6/1/13

Ψευτοτσαμπουκάδες Αριστερών Ρουφιάνων

Οι κληρονόμοι της ΟΠΛΑ , στον ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», πουλάνε μαφιόζικο τσαμπουκά και μαγκιά στη φοβική σιωπηρή πλειοψηφία και όταν δεν τους περνάει περνάνε στο παρασύνθημα. Τα καδρόνια καθημερινής χρήσης και η απόπειρα δολοφονίας του Θ. Καρακατσάνη στον Βόλο.
 Όταν βρεθεί δικαστής να ασκήσει δίωξη για τα εγκλήματα των «αριστερών», τότε επιτίθενται σε δικαστές και τα μέσα ενημέρωσης για να το «βουλώσουν»! Φάπες σε όσους τους στριμώχνουν. Οι νόμοι είναι για τους άλλους, που είναι εκ προοιμίου ένοχοι.
Οι ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», ακόμη κι αν είναι ένοχοι, απαγορεύεται να δικαστούν γιατί θα πέσει μολότωφ . Τρομοκρατήστε τους θεσμούς και του λειτουργούς τους. Αυτή είναι η πολιτική της αριστεράς. Να επιχαίρει και να υπερθεματίζει όταν διώκονται οι «άλλοι» και να μη αποδέχεται τη δικαιοσύνη, όταν ο διωκόμενος είναι δικός τους. Τα τάγματα SΚΟYRLETIS STURMABTEILUNG είναι πάντα έτοιμα να επιτεθούν όταν συλλαμβάνεται ή δικάζεται ένας δικός τους .
Ο τσάτσος-συντονιστής με την αλογοουρά, του ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», Τάσος Κουράκης , με αφορμή την παραπομπή σε δίκη του κιμπάρη αριστερού αντιπρύτανη Γιάννη Παντή, για την υπόθεση της δωρεάς, με τα κρατικά λεφτά κινητού τηλεφώνου, δήλωσε:
«Η επιχείρηση παραπλάνηση και αντιπερισπασμός από τα μεγάλα σκάνδαλα της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται. Τα καθεστωτικά μέσα «ενημέρωσης» ανέλαβαν εργολαβικώς από τη μία τη συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων κι από την άλλη την υπερπροβολή υποθέσεων, όπως αυτή με το κινητό, το δήθεν δώρο που έκανε ο καθηγητής Γ. Παντής. Όμως να είναι σίγουροι όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία- εργολαβία συγκάλυψης ή λάσπης, πως η ανοχή του ελληνικού λαού έχει ήδη εξαντληθεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.»
Η αντίστροφη μέτρηση για τις μολότοφ έχει αρχίσει. Σε λίγο θα κάψουν το σπίτι του εισαγγελέα. Απαγορεύεται επίσης να πεις τη γνώμη σου για τη Γιάννα Ρουφιάνα και για τις εκδρομές του Κόκκινου και της ΔΕΑ στα Σκόπια για να πουν βέτο στο βέτο του Καραμανλή.
Το ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», χαρακτήρισε ως «κήρυγμα μίσους,και μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας , το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», που λέει τα αυτονόητα. Η ανακοίωση του ΤΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία» /«Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», αναφέρει:
«Σε ένα άθλιο άρθρο, ο στενός συνεργάτης και επί έτη έμπιστος του κ. Σαμαρά, κ. Κρανιδιώτης προβαίνει σε ένα κήρυγμα μίσους, μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, το οποίο θα ζήλευε ακόμα και η Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει στο εάν αποδοκιμάζει αυτήν την ακραία και επικίνδυνη τοποθέτηση ή αν είναι διατεθειμένη να καθοδηγείται από μια δράκα ακροδεξιών, επικίνδυνων και εμπαθών συμβούλων.Όσο δεν το κάνει θεωρούμε ότι αυτός ο εμετικός λίβελος είναι η επίσημη κυβερνητική γραμμή».
Αυτοί είναι οι άθλιοι ψευτοτσαμπουκάδες των απογόνων της ΟΠΛΑ!!

 Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κήρυγμα μίσους,και μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας

αν καταλαβες χατζαρα στο μυαλο αυτων των διεστραμμενων αυταρχικων τυπων που δεν εχουν να επιδειξουν τιποτε και ουδεποτε ως προσωπικο δημιουργημα ουσιωδους συλλογικης και ατομικης των προοδου ,ειναι σφηνωμενη η εντυπωση οτι εχουν αυτοδικαιωθει ιστορικως για τα ζητηματα που τιθενται στο αρθρο και καθε ενοχλητικη αληθεια ειναι αναχρονισμος εφοσον ο χρονος ειναι εναντιον τους .


παντως εχουν γνωθι σε αυτον και μιλουν για κηρυγμα μισους γιατι γνωριζουν οτι εχουν χεσμενη την φωλια τους και θα τους σιχαθουν πολλοι οταν συνειδητοποιησουν αυτες τις αλλοπροσαλλες συμπεριφορες και αντιληψεις που εχουν.

οποτε ζητουν λογοκρισια της ιστοριας και των σημερινων δικων τους πεπραγμενων για να μην τους μισησουν...

οσο δε για τα περι μισαλλοδοξιας ειναι συνηθες σε αυτους να υποδυονται τα θυματα ωστε να αναιρεσουν την λογικη με το θυμικο οταν τους ενοχλουν επιχειρηματα .

οταν αυτοι πολεμανε την λευκη φυλη και τον χριστιανισμο ειναι αποψη οταν τους εγκαλουν ειναι μισος των αλλων.

μονα ζυγα μονοζυγα στο μυαλο του αυταρχικου σοσιαλιστη ελληνοφωναρα

βεβαιως οι ιδιοι ειναι κατεξοχην μισαλλοδοξοι για το δογμα π.χ του εθνους της β ηπειρου κλπ.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...