κωλοκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καπράλο ξανασκέψου τό. Είσαι σίγουρος ότι δεν απολάμβανε την αφρικανική "περιποίηση";...

Ανώνυμος είπε...

δεν ξαναγοραζουμε προιοντα p +g

δεν συμφωνουμε με την δικη της θεση και μαυριζουμε τα προιοντα της,ας τα αγορασουν οι λαθρο στην ελλαδα...


αν σκεπτομασταν ετσι θα εσπαγε ο τσαμπουκας
ειναι λιγοι μεν αλλα οργανωμενοι σαν μαφια,ενω ο λαος ανοργανωτος και εχουν την πρωτοβουλια.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...