31/1/13

Δελτιο11:Ρεκόρ επισκέψεων.

 Το Δελτίο11 είχε χθες 2.487 αναγνώστες. Αυτός ο αριθμός είναι νέο ρεκόρ αναγνωσιμότητας. Το προηγούμενο ήταν 2.452 πολύ καιρό πριν.
Οι 220 αναγνώστες , (9% περίπου), είναι από τις ΗΠΑ. Και τους ευχαριστώ.

Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν διαδοχικά 6 αναγνώστες από την Αυστραλία, όπου είχαμε μηδέν. Για το λόγο αυτό έκανα και την ειδική αναφορά.

Χαιρετίζω και τα παιδιά από «το Αμέρικα», τη Γερμανία και τον Καναδά, τη Γαλλία ,την Αγγλία, τη Ρωσία, το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Σερβία, τη Σαουντική Αραβία και την Εσθονία.
Τη Κύπρο την μετράω μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα.

2.030 ευχαριστώ στους αναγνώστες Εσωτερικού.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε να βαράτε στο ψαχνό Κε Χατζάρα!
Προχθές έψαχνα σχετικά με το ποίημα Don Juan του Λόρδου Βύρωνα, και ακούγοντας το να διαβάζεται από έναν Άγγλο, σας παραθέτω την μετάφραση των στίχων που σας αρέσουν, όπως μάλλον είναι, μιάς και όπως είπατε είναι λίγο δύσκολη η μετάφραση και μπράβο για το αποτέλεσμα.

Columbia's stock hath holders not unknown
On 'Change; and even thy silver soil, Peru,
Must get itself discounted by a Jew.

(με το Columbia, εννοεί ή την εταιρεία η οποία διαχειρίζεται περιουσία του Περού ή της οποίας είναι οι μετοχές που συναλλάσονται με την φράση On' Change), άρα

"Είναι γνωστό ποιοί κατέχουν και συναλλάσονται τις μετοχές της Columbia. - Άκομα και αυτό το αργυρό χώμα, το Περού, πρέπει να υποτιμηθεί από έναν Εβραίο*"

(Ως γνωστόν, για να αγοράσεις κρατική περιουσία, πρέπει πρώτα να την υποτιμήσεις, για να την πάρεις κοψοχρονιάς,... αν είσαι "Αγορά"... δηλαδή Οβριός")

Μ' αρέσει πολύ αυτό το δίστιχο. Τόσο πετυχημένο!!!!
Και ακόμα το πόπολο γελάει... γιατί μην ξεχνάμε ότι το ποίημα είναι σατυρικό... !

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο,
Η επισκεψιμοτητα σου ανεβαινει (πιστευω οτι θα συνεχιστη ν ανεβαινη) γιατι τα γραφεις και περισσοτερο τα λες με μια δοση "χιουμορ" οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι.
Εμεις εδω "στο Αμερικα" βλεπουμε τους ελεεινους και τρισαθλιους εβραιους καθημερινα κι απο κοντα στο τι χαλι εχουν φερει αυτη την ομορφη και τεραστια χωρα.
Πολλες φορες σκεπτομαι οτι οι τρισκαταρατοι απογονοι των Χριστοκτονων και εχθροι του Ελληνισμου, αν κατεβαινε Ο Χριστος στην Γη τις ημερες μας, παλι θα Τον Σταυρωναν για 30ντα αργυρια.
Και παλι θα συνεχιζαν να κλαινε και να το παιζουν προαιωνια θυματα μεσα στα Εθνη που τους φιλοξενουν.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο,

Προσφερεις πολλα αυτες τις δυσκολες στιγμες στην παρτιδα και τον Ελληνισμο με την ενημερωση σου και τις αναλυσεις σου.

Συνεχισε το εργο σου.

Ενας ακροατης σου απο ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...