2/6/13

Ο Συνταγματολόγος και ο Κουρέλης δεν ζητάνε αντιρατσιστικό νόμο στο ΙΣΡΑΗΛ

Μέχρι και ο Νετανιάχου καταδικάζει 
το ρατσισμό των Εβραίων

Ο Νετανιάχου καταδίκασε σήμερα (προφορικά) τις ρατσιστικές πρακτκές σε βάρος των Αράβων του Ισραήλ με αφορμή τον «φυλετικο διαχωρισμο» των μικρών παιδιών σε ένα ψυχαγωγικό πάρκο, και υποσχέθηκε ότι θα προσάγει στη δικαιοσύνη τους εβραίους εξτρεμιστές ρατσιστές, που ευθύνονται για επιθέσεις σε βάρος Παλαιστινίων. (Aμα τους βρεί).

«Θέλω να καταδικάσω εντόνως τις ρατσιστικές ενέργειες με στόχο τους Άραβες Ισραηλινούς καθώς και τους βανδαλισμούς σε βάρος Παλαιστινίων, που έγιναν χωρίς να υπάρχει καμία πρόκληση και χωρίς καμία δικαιολογία», είπε  στο υπουργικο συμβουλίο και πρόσθεσε:
«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτά τα φαινόμενα και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα κατάλληλα δικαστικά μέσα για να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτά».

Αντε ρε μαγκες. Ζητήστε αντιρατσιστικό νόμο στο Ισραήλ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολις προ ολιγου στο Σκαϊ στην εκπομπη του Τραγκα

Μιμη Παπανδρεου (πρωην Καπποπουλου):
“Οι εβραιοι απαιτησαν απ’ τον Αντρεα να διαγραψη το θρησκευμα απ’ τις ταυτοτητες ειδ’ αλλως ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ……ΦΥΛΑΚΗ.”
Οι Γερμανοι και οι εβραιοι τοποθετησαν πρωθυπουργο τον Σιμητη ο οποιος τους εκανε ΟΛΑ τα κεφια

Μην νομιζετε λοιπον οτι κυβερνουν την Ελλαδα οι ΣαμαραοΚουβελοΣυνταγματοΤσιπρολαγνοι.

Οι εβραιοι ειναι οι ΜΟΝΟΙ υποβολεις στους ελληνοφωνους ρουφιανους των “αντιρατσιστικων νομων”

Οι εβραιοι με πληρεξουσιους τους Αμερικανους “κυβερνουν” ολο το Δυτικο Κοσμο. Στην Ανατολη ριχνουν βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου ενω στην Παλαιστινη τους καινε με βομβες φωσφωρου.

Η σημερινη “Γερμανια” ειναι εβραϊκη ΑΕ.

Διαβαστε τα Πρωτοκολλα
Αυτοι ειναι οι εχθροι οχι μονο της Πατριδας μας αλλα του Κοσμου ολου.

Ανώνυμος είπε...

Για να μπορεσετε να αντιιληφθειτε τα εξελικτικα σταδια των σημερινων πρακτικων και τον Εβραικο ρολο σε αυτες, συνιστω να διαβασετε το: http://www.voltairenet.org/article178638.html

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


ΣΟΚ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ»

Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα.

Νορβηγοί "ειδικοί" πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό. Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων παρασκευάζουν μια έκθεση που ζητά την απαγόρευση όλων των βιβλίων που παρουσιάζουν την παραδοσιακή οικογένεια όπου ο πατέρας είναι ο αρχηγός και κουβαλητής της οικογένειας και η μητέρα φροντίζει για τα παιδιά, στα σχολεία και τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα βιβλία αυτά είναι κακά για την μελλοντική ζωή των παιδιών, ιδιαίτερα στα κορίτσια, και την προώθηση της λάθος συμπεριφοράς. Στο μέλλον, μπορεί να τα αποτρέψει από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας. Οι φεμινίστριες ανησυχούν ότι τα παιδιά από μικρή ηλικία έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με «αρνητικά στερεότυπα των φύλων» σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά. Η λέξη "αρνητικό" της έκθεσης είναι συνώνυμη με τη λέξη "παραδοσιακό". Με την πάροδο του χρόνου, η απαγόρευση θα επεκταθεί και στην τηλεόραση και τη διαφήμιση. Μέχρι στιγμής, αποφασίστηκε να αρχίσει με τα σχολικά βιβλία.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17467:2013-06-02-17-26-43&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...