12/1/13

Η χορογραφία της «Βίλα Αμαλία» και τα γκαζάκια

του Σπύρου Χατζάρα

Ο ΑΞΕΛ αναφώνησε, «είμαστε και εμείς νοικοκυραίοι», λίγο πριν να πάει στα Κεντρικά, για την ανανέωση της «Βάρκιζας», αλλά του απάντησαν οι Εραστές της Ανομίας και η Μαχόμενη αλλά ανορθόγραφη Δημοσιογραφία, οι άνεργοι δημοσιοκάφροι και η βίλα Αμαλίας ΕΠΕ : «Υπάρχουμε κι εμείς. Ανάμεσα στο πλήθος, ανάμεσα σας. Κινούμαστε, αναπνέουμε στον ίδιο κόσμο».

(Βέβαια και ο Skoyrleti, και ο Intifiada μαχητής-αναρχοδημοκράτης, nοικοκυραίοι είναι, και έχουν σπίτι τους ρόπαλα μάσκες καθημερινής χρήσης, μολότωφ, τον τσελεμεντέ του αναρχικού, και μπορεί και λίγο (ξεχασμένο) χασίσι.)

Οι ελληνόφωνοι ελληνόμορφοι και ελληνώνυμοι πεμπτοφαλαγγίτες πράκτορες του εχθρού , διακρίνονται αφενός σε προδότες του χαμηλού αναρχικού επίπεδου, που μισούν «τις μάζες των εθνικοφρόνων μικροαστών», τους οποίους «η καπιταλιστική μηχανή τους πέταξε στα παγκάκια, στα ψυχιατρικά άσυλα, στις παραισθήσεις των ναρκωτικών, και στις φυλακές», και αφετέρου σε «κουστουμαρισμένους» προδότες, που βρίσκονται, «στα τηλεοπτικά παράθυρα, στα γραφεία των πολυεθνικών, στα επιστημονικά εργαστήρια, και στις υπουργικές καρέκλες», «που καμουφλάρουν τα εργαλεία τους ανάμεσα σε χαρτοφύλακες, νομοθετικά βιβλία, και τεχνολογικά επιτεύγματα».

Τα Skoyrletis Sturmabteilung για να δείξουν « αλληλεγγύη στις κοινότητες αγώνα που έχουν μπει στο στόχαστρο της καταστολής», μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ωρών χτύπησαν την τέως πόρτα του, «ρουφιάνου δημοσιογράφου και παρουσιαστή πρωινής εκπομπής στο Mega, Γιώργου Οικονομέα», επειδή παλιά ήταν ΑΑΣΠΕ και βοηθός του Δούκα της Βραχιάς , την πόρτα του Πέτρου Καρσιώτη , επειδή είναι «γνωστό παπαγαλάκι της ασφάλειας», την πόρτα του Αντώνη Λιάρου στην Αγία Παρασκευή, «παρουσιαστή για χρόνια στο δελτίο ειδήσεων του Mega, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, που εξαργύρωσε την μη εκλογή του στο κοινοβούλιο με την θέση του ειδικού συμβούλου προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών στην ΕΡΤ», την πόρτα του αρχιπαπαγάλου της Εθνικής τράπεζας Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι, επειδή είναι ,«γνωστό φερέφωνο και μόνιμος υποστηρικτής της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής», και την μονοκατοικία του κομμουνιστή Αντώνη Σκυλάκου στην Νέα Πεντέλη, «πρώην διευθυντή ειδήσεων στον Alpha και νυν διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με απόφαση του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα».
Την επομένη, τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην είσοδο των κτιρίων που στεγάζονται γραφεία της ΝΔ στην Αργυρούπολη και την Κυψέλη , και πέταξαν δύο τούβλα στην είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Γλυφάδα. Στη Θεσσαλονίκη άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν ζημίες σε προσόψεις υποκαταστημάτων τραπεζών, στην οδό Ε. Βενιζέλου, στην Τριανδρία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συγγενείς του παρακρατικές δυνάμεις έκαναν μαζική επίδειξη «λαϊκής δύναμης» στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μαζεύοντας 6-7.000 διαδηλωτές για αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τη «Βίλα Αμαλία». Μικρές πορείες έγιναν από  250 αναρχοπρεζόνια και χασικλήδες στην Καμάρα στην Θεσσαλονίκη, και από 400 στην Πάτρα.

