16/7/12

Κλεπτοκρατική Κοπριτοκρατία

Του Σπύρου Χατζάρα

Δραματικές εξελίξεις ! Τρεις νέες αυτοκτονίες μέσα σε 48 ώρες. Τρίτη με Τετάρτη. Στο Ρέθυμνο, στα Πηγάδια Ξάνθης και στην Αμάρυνθο της Εύβοιας .Αγρότες. Και το τρίο Bel-Canto, της Εθνικής Κοπριτοκρατίας, ο σοβαρός κύριος Ερνέστος, (Φώτης/ΚΙΣ), ο Αντωνάκης Μπίλντερμπεργκ, ο Αλχιμιστής, και ο κυρ-Βάγγος «η σκέψη σου, πολιτική μου πρόταση», συζητάνε τις τρικλοποδιές του χοντρού στον κοπρίτη υπουργό, τον Κύριο «τα ξεπούλησα φτηνά, το χαλί μου, τα ρούχα και το μπρίκι», της Λέσχης Μπ.
Έτερος κοπρίτης, ο καθηγητής της Ζημνεσολογίας , που στο πλαίσιο της άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος, υπήρξε νομικός σύμβουλος πολλών προσώπων, μεταξύ άλλων και της εταιρείας Siemens, γεγονός που έχει δημοσιοποιήσει ο ίδιος, στο βιογραφικό του, και απειλεί να πάει στη δικαιοσύνη, διότι το μεροκάματο από τη Siemens, είναι και τίμιο και ηθικό.
Οι αριστεροί συνδικαλιστές τα κατάφεραν. Νέος Θρίαμβος των αγώνων της εργατικής Τάξης. Η Ελληνική Χαλυβουργία, του Ασπροπύργου, μετά από εννέα μήνες κλείνει.
Παράλληλα τρία άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη στην Αττική για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Πιάσανε έναν 56χρονο, διαχειριστή μονοπρόσωπης ΕΠΕ για χρέη ύψους 6.6 εκ ευρώ, έναν 44χρονο για οφειλές 2 εκ ευρώ και έναν 43χρονο που δεν είχε καταβάλει στο Δημόσιο χρέη ύψους 587.000 ευρώ.
Ο πεθερός του Σηφουνάκη, κος Δασκαλαντωνάκης, και ο Γερμανικός Τουριστικός Κολοσσός TUI χρωστάνε προς το Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ 650 εκ. ευρώ!!! Αλλά κανείς δεν τους συλλαμβάνει. Η ελληνική ολιγαρχική ψωρο-ελίτ και η γερμανο-TUI είναι «αφορολόγητοι» όπως και το ΚΙΣ. Αυτό θα πει η κρίση γίνεται ευκαιρία Η ελληνική ολιγαρχική ψωρο-ελίτ και η γερμανο-TUI είναι «αφορολόγητοι» όπως και το ΚΙΣ Το μέγα ερώτημα είναι ότι, αφού ο όμιλος μπαίνει μέσα, και έχει ζημιές, ποιος πληρώνει για την πολυτελή διαβίωση του κυρ Νίκου, του Γιαννη, της Τίνας, της Πόπης και της Μαρί;
Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Παπαδήμος, ούτε το τρικολόρε τρίο Bel-Canto, μπόρεσαν να πάρουν έστω και ένα ευρώ από τα χρωστούμενα, από την TUI και την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη. Και οι διάφοροι Δασκαλόπουλοι που τα βάζουν με τον Φωτόπουλο και τη ΓΕΝΟΠ, πόσες φορές μίλησαν για τους μεγαλο-μπαταχτζήδες Τούηδες και Δασκαλαντωνάκηδες, που παρόλα τα χρέη τους προς το κράτος, συνεχίζουν το επενδυτικό τους πρόγραμμα ύψους 200 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή ξενοδοχείων στη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, τη Σερβία και την Τουρκία, διότι λεφτά υπάρχουν. Παράλληλα ο Ρομπέρτο, ο πράσινος ταμίας, κατέβασε το ενοίκιο που πλήρωνε ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη στο ΙΚΑ ,για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, από 300.000 ευρώ το μήνα σε 5.000 ευρώ, λόγω της κρίσεως. Αυτό θα πει η κρίση γίνεται ευκαιρία. Άλλοι επενδυτές ετοιμάζονται να αγοράσουν νερό και ρεύμα τωρα που πέσαν οι τιμές. Στα 400 εκ η ΔΕΗ και στα 300 η ΕΥΔΑΠ. Σκιές στην « τρικολόρε» κυβέρνηση τρίο Bel-Canto, προκάλεσαν οι βολές που εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ κατά του του Στουρνάρας , που υποτίθεται ότι είναι δικός του άνθρωπος. Διότι αν δεν είναι ο Στουρνάρας βαθύ ΠΑΣΟΚ, τότε ποιός είναι; Ο Φωτόπουλος;
