2/1/13

Λαθρομετανάστες Συριζολαθρέμποροι λυντσάρισαν αστυνομικούς

Και ένας Ελληνας θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ

Λαθρομετανάστες πωλητές λαθραίων τσιγάρων στις 11.30 το πρωί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις πεζούς αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους ελέγξουν κατά τη διάρκεια περιπολίας των στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο της Επιχείρησης “Ξένιος Zεύς”. Οι τρεις αστυνομικοι μεταφέρθηκαν στο 401 Σ.Ν.όπου παρέμειναν για νοσηλία οι δύο. Ο ένας είχε κάταγμα στον πήχη του δεξιού χεριού και ο άλλος κάταγμα στην παλάμη και στον αντίχειρα του δεξιού χεριού.
Μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς την Πλατεία Εξαρχείων όπου βρήκαν καταφύγιο στου ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ και CIA. Προανάκριση κάνει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ο φαλακρός ιουδαίος μασόνος Δέντε, δεν έβγαλε τσιμουδιά, ούτε το ΤΣΙΡΙΖΑ  ούτε και οι νεολέρα του.
Αναζητούνται ο Λαθροκαμίνης, οι εκπρόσωποι τύπου της Απόπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, και ο Λεττονός επίτροπος του Σόρος Νιλς Μουΐζνιεκς, ως πολιτικά υπεύθυνοι....

ΥΓ1.Το αμερικανάκι ο αρχιρουφιάνος του Σόρος Νιλς Μουνιέξ αναμένεται για επιθεώρηση στις αρχές του έτους . ΥΓ2. Οι επαγγελματίες ανθρωπιστές Against Racism, http://www.unhcr.gr, την έχασαν την είδηση.

Από το www.makeleio.gr  
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς έσπασαν στο ξύλο τους αστυνομικούς οι λαθροπωλητές

ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ 2/1/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 11ΠΜ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ .ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΛΥΠΟΘΗΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΙΑ. ΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΡΙΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: