18/1/13

Ο Ινδιάνος τα έβαλε με την Εβραιοκρατία στα Φάρμακα

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες ανακοίνωσε προχθές Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου στην Λα Παζ , ότι θα ζητήσει από τον ΟΗΕ να ανατρέψει το αμερικανικό εμπάργκο και να δοθεί στη Βολιβία το δικαίωμα να εξάγει τα φύλλα της κόκας, και τόνισε ότι μεταξύ των χωρών, που είναι πρόθυμες να υποστηρίξουν αυτό το αίτημα στον ΟΗΕ, είναι η Κίνα.
Το πρώτο επίπεδο αυτού του διπλωματικού αγώνα θα είναι οι διαπραγματεύσεις με τις χώρες εταίρους της Βολιβίας, στη Μπολιβαριανή Συμμαχία -ALBA. (Κούβα-Βενεζουέλα, Βολιβία, Νικαράγουα, Ισημερινός).

Ο Μοράλες έχει ήδη πετύχει από τις 10 Ιανουαρίου 2013, την έγκριση της καλλιέργειας Κόκας και τη χρήση των φύλλων της για ιατρικούς και θρησκευτικούς σκοπούς, και η Βολιβία επέστρεψε στη Συνθήκη του ΟΗΕ για τις ναρκωτικές ουσίες, από την οποία είχε αποχωρήσει πέρσι, υπό ειδικές συνθήκες, οι οποίες νομιμοποιούν την προαιώνια παράδοση μάσησης φύλλων κόκας από τους Ινδιάνους των Ανδεων .
Τα φύλλα της Κόκας είχαν χαρακτηριστεί ως παράνομη ουσία το 1961, με τη σύμβαση του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά.

15 χώρες, ακολούθησαν τις ΗΠΑ στην προσπάθεια να παραμείνει η απαγόρευση χρήσης των φύλλων της Κόκας, μεταξύ των οποίων εντελώς ανεξήγητα και η Ρωσία. Οι άλλες χώρες ήσαν το Μεξικό, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Φιλανδία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, και το Ισραήλ.

Σε περίπτωση που επιτραπεί τώρα και η βιομηχανική εξαγωγή του προϊόντος, τα φύλλα κόκας που δεν θα περιέχουν βλαβερές για την υγεία ουσίες, με την συσκευασία τσαγιού θα αντικαταστήσουν όλα τα προϊόντα «διαίτης» που πουλάνε οι εβραϊκές φαρμακοβιομηχανίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...