Ο κυρ Βάγγος την έπεσε στους επικριτές του, από το επικοινωνιακό περιβάλλον Σαμαρά, επειδή «δεν αντιλαμβάνονται την ελληνική πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ούτε το πώς διαμορφώνονται την περίοδο αυτή οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί»,και επιμένει «στην ανάγκη να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει το ταχύτερο η Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης και η πολιτική, κοινωνική και οικονομική σταθερότητα της χώρας». Η εφημερίδα του ιουδαίου από τις Κυκλάδες, γράφει, ότι, αποτελεί κοινό τόπο της ντόπιας ολιγαρχίας, πως η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να αποτύχει, γιατί αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ολιγαρχία. Επομένως γεννάται το ερώτημα. Ποιος φύτεψε τον Στουρνάρα στην κυβέρνηση και κυβερνάει πραγματικά αυτόν τον τόπο ; Παράλληλα εμφανίστηκε και άλλη ρωγμή στον κυβερνητικό συνασπισμό. O βουλευτής Β΄Αθηνών της ΔΗΜΑΡ,Οδυσσέας Βουδούρης, έστειλε επιστολή στα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και ζητάει από τον Φ.Κουβέλη να επιμείνει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Απίστευτο. Δύο εβδομάδες κυβέρνηση και βαράνε διάλυση !
Το πατριωτικό κίνημα ,δεν μπορεί να υπηρετεί την ολιγαρχική Κλεπτοκρατία που θέλει να κάνει την κρίση ευκαιρία.Το λαϊκό πατριωτικό κίνημα είναι αντι-Ολιγαρχικό, λέει στο τρίο Bel-Canto, κάτω τα χέρια από τη ΔΕΗ.
Εμείς , οι πατριώτες Εθνικιστές , δεν είμαστε με τους Δασκαλόπουλους, τις Τράπεζες, τους Εθνικούς εργολάβους και τους Εθνικούς προμηθευτές.
Με το τρίο Bel-Canto, των υπαλληλίσκων της Μπίλντερμπεργκ, που δεν εκπροσωπεί σχεδόν ούτε το 10% των 3 εκατομμυρίων που τους ψήφισαν, (Δυστυχώωωως!), δεν έχουμε «εθνική συν-Ευθύνη».
Το εθνικιστικό κίνημα είναι επαναστατικό, λαϊκό , αντι-ολιγαρχικό, δημοκρατικό, αντιπλουτοκρατικό, και εχθρεύεται τα Καρτέλ. Ας το καταλάβουν όλοι. Και πρώτα από όλα, οι παλαιάς κοπής αριστεροί και δεξιοί.
Α! Για αλλη μία φορά, «τελειώνουν τα χρήματα στα δημόσια ταμεία», αφού τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας επαρκούν για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες της κυβέρνησης έως τουλάχιστον τις αρχές Αυγούστου.
Γαμώ τη δόση μου γαμώ!
Κοπρίτες!
Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο Χατζάρα,
θέλω να σε πληροφορήσω για το εξής:
Εχτές το βράδι, ένα νεαρό παιδί που έχει το blog Hellas Orthodoxy ανέβασε μία ανάρτηση-χαστούκι για το βρώμiκο ρόλο των Εβραίων στην υπόθεση της Κύπρου:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/15-1974.html
Στην ανάρτηση αναφέρθηκε μεταξύ πολλών άλλων, απόσπασμα από βιβλίο τπυ Κ.Πλευρη ότι ο Ιωαννίδης εξαπατήθηκε από τον Εβραίο γαμπρό του.

Τρείς η ώρα το ξημέρωμα, επεμβαίνει η χήρα του Εβραίου γαμπρού του Ιωαννίδη, λέγοντας ότι είναι ανυποστατα και ο σύζυγός της Ζαν Αλαζράκης, είναι μέγας ευεργέτης της εδώ Ισραηλινής Κοινότητας, και ότι θα μηνύσει kai to blog ένώ έχει ήδη μηνύσει τον Κώστα Πλεύρη και η δίκη θα γίνει το 2015!

Σε παρακαλώ,δες το το θέμα με το κοφτερό σου μάτι. Αυτοί απειλούν θεούς και δαίμονες.
Ο Πλεύρης τα ξέρει όλα αυτά?

Κάντε κάτι να βοηθήσετε το blogger, ας συσπειρωθούμε κι εμείς εναντίον τους...

Σε παρακολουθώ πάντα. Κρατήσου γερά και συνέχισε.

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...