4/1/13

Τι είναι είδηση και τι ρουφιανιά

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Βλαδιμήροβιτς στη συνέντευξη Τύπου 21ης Δεκεμβρίου, επειδή είναι μάγκας ανακατεύτηκε στον καυγά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ με την κυβέρνηση των τσιφούτηδων του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία και είπε ότι ο Ντεπαρντιέ μπορεί να πάρει τη ρωσική ιθαγένεια αν εκφράσει τέτοια επιθυμία. Το φορολογικό σύστημα που ισχύει σήμερα στη χώρα μας είναι αρκετά καλό και μπορεί να τον ικανοποιεί είπε ο Πούτιν. Αυτό ήταν είδηση.
Ταυτόχρονα όλος ο κόσμος έμαθε ακόμα μια είδηση. Τον ενιαίο φόρο 13% για όλα τα εισοδήματα που ισχύει στην Ρωσία, και ο αντιπρόεδρος του Μεντβέντιεφ, Ντμίτρι Ρογκόζιν προέβλεψε ότι ο Ντεπαρντιέ δεν θα είναι ο τελευταίος Ευρωπαίος, που θα ζητήσει ρωσική υπηκοότητα.
Η Ρωσία γίνεται η χώρα της ελευθέριας από τους ιουδαίους τοκογλύφους. Αυτό είναι είδηση. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Ρωσίας, στην οποία έγραφε: «Αγαπώντας τη Ρωσία και τους Ρώσους, οι οποίοι μου είναι προσφιλείς ως προς το πνεύμα και τον χαρακτήρα μου, χωρίς να ξέρω ρωσικά, όμως όντας πρόθυμος να μάθω τόσα, όσα χρειάζονται για να με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, απευθύνομαι σε σας για να πάρω, διαβατήριο του Μεγάλου Ρωσικού ΄Εθνους. Για μένα αυτό θα είναι μεγάλη τιμή γιατί αγαπώ τη χώρα σας και θέλω να γίνω πολίτης της».
Λοιπόν, τώρα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι πολίτης της Ρωσίας. Το Διάταγμα υπογράφτηκε χθες Πέμπτη από τον Πρόεδρο Πούτιν. Το αν εγκατασταθεί ή όχι στη Μόσχα, η στον Καύκασο για να παράγει κρασιά, ή σε κάποιο ρωσικό χωριό είναι άγνωστο.
Η ευχαριστήρια επιστολή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την χορήγηση της ρωσικής υπηκοότητας στην οποία γίνεται εγκωμιαστική αναφορά στη δημοκρατία στη Ρωσία, έγινε αντικείμενο σχολίων από διάφορους εβραίους στους «ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης».
H φράση του Ντεπαρντιέ ότι «η Ρωσσία είναι μια μεγάλη δημοκρατία» έστειλε στον αγύριστο τους πορτοκαλί μισθοφόρους των ΜΚΟ και τις Πούσυ Ράιοτ και όλο το χαφιεδότσουρμο που προβάλουν «παρατηρητήρια» του Σόρος.
Έτσι από τα αμερικανικά «πρακτορεία» το ΑΠΕ και την ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΗ μάθαμε και εμείς τι πιστεύουν ο ασήμαντος και άσχετος ιουδαίος Εδουάρδος Λεμονάτος (Έντβαρτ Λιμόνοφ), κάποιος ρουφιάνος ιουδαίος Ματβέι Γκαναπόλσκι, που δουλεύει στο ιουδαϊκό ραδιόφωνο «Ηχώ της Μόσχας», και κάποιος Βλαντίμιρ Σόκολοφ.Αυτό είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΡΑΦΙΑ.
Αυτό θα πει soft power.

1 σχόλιο:

Kolchack είπε...

Russkaya Zemliya!!!

Μου φαίνεται θα ακολουθήσω τα βήματα του Ντεπαρντιέ...