Άντε τώρα, ο αγαπημένος του CNN, του ABC της Πρεσβείας , και του Παπαχελά-Πούλιτζερ, να βολέψει υπό την ίδια στέγη, τα «παλικάρια της φακής» του Τμήματος μολοτοφόρων–εμπρηστών της γενικής Ασφάλειας και του Mega, με το αναρχικό ρουσφέτι του ΟΤΕ που έχει πια 7.500 ευρώ μισθό, με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά της “I love Macedonjia”, Γιάννας Ρουφιάνας, την αλογοουρά του Κουράκη με τη φαλάκρα της Καρα-Χριστίνας Δράμαλη, τις οικιακές μολότωφ , τα στειλιάρια και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες καθημερινής χρήσης, με την Δούρου που πιστεύει ότι το Αιγαίο ανήκει στους Τούρκους και στα ψάρια , και όλους αυτούς με τον Μεχμέτ Stratoylis και τον Βίτσα. Κάτι μεταξύ κόλασης και καρνάβαλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, δια του Βίτσα, έδωσε μια σαφή υπόσχεση στην Πρεσβεία, και τη «Δεξαμενή Σκέψης».
Βίτσας: "Ο ελληνικός λαός θα επανακτήσει την περιουσία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να πάρει πίσω ΟΤΕ, ΔΕΗ και λιμάνι Πειραιά".

Είπε  δηλαδή χοντρά-χοντρά, ότι αν γίνει κυβέρνηση θα διώξει την Κινέζικη Cosco, από το λιμάνι του Πειραιά. Ε, λοιπόν, αυτή είναι το μόνο συμβόλαιο (με τον «λαό»), που βρέξει-χιονίσει, θα τηρήσει ! (Αν γίνει κυβέρνηση).
Και ας περιμένουν τα κορόιδα, ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/Ήρωες πολυτεχνείου ΑΕ, θα αλλάξει οικονομική πολιτική, θα σκίσει τα μνημόνια και θα «χορτάσει το λαό», όπως το ΕΑΜ. Και η αριστεροί Τσολάκογλου θα κάνουν ότι κάνει ο Σαμαράς, και ότι έκαναν ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Καραμανλής κ.λ.π. Δηλαδή, ότι πει το αφεντικό.

Το επικοινωνιακό σενάριο που εκτυλίχτηκε τις τελευταίες μέρες με την απελευθέρωση της οικείας Αργυρόπουλου και της οικείας Καλογερόπουλου, μετά από χρόνια κατάληψης τους από τους χαφιέδες της ασφάλειας , τους πρεζάκηδες και τα ταξικά κωθώνια του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε κατόπιν συμφωνίας, στο πλαίσιο στήριξης πού έπρεπε να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, προς την κυβέρνηση του τριο Κουρελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες του πολιτικού τμήματος της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, για να σταματήσει η διαρροή των δεξιών προς την «ακροδεξιά».

Η αριστερή «τρομοκρατία» και οι παράνομες καταλήψεις είναι προβλήματα που λύνονται εντός ολίγων ωρών, εάν υπήρχε πραγματική θέληση και πολιτική βούληση. Αντίθετα, διαδοχικές κυβερνήσεις αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις, έχουν δημιουργήσει έναν εφεδρικό στρατό 100 αλητοπρεζάκηδων, που είναι πασίγνωστοι και στις αρχές και στους κομματικούς μηχανισμούς, και οι οποίοι βάζουν γκαζάκια , κάνουν καταλήψεις και επεισόδια όποτε τους χρειάζεται το καθεστώς για να αποπροσανατολίσει την πολιτική ατζέντα και το πόπολο.

Έτσι ο Σίμος , ο φίλος του λαού , ανέκραξε: «Χθες οι εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σήμερα οι εκρήξεις σε σπίτια δημοσιογράφων. Επιχειρείται ανοιχτή τρομοκρατία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ένα ζωτικό χώρο της Δημοκρατίας μας. Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποκηρύξει τους χαϊδεμένους κουκουλοφόρους του;».
Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι δηλώσεις του κ. Σίμου «κηρύσσουν το διχασμό και τη μισαλλοδοξία ».

Κατόπιν αυτού είπεν ο θεός και η Public Issue στον Αλαφούζο. 29% ο Σαμαράς, 28,5% ο Αξελ.

Οβερ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"έγινε κατόπιν συμφωνίας, στο πλαίσιο στήριξης πού έπρεπε να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, προς την κυβέρνηση του τριο Κουρελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες του πολιτικού τμήματος της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, για να σταματήσει η διαρροή των δεξιών προς την «ακροδεξιά». "



αν ειναι ετσι και παντως σε καθε περιπτωση αν οι εθνικιστες αναγκαζουν το πολιτικο σκηνικο να ανασκουμπωθει ,καθε σκεπτομενος ψηφοφορος θα ειχε καθε λογο να ενισχυσει ακομμη περισσοτερο την ακροδεξια .

αν με κατω του 10 τα εκατον πετυχαινει τετοια συμμορφωση των αλλων φανταστειτε τι συμφερον εχει ο σκεπτομενος ψηφοφορος να την ανεβασει πολυ πιο ψηλα και να δουμε επιτελους και αλλαγη πολιτικων στρατηγικων στη χωρα απο τα παραλογα.

αρα ενας σκεπτομενος ψηφοφορος δεν εχει λογο να στηριξει τους πανικοβλητους αλλα να εκβιασει φευγοντας ακομη πιο πολυ απο αυτους και πιεζοντας και αλλο νδ πρεσβεια αλεξης και λοιπους

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...