14/12/15

Προαπαιτούμενα

Δεξιά Προαπαιτούμενα ή Αριστερά Προαπαιτούμενα ; Και Αριστερή ή Δεξιά υποδόση; Ιδού το  (επιστημονικό) ερώτημα!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περί λαθρομεταναστών και προσφύγων



Μία παράμετρος η οποία πρέπει να διαφοροποιηθεί από το γενικότερο κατασκευασμα της λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα είναι αυτή των προσφύγων. Σύμφωνα με την Σύμβαση της Γενεύης του 1951 πρόσφυξ είναι εκείνος ο οποίος λόγω "δεδικαιολογημένου φόβου διώξεως λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητος, κοινωνικής τάξεως ή πολιτικών πεποιθήσεων ευρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα και δεν δύναται ή, λόγω του φόβου τούτου, δεν επιθυμεί να απολαύη της προστασίας της χώρας ταύτης ".

Ο πρόσφυξ, δηλαδή, διαφέρει από τον οικονομικό λαθρομετανάστη καθώς έχει εγκαταλείψει την χώρα του όχι για αναζήτηση εργασίας ή καλύτερης οικονομικής προοπτικής η ξεμυαλισμενος απο τη δυτικη ζωη ,αλλά επειδή κινδύνευε η ζωή του ή η σωματική του ακεραιότητα εξ’ αιτίας των προαναφερθέντων λόγων.

Και όμως, παρά αυτόν τον σαφή διαχωρισμό, βλέπουμε υποστηρικτές της αθρόας εισροής και νομιμοποίησης λαθρομεταναστών να συνδέουν ή και να ταυτίζουν τον πρόσφυγα με τον οικονομικό λαθρομετανάστη και να χρησιμοποιούν ακόμα και φαιδρους όρους όπως οικονομικός πρόσφυγας!

Μάλιστα, η τεως αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πλέον λαθρομετανάστες καθώς όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας εγιναν πρόσφυγες !



Η γραμμη αυτή είναι λανθασμένη καθώς επικαλειται ότι η δήλωση εθνικότητας την οποίαν κάνουν οι συλληφθέντες για παράνομη είσοδο στην χώρα μας είναι οπωσδήποτε ειλικρινής.

Την αφελή αυτή θέση αποδομεί το Δημόσιας Τάξης που υποστηρίζει ότι, βάσει των στοιχείων που έχει το υπουργείο αναφορικά με την ταυτοποίηση των συλληφθέντων για παράνομη είσοδο, οι μισοί από αυτούς είναι πρόσφυγες και οι άλλοι μισοί παράνομοι λαθρομετανάστες.

Ανάλογη εικόνα προκύπτει και από την Ετήσια Ανάλυση Κινδύνου για το 2015 την οποία δημοσιοποίησε τον Ιουνιο η Frontex .


Εκεί, σε αναφορά στους συλληφθέντες για παράνομη είσοδο από το Αιγαίο Πέλαγος, υπογραμμίζεται ότι: Πολλοί μετανάστες ισχυρίσθηκαν ότι ήταν Σύριοι, και γι’ αυτό τους δόθηκε διοικητική ειδοποίηση η οποία τους επέτρεπε να παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι έξη μήνες, ακόμα και χωρίς να υποβάλλουν αίτηση ασύλου !

Οι διαδικασίες διαλογής κάποιων μεταναστών αποκάλυψαν έναν υψηλό βαθμό ψευδών ισχυρισμών περί την εθνικότητα προκειμένου να αποφευχθεί ο επαναπατρισμός (σελ. 20).

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, σε πλειστες περιπτώσεις παρανόμως εισερχομένων , αυτοί δεν διαθέτουν κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την χώρα προέλευσής τους και ισχυρίζονται ότι προέρχονται είτε από χώρες προέλευσης προσφύγων (πχ. Συρία) είτε από χώρες στις οποίες δεν είναι εύκολος ο επαναπατρισμός τους (πχ. Αφγανιστάν).

Οι οικονομικοί λαθρομετανάστες που μετέρχονται αυτήν την πρακτική έχουν δασκαλευθεί είτε από συγγενείς και φίλους τους που επίσης την μετήλθαν επιτυχώς είτε από τους διακινητές τους.

Μάλιστα, η προαναφερθείσα έκθεση της Frontex επισημαίνει και την μεγάλη διαφορά ποσοστού αυτοπροσδιοριζόμενων ως Σύριων στα νησιά του Αιγαίου όπου δεν υπάρχουν ομάδες διαλογής, σε σύγκριση με τα νησιά όπου λειτουργούν τέτοιες ομάδες. Στα πρώτα το 86% των συλληφθέντων δήλωσαν Σύριοι ενώ στα δεύτερα μόλις το 36%.

Για να δοθεί μία εικόνα της τάξεως μεγέθους αυτής της παραμέτρου αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat , στην Ελλάδα κατά το 2014 οι τρεις κύριες εθνικότητες ατόμων στα οποία χορηγήθηκε καθεστώς προστασίας ήταν οι Αφγανοί (830 χορηγήσεις – 21,5% του συνόλου), οι Σύριοι (710 χορηγήσεις – 18,5% του συνόλου) και παραδοξως Πακιστανοί (355 χορηγήσεις – 9,2% του συνόλου).


Ας σημειωθεί ότι κατά το 2014 στην Ελλάδα διερευνήθηκαν σε πρώτο και δεύτερο βαθμό 20.970 αιτήσεις παροχής προστασίας εκ των οποίων κρίθηκαν θετικά 3.850, δηλαδή ένα ποσοστό 18,4% του συνόλου.

Βλέπουμε δηλαδή ότι οι αιτούντες άσυλο είναι ένα μικρο υποσύνολο μεταξύ των παρανόμως εισερχομένων και εκείνοι οι οποίοι κρίνεται, τελικά, ότι έχουν βάσιμο λόγο για παροχή καθεστώτος προστασίας είναι ένα μικρό υποσύνολο του υποσυνόλου και άρα ένα απελπιστικα μικρό μέρος του όλου ζητήματος της παράνομης εισόδου και τελικα μονιμου συχνα τα τελευταια 25 χρονια παραμονής στην χώρα μας.

Γι’ αυτό και αποτελεί συσκότιση της δημοσιας γνωμης επι της πραγματικότητας ο χαρακτηρισμός όλων εκείνων που εισέρχονται παρανόμως στην χώρα ως προσφύγων και η συνακόλουθη παρουσίαση του όλου ζητήματος ως ζήτημα προστασίας προσφύγων και όχι κυρίως ως ζήτημα παράνομης λαθρομετανάστευσης, όπως είναι στην πραγματικότητα.



Συνοψίζοντας, να υπογραμμίσουμε τα εξής:
•Όσοι συλλαμβάνονται στα σύνορα της χώρας και δηλώνουν ότι προέρχονται από σπαρασσόμενη χώρα δεν σημαίνει ότι είναι ειλικρινείς στην δήλωσή τους αυτή

•Ακόμα και αν όντως προέρχονται από τέτοια χώρα αυτό δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι δικαιούνται προστασίας καθώς δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι όλες οι περιοχές της χώρας αυτής βρίσκονται σε αναταραχή ή ότι όλες οι εθνοτικές ή θρησκευτικές της κοινότητες διώκονται.

•Ο πραγματικός πρόσφυγας θα πρέπει να μένει στην πρώτη ασφαλή χώρα που συναντά αφού εγκαταλείψει την δική του. Δεν δικαιούται τον χαρακτηρισμό του πρόσφυγα κάποιος πχ. από το Πακιστάν ή από την Λιβερία ο οποίος, έχοντας διασχίσει παρα πολλές ασφαλείς χώρες (όπου δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο), δεν παρέμεινε σε αυτές αλλά συνέχισε φθάνοντας πχ. στην Ελλάδα ή στην Σουηδία και εκεί υπέβαλλε αίτηση για άσυλο. Σκοπός του πρόσφυγα είναι η εξασφάλιση της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας και όχι η, υπό το πρόσχημα του ασύλου, εγκατάστασή του στην χώρα στην οποία θα έχει τις καλύτερες οικονομικές προοπτικές ή τις πλουσιότερες κρατικές παροχές (asylum shopping) !



•ο πρόσφυγας θα πρέπει να επιστρέψει στην χώρα προέλευσής του μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση εκεί ή μόλις εκλείψουν οι λόγοι που τον έκαναν να την εγκαταλείψει, εκτός εάν αυτή η αλλαγή των συνθηκών προκύψει μετά από πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα


Γενικά, οι αιτήσεις παροχής ασύλου θα πρέπει να τυγχάνουν άμεσης επεξεργασίας και όσοι αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες θα πρέπει να λαμβάνουν διεθνή βοήθεια.

