6/7/15

Όλοι τους πάνε να κλαφτούν αύριο στις Βρυξέλλες

«Εθνική» ευρω-εκστρατεία με ομοψυχία περί το αγγλικό δίκαιο

Πριν τη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα πάει ο ALEXIS, θα συνεδριάσουν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα . Εκεί θα πάνε να παρακαλέσουν τους ομοϊδεάτες τους ο Βαγγέλης, η Φώφη και ο Μπομπολάκης. Πριν τη Σύνοδο Κορυφής θα γίνει και το Ούρογκρουπ.
Το "εθνικό πλαίσιο" που συμφώνησαν να προβάλουν όλοι προβλέπει.
-Επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.(όσα δώσουν) -Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.(Δηλαδή τα 11 δις μείον ότι ήθελε προκύψει).
-Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας. (δηλαδή πακέτο Γιούνκερ, αλλά τώρα και όχι σε βάθος χρόνου)
-Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους, με βάση την έκθεση του ΔΝΤ και τη θέση της Γαλλίας.
-Αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ. (Ότι δώσουν).

Ο Κουτσούμπας δεν έχει σε ποιόν να μεσολαβήσει και τέθηκε εκτός πλαισίου, αλλά θα τον ενημερώσει ο ALEXIS, όπως θα ενημερώσει και τον Πάνο που δεν έχει ευρω-ομάδα να παρακαλέσει και τον Πάκυ που θα περιμένει με αγωνία.

Ψύχραιμος σε κατοίκον περιορισμό ο Νικόλαος. Πως να πάει στις Βρυξέλλες. Και ποιόν να παρακαλέσει άλλωστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...