3/6/13

Είπε την Αλήθεια

Η κυρία Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου για ένα σύντομο διάστημα της ζωής της είδε τον κόσμο από «ψηλά», εισβάλλοντας στον περίκλειστο κόσμο της εξουσίας. Και χθες μίλησε. Μεταξύ άλλων ειπε:

«Μην νομίζετε οτι κυβερνούν οι ΣαμαροΚουβελοΣυνταγματοΤσιπρολάγνοι. Οι εβραίοι είναι οι ΜΟΝΟΙ υποβολείς στους ελληνόφωνους ρουφιάνους των αντιρατσιστικων νομων»

« Οι εβραίοι με πληρεξούσιους τους Αμερικανούς “κυβερνούν” όλο το Δυτικό Κόσμο».

«Οι Εβραίοι απειλούσαν τον ΑΝΤΡΕΑ ότι θα τον έβαζαν φυλακή».

«Οι εβραίοι απαιτούσαν απ’ τον Αντρέα να διάγραψε το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητες» .

« Οι Γερμανοί και οι εβραίοι τοποθέτησαν πρωθυπουργό τον Σιμήτη ο οπαίος τους έκανα ΟΛΑ τα κέφια».

«Η σημερινή «Γερμανία» είναι εβραϊκή ΑΕ. Διαβάστε τα Πρωτόκολλα. Αυτοί είναι οι εχθροί όχι μόνο της Πατρίδας μας αλλά του Κόσμου όλου».

Είπε την Αλήθεια.

Μακάρι να την ακούσουν και οι παλαιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αλήθεια να λέει η Μιμή δε γίνεται να την ακούσει κανένας. Είναι παντελώς αναξιόπιστη. Για τα μπάνια στην Ελούντα με τον ...(ανήλικο)αντάρτη-πρόεδρο και ...δανειστή (κατά δήλωση του) του μεγάλου τιμονιέρη, πότε θα μας μιλήσει; Όσο για τον Τράγκα, αυτός μετά το Χέρφιλντ την έβριζε και έλεγε ότι αποκαλούσε τον Αντρέα κώλόγερο. Πλάκα μας κάνει τώρα; Σε ποιους απευθύνεται;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι θα πάθει καρκίνο τώρα αυτή.

Ανώνυμος είπε...

αν προσεξατε υποστηριξε οτι οι εβραιοι ειπαν στον ανδρεα οτι αν κανει αυτα που του ζητουσαν θα τον αθωωναν στο δικαστηριο.

πραγμα που αν ισχυει σημαινει δυο πραγματα.

ειτε οτι πουλαγαν φουμαρα για να πιασουν αδεια.


ειτε οτι ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ελπιζομε οτι ο ισχυρισμος της κ. λιανη ειναι ανακριβης η εστω οτι προκειτο περι αστεισμου των κυριων αυτων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ) ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΩΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ...

Ανώνυμος είπε...

κ. τσιπρα εχεις παρει σβαρνα ολα τα πεζοδρομια ισπανιας και πορτογαλιας και λες ολο λες...

αφου δεν μπορεις να μαζεψεις λαο στην ελλαδα να διαδηλωσει τι το κουραζεις και τρεχεις στα ξενα να καπηλευεσαι ξενες διαδηλωσεις;

βαλε υποψηφιοτητα για δημαρχος σαλαμανκα αντε πρωθυπουργος πορτογαλιας .

Ανώνυμος είπε...

O αντιρατσιστας πολυπολιτισμικος νεοελλην

http://s24.postimg.org/6qgixjsat/screenshot.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΝΩΡΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ Η ΛΙΑΝΗ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΟ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΙΜΗ..
ΩΡΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...


Κυριε Χατζαρα πλακωσαν και οι σαγιανιμ του ΚΙΣ στην ιστοσελιδα σου. (Δευ Ιουν 03, 03:26:00 μ.μ. και Δευ Ιουν 03, 01:50:00 μ.μ)

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
Από τον Jonathan Cook.
Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
"Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

Όλο το άρθρο εδώ:

http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html



Πατρικιος

Η προδοσία του 1897. Ο ατυχής Πόλεμος ήταν χορογραφία. Στις 29 Απριλίου επιδώθηκε στην Αθήνα η διακοίνωση των Δυνάμεων. Οι Βρετανοί ανταποκριτές υμνούσαν τους Τούρκους

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ  ΕΒΓΑΛΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...