8/1/13

Το καλύτερο σαπούνι γίνεται από το κομμούνι

Διώξτε το κομμούνι Δημήτρη Ηλιάδη για προσβολή εθνικού συμβόλου τώρα.

Το κομμούνι, ο ελληνόφωνος και ελληνώνυμος αλλά όχι Έλληνας σύντροφος Δημήτρης Ηλιάδης , ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, επέδειξε το μίσος του προς το ελληνικό Έθνος πετώντας κάτω σαν πατσαβούρα την ελληνική σημαία. Έχουν περάσει κάμποσες ώρες που το βίντεο της αποτρόπαιης προδοτικής πράξης του κομμουνιστή Ηλιάδη, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αλλά κανένας από την λιπόθυμη και εξευτελισμένη πολιτική ηγεσία της Κλεπτοκρατίας δεν έχει απαιτήσει από τον Χριστόφια την ,αμεση και κλοτσηδόν απομάκρυνση του ρουφιάνου Δημήτρη Ηλιάδη από την κυπριακή κυβέρνηση. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν.
Διώξτε το κομμούνι τώρα!

Ο σύντροφος του σιωνιστή Χριστόφια Δημήτρης Ηλιάδης, επέδειξε την Ψυχοπαθητική και Ανθελληνική συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ όταν ακύρωσε γεύμα υπουργών, που είχε προγραμματίσει ο κοπρίτης στη ταβέρνα «Αιγαίον» της Λευκωσίας, λόγω της ύπαρξης Ελληνικής Σημαίας, που κυματίζει περήφανα στην ταβέρνα 40 χρόνια …
Βλέπε περισσότερα στο http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/236841   

ΥΓ.Τα λαλίστατα πρακτορεία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ /«Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», και ΚΚΕ ΕΠΕ, οι σύντροφοι του ΑΚΕΛ, έχουν βγάλει τον σκασμό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυρ αντωνης σαμαρας προς την αγγελω την μερκελλω

η ελλας προχωρα (εις τον κρημνον)

η ευρωπη την βοηθα

(να ...ξαλαφρωσει απο τα σκουταρια και τα προικια της καθ'οδον του γολγοθα)

Ανώνυμος είπε...

ψυχραιμια

εδω ελλαδα και τσιπουρακι

http://www.youtube.com/watch?v=uFTxoUwB1WM