6/1/13

Χριστός Γεννάται δοξάσατε. Καλά Χριστούγεννα

Σήμερα 6 Ιανουαρίου, είναι για όλους τους ανατολικούς ορθοδόξους χριστιανούς η παραμονή των Χριστουγέννων, και η τελευταία ημέρα της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης Νηστείας. Το κόλπο του κοινού εορτασμού των Χριστουγέννων με τους Καθολικούς είναι προϊόν της αίρεσης του οικουμενισμού και επεβλήθη στους Ορθοδόξους Έλληνες , από τους αυτόχθονες Ιουδαίους και τους πελάτες του Σάφρα.
Οι Έλληνες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με το «νέο» ημερολόγιο στις 7 Ιανουαρίου και του Αηγιαννιού στις 20. Εύχομαι και πάλι, σε κάθε ορθόδοξο Έλληνα, δεξιό και ακροδεξιό, άντε και κεντροδεξιό, Καλά Χριστούγεννα!!!

Χριστούγεννα των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών

Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 23.00 το βράδυ, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Πειραιώς (ΓΟΧ), εορτάζει τη Γέννηση του Κυρίου Ιησού Χριστού και με κατάνυξη θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία. Μετά το πέρας της μεταμεσονύκτιας Ακολουθίας, θα ψαλλούν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και θα ακολουθήσει πλούσια εορταστική τράπεζα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού (Ψαρών και Θεσσαλονίκης 108 – Πειραιάς).

-Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, που γιορτάζει τα Χριστούγεννα τη νύχτα 6ης προς 7η Ιανουαρίου ευχήθηκε σε όλους δια του  Μητροπολίτη Γιουβενάλιου Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...