13/1/13

Α ρε γκαζάκι που τους χρειάζεται

Έμποροι ελληνόφωνοι «επιστήμονες» με χορηγό προτείνουν να θεραπεύονται οι ασθενείς με Coca-Cola

Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο πειράματος έδωσαν σε 46 ασθενείς, που έπασχαν από φυτοπίλλημα (phytobezoar),να πίνουν (καρκινογόνα) -θεραπευτική Coca-Cola.
Το φυτοπίλλημα ειναι μια «πέτρα» που σχηματίζεται στο στομάχι ή το έντερο,  είτε από φυτικές ίνες είτε από κουκούτσια καρπών, που έχει καταναλώσει  ο ασθενής.
Στους μισούς ασθενείς η «πέτρα» αυτή διαλύθηκε πλήρως, ενώ σε 19 ασθενείς έγινε πιο μαλακή και κατέστη δυνατή η αφαίρεσή της.
Οι «γιατροί» ανακοίνωσαν ότι το αποτέλεσμα συνδέεται με το ότι στην Coca-Cola που πάει με όλα, περιέχονται φωσφορικό και ανθρακικό οξύ, τα οποία είναι ικανά να καταστρέψουν συμπαγοποιημένες ίνες στο στομάχι, (αλλά και να το …τρυπήσουν).

πηγή http://greek.ruvr.ru/2013_01_12/100884955

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΚΕΛΛΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ FLAT ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ "ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ".
ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΑΧΡΕΙΟΙ ΓΕΡΟΛΑΔΑΔΕΣ!!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...