2/1/13

Η παράσταση έλαβε τέλος

του Σπύρου Χατζάρα

Τώρα που έπεσε η αυλαία της τραγικής πρωτοχρονιάτικης φαρσοκωμωδίας «Δημοσιονομικός Γκρεμός» στο θέατρο Ουάσιγκτον, μπορούμε να συγχαρούμε τους συγγραφείς, τον σκηνοθέτη, τον χορογράφο και τους ηθοποιούς, διότι ακολούθησαν κατά γράμμα τον ορισμό του Αριστοτέλη…. «Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας»… «δι’ ελέου και φόβου περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν».
Αφού λοιπόν τράβηξαν την προσοχή του κοσμάκη και αφού έσπειραν τον φόβο και τον πανικό στις ψυχές των τηλεθεατών, ήρθε η κάθαρση και όλα τελείωσαν σαν γάμος. Το αισιόδοξο τέλος, το Happy End, επί του οποίου βασίζεται η κινηματογραφική αισιοδοξία είχε γραφεί πολύ καιρό πριν.
Η συμφωνία ήταν γραμμένη στο σενάριο .Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία ελέγχονται από τα ίδια συμφέροντα που ελέγχουν το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ, έσπειραν σύγχυση και φόβο δημιούργησαν στους τηλεθεατές φρενίτιδα και πανικού, ώστε να αποδεχθούν όλες αυτές τις ανοησίες που τους σερβίρουν.
Η φασαρία με τον «δημοσιονομικό γκρεμό» όμως ήταν καθαρά επικοινωνιακή και δεν είχε τίποτα να κάνει με την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου δημοσίου χρέους των ΗΠΑ, το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν, ούτε ο πρόεδρος μαριονέτα ούτε το Κογκρέσο μαριονέτα.
Αυτός που ελέγχει το χρέος και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι η ιδιωτική Federal Reserve Bank, δηλαδή το σιωνιστικό καρτέλ των αγορών χρήματος. Αν υπολογίσουμε το συνολικό χρέος των ΗΠΑ, δηλαδή εκτός από τα 16 τρις 394 δις που χρωστάει το ομοσπονδιακό κράτος, το χρέος των πολιτειών, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, θα δούμε ότι όλος ο αμερικανικός πλούτος είναι χρέος.
Η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη παράγει χρέος, το οποίο το καλύπτουν αγοράζοντας κρατικά, τραπεζικά και επιχειρηματικά ομόλογα, οι μπατίρηδες λεφτάδες «επενδυτές», που δανείζονται από την Federal Reserve Bank με 0.2% και δανείζουν με είτε 2,5%, είτε με μεγαλύτερα επιτόκια, ως και 5,5% .
Το χρέος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που καλύπτεται με ανύπαρκτα λεφτά που τα γεννάει ο εκδοτικός μηχανισμός της Federal Reserve Bank, παράγει κάθε χρόνο 500 δις δολ. τόκους που πληρώνονται με πραγματικά λεφτά που παράγει η αμερικανική οικονομία και τα οποία εισπράττουν οι τοκογλύφοι μέσω της Εφορίας.
Το σιωνιστικό καρτέλ των αγορών χρήματος ελέγχει πραγματικά την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σχεδόν κάθε κυβέρνηση του κόσμου, και αυτό είναι που δημιουργεί τις τεχνητές κρίσεις στην οικονομία των ΗΠΑ και στην Ευρωζώνη.
Ο πραγματικός εχθρός του αμερικανικού λαού και όληε της ανθρωπότητας είναι ο Μπεν Μπερνάνκι, η Federal Reserve Bank και οι ιδιοκτήτες της και τα στελέχη της. Αυτοί είναι που ελέγχουν την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και καταστρέφουν τον πλανήτη.
Οι ίδιοι ΑΘΕΑΤΟΙ άνθρωποι, του σιωνιστικού Καρτέλ των αγορών χρήματος ελέγχουν τα ΜΜΕ, το Κογκρέσο, και τους διευθυντές της Bank for International Settlements, του International Monetary Fund, της European Central Bank, της Deutsche Bundesbank, της Federal Reserve Bank, της Bank of China, κλπ κλπ, κλπ.
Αυτοί οι ίδιοι ελέγχουν και τον Αντωνάκη τον μονόφθαλμο και την τράπεζα της Ελλάδος.

ΥΓ.Οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, με βάση τα στοιχεία του 2012, αύξησαν τη συνολική τους περιουσία κατά $241 δις και έφθασαν τα $1,9 τρις σύμφωνα με το Bloomberg. Στην αύξηση του πλούτου των δισεκατομμυριούχων συνέβαλε η γενική άνοδος στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές. Ο παγκόσμιος δείκτης MSCI World αυξήθηκε κατά 13,2%, ενώ ο κύριος δείκτης της αμερικανικής αγοράς Standard & Poor’s 500 κατά 13,4%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ωρολογοποιια καμινιscz σας ευχεται καλα χριστουγεννα

Στον επομενο τονο η ωρα θα ειναι ...καμινιsh


υπερηφανος χορηγος του τελους του κοσμου.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...