Όμως, οι αιτήσεις αυτές θα πρέπει να εξετάζονται με πολλή προσοχή και η προσφυγική ιδιότητα θα πρέπει να χορηγείται με φειδώ και με σύνεση.

Ανώνυμος είπε...

Όπως τονίζει ο ειδικός σε θέματα Οικονομικής της Μετανάστευσης καθηγητής του Πανεπιστημίου του Harvard George J. Borjas "Μπορεί να υπάρξει κίνδυνος από την επέκταση της έννοιας του πρόσφυγα σε όσους ζουν υπό πολιτισμικές και κοινωνικές νόρμες τις οποίες… θεωρούμε προσβλητικές.

Ο συγχρονος ευρύτερος ορισμός για το ποιά χαρακτηριστικά έχει κάποιος πρόσφυγας είναι καταφανώς πρόσφορος για κατάχρηση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δικαιολόγηση απόδοσης της ιδιότητας του πρόσφυγα σε πολλα εκατομμύρια άτομα που υφίστανται πολλά είδη προσβλητικής συμπεριφοράς.

Ο κίνδυνος, φυσικά, είναι ότι όσο πιό χαλαρός είναι ο ορισμός της προσφυγικής ιδιότητας, τόσο πιό δύσκολο γίνεται να διατηρηθεί η κοινωνικη και πολιτική νομιμότητα προγραμμάτων που δίδουν ιδιαίτερη προσοχή σε μία συγκεκριμένη τάξη μεταναστών. Και μπορεί να γίνει δυσκολότερο να δοθεί άσυλο σε εκείνους που πραγματικά το χρειάζονται και όταν το επιβάλλουν τα γεγονότα"

(Borjas George J. “Heaven’s Door: Immigration policy and the American economy”, Princeton University Press, Princeton, New Jersey 1999 , σελ. 210).

ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΝ είπε...

19.02.2015

""Μπορούμε να λύσουμε το θέμα του Δουβλίνο 2, 3, 4, 5 ή να σπάσουμε τον Σένγκεν; Εγώ θα έσπαγα τον Σένγκεν, αλλά μιλάω ως Γιάννης Πανούσης, μην παρεξηγηθώ. Εφόσον η Ευρώπη δεν θέλει να μας στηρίξει, απλώς μας δίνει λεφτά, για να υποστούμε εμείς όλες τις κοινωνικές και λοιπές συνέπειες πολέμων και εμφυλίων, που δεν φταίμε, θα πρέπει να μοιραστούμε αυτά τα ρεύματα. Εάν δεν θέλει, εγώ θα άνοιγα τα σύνορα, να πάνε 500.000 σε άλλες χώρες, να δούμε πόσο θα ευαισθητοποιηθεί η Ευρώπη γι” αυτό’

τεως υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούσης, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM

http://www.avgi.gr/article/5326747/g-panousis-prosopika-tha-espaga-ti-sengken

------------------------
06/03/2015


""Θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη, αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα. Τα δυτικά Βαλκάνια δεν είναι σταθεροποιημένα και μετά έχουμε την Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ και τη Βόρεια Αφρική. Αυτό είναι ένα δρεπάνι""

YΠΕΞ Κοτζιάς

στη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ στη Ρίγα της Λετονίας

http://www.protothema.gr/politics/article/457291/kotzias-i-europi-tha-plimmurisei-me-metanastes-kai-tzihadistes-an-katarreusei-i-ellada/

---------------
07/04/2015


""Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ»,

Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης,

Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης ""



YΠ.AM Πάνος Καμμένος βρετανική εφημερίδα lONDON TIMES


http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4403657.ece

--------------------
27 Οκτωβρίου 2015

Περισσότεροι από 700.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες έχουν φθάσει στην Ευρώπη μέσω της Μεσογείου το 2015 , ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Περισσότεροι από 705.200 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες διέπλευσαν τη Μεσόγειο: 562.355 έφθασαν στην Ελλάδα και 140.000 στην Ιταλία.
-------
Δευτέρα, 26 Οκτώβριου, 2015

Τη δημιουργία 100.000 θέσεων υποδοχής προσφύγων στις χώρες που βρίσκονται κατά μήκος της λεγόμενης «διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων», εκ των οποίων οι 50.000 θα βρίσκονται στην Ελλάδα, συμφώνησε η μίνι Σύνοδος για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες

Βάση 50.000 «μόνιμων» μεταναστών η Ελλάδα με απόφαση ΕΕ

Οι 30.000 σε κέντρα υποδοχής και οι 20.000 μέσω επιδότησης ενοικίου

-------------


ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΝ είπε...

