18/12/15

Ὃσιοι, Ἁγιάσαντες καὶ Ἑορτάζοντες

Ως γνωστόν οι Έλληνες Σοφοί ήσαν ΕΠΤΑ. Οι εξής ΔΥΟ: Ο Θαλής και ο Μιλήσιος!
Πέραν του Αστείου, Αγαπητοί φίλοι, συμπατριώτες Εθνοπατριώται εντός και εκτός του Ελεύθερου Κόσμου, Έλληνες το Γένος, φθάνει ο Δυνατός Άνεμος τών 21!
Ξεχυθείτε παντού εις όλα τα μέρη της Ελλάδος και δημιουργήσετε κινήματα και συλλόγους άνω των 21 Ελλήνων. Έγκριτα κινήματα από το Πρωτοδικείο. Η Άμυνα άρχεται. Το Έθνος των Ελλήνων καταδιώκεται, αιμορραγεί.
 Οι γενίτσαροι πληθαίνουν, οι αγράμματοι πολλαπλασιάζονται Κορδακίζοντες διαστρεβλώνοντες τα πάντα.
Οι μορφωμένοι δέ εκτοπίζονται εις τα κάτεργα του εξωτερικού. Η Ελλάς ποδοπατείται, λεηλατείται, όχι από αόρατους ιμπεριαλιστάς αλλά από τους γνωστούς παλαιανθρώπους της παρέας του Σόρος και των Ρότσιλντ οι οποίοι φροντίζουν να εποικίζουν τρωκτικά, εις τους τάφους πατέρων, πάπων και προπάπων ημών.
Το μεγάλο ΟΧΙ είναι εδώ.
Αρκεί να πάρωμεν όλοι θέσιν εις το Αμυντικόν Σύστημα και να φωνάξωμεν με μίαν φωνήν : ΑΕΡΑ!
Αέρα! Να πετάξωμεν εις την θάλασσαν τους τοκογλύφους και όλους τους τοκογλυφόλογους και τους προσκυνημένους!

Γεώργιος Δ Κανελλόπουλος
Ουψάλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να έρθει και ο αρθρογράφος από την Ουψάλα να βάλει ένα χεράκι; Οι μακροχρόνια βυθισμένοι στη σαπίλα της Ελλάδας που συνεχίζουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλο αριστερό και δεξιό και να μαλλιοτραβιούνται ακόμα και στο διαδίκτυο για αυτή την απάτη, δεν μπορούν να φτιάξουν σοβαρό κράτος. Μόνο η διασπορά μπορεί να φτιάξει την Ελλάδα.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος είπε...

ΥΓΕΙΑ, ἐννοεῖτε! ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩ Ο ΑΓΩΝ!

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...