18/1/13

Ο δήμαρχος Λαθραίων ομίλησε

Ο συνδιοργανωτής του αυριανού μολότοφ πάρτι «Ιθαγένεια σε όλα τα (λαθραία) παιδιά», είπε ότι «είναι επιβεβλημένη η τιμωρία των δραστών της δολοφονίας του 27χρονου Πακιστανού» λες και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας τους άφησαν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και ζήτησε «να τερματισθεί η ατιμωρησία!!!!».
«Η πόλη της Αθήνας, η ελληνική κοινωνία και η Δημοκρατία δεν αντέχουν άλλες τέτοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές» είπε ο δήμαρχος Λαθραίων.
Για τους 45 Έλληνες που σκότωσαν τους τελευταίους 12 μήνες οι αλλοδαποί, ο δήμαρχος Λαθραίων δεν είπε ποτέ τίποτα, ούτε για την ατιμωρησία του Αφγανού δολοφόνου του Λαζανά στην Πάτρα.
Σήμερα, στις 2 μετά το μεσημέρι, μέσα στο διαμέρισμα του, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα 26, στην Αθήνα, βρέθηκε ένας 56χρονος, δολοφονημένος. Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και ο άνδρας δεμένος. Η αστυνομία θεωρεί πιθανότερο κίνητρο του εγκλήματος η ληστεία.
Ο δήμαρχος Λαθραίων για αυτή τη δολοφονία δεν μίλησε.Κανένα ενδιαφέρον  για την ασφάλεια και τη ζωή του Αθηναίου. Μόνο για του Λαθραίου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ακριβως ετσι με τα παλιοσκυλα που μας τυραννουν

εκει που χρωστανε ζητανε και τα ρεστα

δεν θα παμε πουθενα δεν χαριζουμε την γη μας

θα περασουν απο τα πτωματα μας οι εχθροι που μας επιτιθενται απροκλητα.

θα φτυσουν το γαλα της μανας τους καποτε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