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 Παρισι


Δύο οι τζιχαντιστές που μέσω Λέρου έφτασαν στο Παρίσι

-----------------
3 Δεκεμβριου 2015

Έγγραφο-καμπανάκι Ε.Ε. για έξοδο της Ελλάδας από τη Σένγκεν

---


5 Δεκεμβρίου 2015

Παράταση μέχρι τον Μάρτιο, όταν το ζήτημα θα επανεξεταστεί, έλαβε το θέμα της πλήρους απομόνωσης ενός κράτους-μέλους από τη Συνθήκη Σένγκεν. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων που εξελίχθηκε χθες στις Βρυξέλλες και αφορούσε την Ελλάδα. Στο παρά πέντε φαίνεται να διαφύγαμε τον κίνδυνο να τεθεί ζήτημα εξόδου της Ελλάδας, καθώς οι δράσεις που έλαβε την Πέμπτη η Αθήνα είχαν θετικό αποτέλεσμα

η χώρα μας ζήτησε την αποστολή της ομάδας RABIT για να συνδράμει στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων στα νησιά, την αποστολή ομάδας Frontex στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και την ενεργοποίηση της πολιτικής προστασίας για ανθρωπιστική βοήθεια

----
07/12/2015

Παρέμβαση της Frontex χωρίς αίτημα (ελληνικου) κράτους ζητούν Γαλλία και Γερμανία
------------

13-12-2015

Από κοινού με τη Γαλλία προτείνουμε μελλοντικά να επιτρέπεται να αναλάβει η FRONTEX τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων σε μια χώρα ακόμη και αν η ενδιαφερόμενη χώρα ,(Ελλαδα), το αρνείται.


Πρόκειται για σοβαρή παρέμβαση. Η ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων βρίσκεται, σύμφωνα με το μέχρι τώρα σύστημα δικαίου μας, στα χέρια των κρατών. Ο μηχανισμός κρίσης ωστόσο της Σένγκεν προβλέπει ότι μπορεί, με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με μια πλειοψηφία των κρατών-μελών, να αποφασιστούν συνοριακοί έλεγχοι. Κάτι σχετικό θα μπορούσε να γίνει και με μια εξουσιοδότηση της FRONTEX, η οποία πρέπει να εξελιχθεί σε μια πραγματική ευρωπαϊκή ακτοφυλακή (στο Αιγαιο).


υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ
-----------
14-12-2015

Υπεγράφη η διακήρυξη για την επιδότηση ενοικίου 20.000 προσφύγων

Χαρμόσυνο μήνυμα με ηθική διάσταση χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας την υπογραφή σήμερα της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της ελληνικής κυβέρνησης για την επιδότηση ενοικίου 20.000 προσφύγων στην ελληνική επικράτεια, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες με ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα θα έφθαναν στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, εκείνα θα αντιλαμβάνονταν την ελληνική κουτοπονηριά και αυτομάτως θα έκλειναν τα σύνορά τους εγκαθιστώντας αυστηρούς ελέγχους για τους προερχόμενους από την Ελλάδα ταξιδιώτες ή για τους κατόχους ελληνικών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Έτσι και το εμπνευσμένο αυτό σχέδιο θα αποτύγχανε παταγωδώς αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες θα δυσχεραίνονταν στις μετακινήσεις τους εντός της ζώνης Schengen. Επιπλέον, οι παράνομοι αυτοί μετανάστες θα παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας στα χέρια τους νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα (έστω και προσωρινά) από το Ελληνικό Κράτος ΚΑΙ επιδοτησεις Εποικισμου!

AvDarGOR είπε...

