11/7/15

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Και οι ρώσοι Τραπεζίτες βλέπουν και δεν ανακατεύονται
 

Ο Ιουδαίος πρωθυπουργός από την Αρμενία, ο Μεντβέντεφ, αφού δέχθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της VTB Bank, Αντρέι Κόστιν, είπε ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για τη σταθερότητα του ευρώ, διότι ένα μέρος των συναλλαγματικών αποθεμάτων της είναι στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, και ότι «οι κίνδυνοι που συνδέονται με τις εξελίξεις στην ευρωζώνη βαραίνουν όχι μόνο τη ζώνη του ευρώ, αλλά και τις χώρες που έχουν άμεσο δεσμό μαζί της». «Ενδιαφερόμαστε γενικά για τη σταθερότητα του ευρώ ως νομίσματος», τόνισε ο Μεντβέντεφ, και πρόσθεσε. «Εν πάση περιπτώσει , είμαστε απλώς εξωτερικοί παρατηρητές σε αυτές τις διαδικασίες, διότι δεν αποφασίζουμε εμείς σχετικά με την τύχη της συμμετοχής της Ελλάδας στη ευρωζώνη και φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με τη συσσώρευση ή την αποπληρωμή των χρεών της», είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός και πρόσθεσε.
«Η Ρωσία δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στην επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους, και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να την επιλύσει μόνη της».

Ακολούθως ο Κόστιν, ο διευθύνων σύμβουλος της δεύτερης μεγαλύτερης ρωσικής Τράπεζα, από την Ούφα στο περιθώριο της συνόδου των BRICS απάντησε στους «Πουτινικούς» Σεργκέι Στόρτσακ και Σεργκέι Κατούριν και είπε ότι, « Η Ελλάδα είναι πρόβλημα της Ευρώπης.
Η Ευρώπη το δημιούργησε και θα πρέπει να το επιλύσει από μόνη της, (χωρίς αμερικανική ανάμειξη). Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία είναι σε θέση να βοηθήσει». Στην ίδια ομάδα του Μεντβέντεφ ανήκει και ο υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ, που είπε ότι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει για την Ελλάδα το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στις εισαγωγές συγκεκριμένων τροφίμων από τη Δύση.
Ο Ουλουκάγιεφ επίσης κατέστησε σαφές ότι η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα δεν βρίσκεται στην ατζέντα της συνόδου των BRICS .

Βλαδίμηρος For Ever



Πάνω από το 70% των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας εμπιστεύονται τον Ρώσο Πρόεδρο σταθερά. Αν γινόντουσαν αύριο προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, το 73-76 % , από όσους ψήφιζαν έγκυρα, θα διάλεγε τον Πούτιν, σύμφωνα με έρευνα του VTsIOM ,που έγινε και στις 64 οντότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας με δείγμα 3.000 ατόμων. Το 1% θα έριχνε άκυρο.
Από το υπόλοιπο 25%-26%, (περίπου) , το 9% είπε ότι θα κάνει αποχή, το 6% απάντησε δεν ξέρω δεν απαντώ, το 5% απάντησε Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, το 2% Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, και το 1% τον Ιουδαίο Ολιγάρχη Μωυσή Πρόχορωφ, και οι υπόλοιποι διάφορους άλλους μεταξύ των οποίων και ο Σεργκέι Μιρόνοφ.

* Το στατιστικό σφάλμα δεν υπερβαίνει το 3,3%

1 σχόλιο:

waves είπε...

Μπάρμπα Σπύρο δίκιο έχει ο Μεντβεντεβ.

Τα παπατζιλικια των ευρωμαλακοπεων δεν θα βρεθεί χαζός να τα πληρώσει, πέραν των εμπλεκομένων.
Το λέει ξεκαθαρα.

Εμείς πρέπει να το ρυθμίσουμε, κουρεψουμε, αρνηθούμε να το πληρώσουμε (οπότε ή δεν θα το πληρώσουμε, η θα γίνει παλι διαπραγματευση)

Απο τον Ρώσο περιμένεις να κάνει επενδύσεις, και όχι ξεπούλημα σκούπα για μπιρ παρά που θέλουν οι μαλακοπεοι.

Και με τις προσφορές που έχει κάνει μέχρι τώρα δείχνει ότι θέλει.

Αλλού κάνει τρομερό λάθος ο Ρώσος που θα του στοιχίσει πολυ.

Είναι που πιστεύει ότι μια μικρότερη ευρωπη θα είναι πιο ισχυρή απο τη είναι σήμερα, και θα ασχολείται με το συμφέρον της, που είναι οι καλές σχέσεις με την Ρωσία.

Δεν καταλαβαίνει ότι είναι ουνα φάτσα ουνα ράτσα με των μπάρμπα σαμ.