7/1/13

Αrbeit macht frei

Για την πατρίδα ρε γαμώτο!

Ο ναζιστής/τροτσκιστής της Νέας Υόρκης Πέτρος Citibank /Έβερτ /Δούκας , σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα προτείνει ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .
Οι άνεργοι θα κληθούν να δουλέψουν οργανωμένοι σε μπριγάδες όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις. Για την Πατρίδα ρε γαμώτο.
Για το χτίσιμο της Νέας Ελλάδας και του νεοφιλελευθέρου σοσιαλιστικού μετασχηματισμού.
Ο Πέτρος Δούκας γεννήθηκε το 1952.Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1971 μαζί με τον Γιώργο Κύρτσο, τον Νίκο Νανόπουλο της Eurobank και τον Αβάπτιστο (Γιωργάκης) Παπανδρέου. Ο Αντωνάκης της Ν.Δ. αποφοίτησε ένα χρόνο νωρίτερα το 1970. Ο σημερινός πρόεδρος του Κολλεγίου, αδερφός του αρχηγού της Ν.Δ., Αλέξανδρος Σαμαράς, αποφοίτησε το ’67 και ο Μιχάλης Λιάπης το ’69. Ο Παπακωνσταντίνου αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1980 μαζί με τον Αλέξης Παπαχελά-Πούλιτζερ τον Νίκο Mega- Στραβελάκης, ton Κλέωνα Παπαδόπουλος, τον Γιώργο Τανισκίδης, και τον Σταύρος Λαμπρινίδης ο οποίος ζούσε στο οικοτροφείο του Κολλεγίου.
Ο Πέτρος Δούκας ,σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο George Washington, διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικά στο Columbia και οικονομικά στο New York University, του οποίου αναδείχτηκε διδάκτωρ.
Από το 1979 έως το 1985 εργάστηκε στην τράπεζα Citibank στη Νέα Υόρκη. Το 1986 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ίδιας τράπεζας για την Ελλάδα, και τον Αύγουστο του 1992 ο Μητσοτάκης τον έκανε Υφυπουργό Οικονομικών. Το 1994 επέστρεψε στη Citibank. Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και ορίστηκε ξανά Υφυπουργός Citibank και το 2007 αναμείχθηκε στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων.
Είναι παντρεμένος εκτός από την Citibank και με την Ιλεάνα Έβερτ.
Ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Citibank /Έβερτ /Δούκας προτείνει οι τελειόφοιτοι του Γυμνασίου και οι Πρωτοετείς και Δευτεροετείς των ΑΕΙ, κλπ., να εργάζονται το καλοκαίρι 5 βδομάδες αντίστοιχα με τους ανέργους, οργανωμένοι σε ταξιαρχίες μαζεύοντας ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες*), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, καθαρίζοντας τις παραλίες ή τους δρόμους, φυτεύοντας δένδρα, η κάνοντας «βοηθητικές εργασίες» σε τεχνικά έργα.
Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα είχαν και ο μακαρίτης Τσαουσέσκου, και ο Τίτο, και ο Τρότσκι,και ο ΠολΠότ 

Ο Πέτρος Citibank /Έβερτ /Δούκας Ταυτόχρονα, προτείνει να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες εντελώς δωρεάν, επειδή είναι σημαντικό οι άνεργοι να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Επειδή δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία τόση ανεργία και επειδή ανεργία σημαίνει ανέχεια, ψυχολογική κατάρρευση, αλλά και μη παραγωγή έργου, ο κ. Πέτρος προτείνει οι ιδιωτικές επιχειρήσεις να πορσφέρουν δωρεάν την χαρά της εργασίας.
-Αrbeit macht frei.**
Διότι η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας. (Και ενώ οι δικοί μας θα δουλεύουν τζάμπα αλλά χαρούμενοι οι καημένοι ανασφάλιστοι αλλοδαποί θα παίρνουν 10 ευρώ μεροκάμματο).
Όχι δεν είναι πλάκα. Δεν λάλησε. Αυτά του έμαθαν το Κολέγιο και οι κομμουνιστές της Citibank.

ΥΓ.Φαντάζεστε τι θα έλεγαν, η Παπαχελά, η Στραβελάκη, η Ευαγγελατου και οι άλλες αρσακειάδες αν ελεγε κατι για τάγματα εργασίας
ο Παναγιώταρος; 

* Καλά, μα κανένας στη Citibank., δεν του είπε του κ. Πέτρου ότι τις Ελιές τις μαζεύουν τον Νοέμβριο;
** Τα τάγματα SΚΟYRLETIS STURMABTEILUNG θα του την πέσουν του νεοναζιστή Πέτρου Citibank με στειλιάρια καθημερινής χρήσης;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ..ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΑΙ "ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ" ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ;;Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ!!ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝΗΣ ΤΩΝ olympic GAMES ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΩΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

To 80 αποφοίτησε και ο Γιάννης - Τζίγκερ- Βαρδονογιάννης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ...λίστας του κουβαλούσε τα σώβρακα και τις φανέλες. Επίσης το 80 αποφοίτησε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ αλλά και του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης. Και για τα δύο αυτά αξιώματα άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως "μπροστινός".

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι σχετικό με την ανάρτησή σου. Δεν ξέρω εάν παρακολουθείς το συγκεκριμένο blog. Έχει κάποιο ενδιαφέρον. Σε αρκετά σημεία συμπίπτουν οι απόψεις σας.


http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2011/11/i-synomosia-tou-kolegiou-athinon.html

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δίνει ο Δούκας πρώτος το καλό παράδειγμα;

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...