κε. Χατζαρα πως ερμηνευεται την πλυμμηριδα μηνυματων στη στιγμη της περιπετειας που ειχατε με την υγεια σας,ενω ολοι αυτοι οι.... υπερπατριωτες,ειναι σχολιαστικα τουλαχιστον,"χαμενοι"?....
που θελω να καταληξω.... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ,μια απο σ@#$#! Δεν εχει αλλαξει κ ο παραμικρος βρωμοΕλληνας χαχολος.
αυτα τα ατομα το κακο ειναι..οτι μεσα τους τρεφουν πραγματικα εστω κ την Ελπιδα...σωτηριας της χωρας... οπως την εννοει ο καθενας τουλαχιστον.

τιποτα ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ κ τιποτα δε ΘΑ αλλαξει! τετελεσμενο! ενα (μπασταρδο πλεον εθνος,οι πολυφυλετικοι γαμοι κανουν θραυση πλεον,στο διαδυκτιο συχνα συναντας ατομα απο διαφυλετικους γαμους..μεχρι κ Ελληνομαροκινη πετυχαινεις....) εθνος που αναμενει τις προφητειες!!! κ την ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....χαοχοαχο (υπαρχει ελπιδα?...)

περαστικα.

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα,

Την προσοχή σας παρακαλώ!

Ψάξτε τι εστί 'AvDarGOR'.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Οι προδοτεs πανε χερι-χερι
eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html
21/12/2015 ολεs στην Ευελπιδων το μικρο tercs keikos το περιμενουν στο πτηνο διαρηγνυουν τα ιματια τουs για το πωπουδακι του....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μαs λεs ρε χοντρουλη;Εσυ εισαι....ΛΑΟΣ;Του Κωλου τα.....εννιαμερα εισαι.ixnos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_24.html
Μηπωs γνωριζετε απο που κλανει ο ΛΑγΟΣ;;;;;
Μηπωs γνωριζετε απο που κλανει η χηνα;;;;;
Μηπωs γνωριζετε τον τιγρη την κ.φλωρατου;;;;;
χαθηκεs βρε καλη μαs κυρια΄ΑvDarGOR΄

AvDarGOR είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ τι μπορει να ΣΗΜΑΙΝΕΙ δλδ!!!! ΧΑΧΑχχααχαααχΧΑΑ

Υ.Γ. ρε ειναι χαχολοι οι ανθρωποι λεμε..... εδω ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!!!!! χαχαοχαο κ τους κοροιδευειιιιι μπροστα στα μουτρααααα τουςςςςς χαχαχαχαχαχα τα μαθατε κε.Χατζαρα? ΤΖΑΜΠΑ ΒΓΗΚΕ λαγοσκυλο ο ΣΦΑΗΛΟΣ... κλαμα οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ...τα γλυφταρχιδια της ΨΟΦΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΣΚΥΒΑΛΑ! αντε,μην αρχισω παλι....το βορβορο. χαχαΑΧΑαχχααχ μετα φταιει η Χ.Α. που δεν υπερψηφιζεται απο το εθνος.....!!! αυτο το περηφανο!!! νυν μουλων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ OFFSHORE και ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...!www.ethnoshellas.gr/?p=14731
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ....ΙΔΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ...!!!
politikosafari.blogspot.gr/2010/02/blog-post_4791.html
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ...ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!Το εκανε παλι το θαυμα του ο''κορτιζονουχοs''και''μουρουνελαιολαδαs''προεδροs γιωργοs...
politikosafari.blogspot.gr/2010/02/blog_post_7129.html
ΝΕΑ''ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ''ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ..ΕΦΗ ΘΩΔΗ..!!!
politikosafari.blogspot.gr/2010/03/blog-post_4778.html
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ''ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ''ΟΠΩΣ Η...ΕΦΗ ΘΩΔΗ..!!!
politikosafari.blogspot.gr/2010/07/blog-post_2238.html
ΝΕΑ''ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ''ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....
politikosafari.blogspot.gr/2010/08/blog-post_2544.html
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ''ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ''ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...!!!politikosafari.blogspot.gr/2011/09/blog-post_15.html
ΠΤΩΧΕΥΣΗ και ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ(Α1)και ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...!!!politikosafari.blogspot.gr/2012/02/1.html
΄΄ΑΠΑΤΗ΄΄ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...΄΄ΑΟΡΑΤΕΣ΄΄ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ...!!!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ereunitiko.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2821.html
Υ.Γ για τιs μεγαλοκοπελεs του πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων κ.ΚΑRΑΝΤZAOYRΑΣ απο την σχολη οπωs λενε στο κολωνακι LONDON SCHOOL OF TRIXES

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...