4/1/13

Το Χασισοποτείο-πρεζοπωλείο η «Ωραία Ελλάς»

Στις 2 Ιανουαρίου, στα σύνορα με την Αλβανία πιάσανε 400 κιλά χασίσι, αξίας 2.160.000 ευρώ. (160 στο συνοριακό φυλάκιο του Μαυροματίου και 240 στη γέφυρα Ράγιου).
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ζευγάρι Αλβανών με 70 κιλα τραυμάτισαν αστυνομικό αλλά τους έπιασαν. Σε μικρή απόσταση, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, συνελήφθη ακόμη ένα ζευγάρι Αλβανών, που λειτουργούσαν ως προπομποί, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο άντρες είχαν συλληφθεί, καταδικαστεί και εκτίσει ποινές φυλάκισης και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών. Στην Κρυσταλοπηγή έπιασαν άλλον Αλβανό που μετέφερε κάνναβη με το λεωφορείο της γραμμής Τίρανα – Θεσσαλονίκη. Στην Ηγουμενίτσα έπιασαν 50 κιλά. Αυτά με το χοντρεμπόριο.
Στο λιανοπούλι, συνελήφθη στην Κομοτηνή τη στιγμή που πωλούσε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων αντί 20 ευρώ ένας 37χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν άλλα 90 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Μαζί του οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κι οι αγοραστές των ναρκωτικών, ένας 33χρονος άνδρας και μια 28χρονη γυναίκα. Αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου συνέλαβαν σε χωριό του Ξυλοκάστρου έναν Έλληνα 45 χρόνων, γιατί είχε στο σπίτι και στο χώρο εργασίας του 108,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα περίστροφο. Στις 29 Δεκεμβρίου συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη ένας 45χρόνος από χωριό της περιοχής με 69 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε τρεις συσκευασίες που ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Με το λεωφορείο έφερνε από την Κωνσταντινούπολη ο Γκανέζος τουρίστας/μετανάστης 630 γραμμάρια ηρωίνης, συσκευασμένα 52 νάιλον σακουλάκια που τα είχε  καταπιεί. Η αυτοσχέδια συσκευασία άνοιξε και ο Γκανέζος έπεσε σε κώμα και τον θεραπεύουμαι μα δικά μας λεφτά, και όχι της μαφίας στο δημόσιο νοσοκομείο της Λαμίας .
Στις 29 Δεκεμβρίου στο λιμάνι της Καλύμνου, πιάσανε μια 28χρονη Ελληνίδα πρεζού «φορτωμένη» με ηρωίνη βάρους 311 γραμμαρίων, που την έφερνε από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Ανήμερα των Χριστουγέννων των Καθολικών ένας 42χρονος Έλληνας τρόφιμος της φυλακής του Δομοκού που είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού προκειμένου να δικαστεί. Προσπάθησε επιστέφοντας να βάλει στην φυλακή ποσότητα ηρωίνης.
Η ηρωίνη από την Αλβανία , οι αλβανοί έμποροι ναρκωτικών και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ γίνανε μαλλιά κουβάρια στην υπόθεση των 35 εμπόρων ναρκωτικών και αστυνομικών, που αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η Πρεζομάνα Ελλάς. Το απέραντο χασισοποτείο.
Όπως το 1920-1930 Παράγκες, τεκέδες, εμπόριο ναρκωτικών στο φόρτε, μπουρδέλα, αγαπητικοί, κακοποιοί, λαθρέμποροι, μάγκες, νταήδες, μπερμπάντηδες, πρεζάκηδες, τεκετζήδες, μόρτηδες ,χασικλήδες, μαχαιροβγάλτες.
Το περιθώριο, που τα βρήκε με τους Κίναιδους, τους εμπορικούς αντιπροσώπους ala Αλμπέρτο Μοντιάνο, τους πελάτες του Σαφρά, τους Ελληνόφωνους και Ελληνώνυμους Ιουδαίους και φτιάσανε την νεοελληνική μπορδελοκοινωνία.
Στην Κρήτη, ιδιωτική εταιρία εξυπηρέτησης στρατιωτικών σκαφών στη Σούδα έκλεβε μαζί με υπαλλήλους των νατοϊκών βάσεων, και σε συνεργασία με αξιωματικούς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ποσότητες καυσίμων και στη συνέχεια τις πωλούσαν σε χαμηλότερες τιμές χωρίς φόρο.

ΥΓ. Έκαστος στο είδος του. Η εφημερίδα «Κόσμος» των Πατρών αποκαλύπτει τους «Ροζ εφιάλτες» που έχουν 40χρονες ζωηρές και ευυπόληπτες κυρίες των Πατρών, που έκαναν νυχτερινές εξόδους με την άδεια των συζύγων τους, με νεαρούς λαθραίους Αλβανούς και άλλους έγχρωμους.
Για αυτό οι παλιοί έλεγαν για τα «3 Π» της Πάτρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xατζαρα το καραγκιοζιλικι που εχει στηθει εδω και εναν αιωνα με την ναρκοληψια τελειωνει απλα και με ενα τροπο.

κρατικοποιηση και μονοπωλιο της παραγωγης ναρκωτικων και δωρεαν προσφορα στους ναρκοληπτες απο δημοσιες υποδομες για επιτοπου χρηση.

αμεσως θα βγει εκτος συναλλαγης αυτο το χτικιο

και επειδη καποιοι πονηροι κρατικοι λειτουργοι θα σκεφτουν να στησουν παρεμποριο τοτε αυτο απαραιτητως θα συνδυαστει με θανατικη ποινη για οποιον εμπορευεται η κατεχει ναρκωτικα .

τελεια και παυλα

κρατικοποιηση δωρεαν παροχη και θανατικη ποινη για κατοχη η εμποριο ειναι το τελος αυτης της μπιζνας.

ομως δεν το εφαρμοζει κανενα κρατος γιατι ειναι ολα τους εξαγορασμενα απο τον υποκοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο κανεις λαθος! Ειναι 5 τα "Π".


Στον παραπανω φιλο.
Αν ενννοεις λεγοντας "υποκοσμο" τους εβραιους συμφωνω.
Αν οχι, μαθε οτι το χοντρικο εμποριο ναρκωτικων το διευθυνουν εβραιοι μεσα απο τις μυστικες υπηρεσιες του Ισραηλ της Αγγλιας και της Αμερικης.


Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ '90 ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΠΩΣ "ΔΟΥΛΕΨΑΝ".ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ 'Η ΜΗΠΩΣ ΦΥΕΤΑΙ....ΣΤΑ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ;;;