3/6/13

Αντιρατσιστική προπαγάνδα

Αλήτες ρουφιάνοι παπαγάλοι

Από χθες είναι φανερό. Το αντιρατσιστικό επιτελείο τρομοκρατημένο από την ομολογία του ισλαμιστή δολοφόνου του Αλιβερίου, κράταγε την είδηση μέχρι το βράδι για να σερβίρει από το βοθροκάναλα το σενάριο της «ληστείας»,για να σκεπάσουν τα θρησκευτικά και φυλετικά κίνητρα των δολοφόνων.

Για το λόγο αυτό δόθηκε εντολή να συσκοτιστεί η αναίτια σφαγή στο Παγκράτι, που είναι αντιγραφή των τρομοκρατικών ενεργειών των σουνιτών σαλαφιστών στο Λονδίνο και το Παρίσι.

Οι «μαύροι Πάνθηρες», και οι σφαγές στο Παγκράτι καιτο Αλιβέρι έχουν κοινό παρανομαστή.

Από την άλλη, από το πρωί το αντιρατσιστικό επιτελείο ξεκίνησε την προπαγάνδα στα πρωινάδικα και τα ερτζιανά. Μέχρι και στο αθλητικό ραδιόφωνο άκουσα «αλήτες ρουφιάνους παπαγάλους», να μας κάνουν κήρυγμα για την.... «Μανωλάδα».

1 σχόλιο:

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Υπάρχουν και κάποιοι που κανουν τη "δουλειά" ΠΟΛΥ εντεχνα.
Χθες το βράδυ ο τράγκας στην εκπομπή που έχει στο αλαφουζόλ tv δεν είπε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον "φτωχο πακιστανό μετανάστη" που έσφαξε τον... "μπαμπα και την μαμα του", παρά αναλώθηκε όλη την ώρα ν'ασχολείται με ένα θέμα (κυρίως με την αναγνώριση της γεννοκτονίας των Ελληνων της ανατολίας και τις ανοησίες της ρεπούση) εθνικό μεν, αλλά ΑΣΧΕΤΟ με αυτά που μας "καινε" δε!