9/1/13

Η νέα βαλκανική βάση των Σαλαφιστών/Βαχαμπιστών είναι στα Τίρανα

Μετά το Βοσνία και το Κόσσοβο, το κίνημα των φανατικών Σαλαφιστών/Βαχαμπιστών , που υποστηρίζει και χρηματοδοτεί η οικογένεια των Σαούντ, μαζί με τους Εμίρηδες του Μπαχρέιν και του Κατάρ, και την ισλαμιστική κυβέρνηση του σουνίτη Ερντογάν, επεκτείνεται στην Αλβανία.
Οι εφημερίδες των Σκοπίων μάλιστα παρουσίασαν την έκθεση του καθολικού Αρχιεπισκόπου Σκόδρας Άντζελο Μασάφρα, προς το Βατικανό*, στην οποία τονίζει ότι μεγάλο μέρος του αλβανικού πληθυσμού  έχει ενστερνιστεί το Ισλάμ των Σαλαφιστών/Βαχαμπιστών, και ότι «οι άθρησκοι Αλβανοί μεταμορφώνονται σε φανατικούς ισλαμιστές» λόγω της χρηματοδότησης από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.
Η επιτάχυνση της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων συνδέεται ,σύμφωνα με τον καθολικο Αρχιεπισκόπο με το νέο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο στα Τίρανα, που ενισχύεται από την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

*Η εκκλησία του Γιαννουλάτου στη Αλβανία κάνει αυτό που της λένε ενώ η (ελληνική;) κυβέρνηση του τρίο μπελκάντο κοιμάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....