1/12/15

Έθνος βλογιοκομμένων πανηλίθιων και με τη ευρω- βούλα

Δεν είμαστε πια έθνος ανάδελφο αλλά έθνος ανεγκέφαλο

Ρώτησαν από την "Κομισιόν" τον Μάιο του 2014 αλλά το μάθαμε τώρα.
Το 97% των Ελλήνων που ρωτήθηκαν ανησυχούν προσωπικά για το «περιβάλλον» και το 85% πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην προστασία του.
Τα τρία τέταρτα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο περισσότερο για προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον.
Καταλάβατε; Ώρα της Γης, πράσινοι φόροι, πράσινα προϊόντα, ποδήλατα, Κιότο, και δεν συμμαζεύεται.
Η Τηλεόραση, (Σκάαααιιιιι) παραμένει η κύρια πηγή πληροφοριών των ηλιθίων σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα. (65%).
Το υπόλοιπο των «καρτοκινητών» καταναλωτών ενημερώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Οι επιστήμονες, και οι φορείς προστασίας του περιβάλλοντος είναι αξιόπιστοι για το 72% .
Αν υπολογίσουμε όλο το στατιστικό λάθος, το συμπέρασμα είναι 90% ηλίθιοι.
Να γιατί ψήφισαν τον Βασίλη τον τηλε-Καρνάβαλο και την τσογλανοπαρέα, Alexis, Tasia, κυρ-Αλέκος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://yannis-ioannou.com/2015/12/01/%CF%83%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-3/bear-1/

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το Κιότο και το φαινόμενο θερμοκηπίου να είναι απάτη και στην πραγματικότητα να οδεύουμε προς εποχή παγετώνων.
Μπορεί η ώρα της γης να είναι ψυχολογική επιχείρηση.
Μπορεί τα ποδήλατα να είναι προετοιμασία για φτωχοποίηση και κινεζοποίηση.
Μπορεί οι πράσινοι φόροι να είναι κλοπή στην ψύχρα.

Αλλά το περιβάλλον έχει και πραγματικό θέμα. Με τα δηλητήρια της Μονσάντο στην τροφή, στα γενετικά τροποποιημένα είδη, στο νερό, με τα βαρέα μέταλλα από τα καυσαέρια, με την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Δεν υπηρετείς και την υγεία σου όταν αγνοείς ότι ακόμα και το αυχενικό που σε ταλαιπωρεί και ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα προβλήματα υγείας έχουν σαν πρωταρχική αιτία τα βαρέα μέταλλα και τα χημικά από τον τοξικό αέρα, την τοξική τροφή, το τοξικό νερό και την έκθεση σε μικροκύματα από τηλεφωνία και wifi.

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεεε.....
Γιά να διαπιστώσει κανείς, πόσο πολύ νοιάζονται οι νεοΈλληνες γιά το περιβάλλον, αρκεί να ρίξει μιά ματιά γιά να ιδεί πόσο προσέχουν την "αυλή" του σπιτιού τους.

Θα την ιδεί γεμάτη πεταμένα νεοελληνικά σκουπίδια.

Κατά τα λοιπά, όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι, "ανησυχούν προσωπικά" γιά το περιβάλλον, είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές του ανθρωπίνου γένους.
Προσωπικά, θα τους εκτελούσα ευχαρίστως ένα-έναν..

Ανώνυμος είπε...

Μήν κάνετε σαν μωρές παρθένες με τα wi fi και τα βαρέα μέταλλα όλα μπορεί να τα ανταπεξέλθει ο ανθρώπινος οργανισμός μάς έχουν οδηγήσει σε μία σκέψη καθαρά αγγλοσαξονική όπου οι απίθανοι αυτοί τύποι γράφουν ένα βιβλίο 800 σελίδων για μία βίδα. Με το κλίμα της Μεσογείου μπορούμε εύκολα να αυτοιαθούμε με τα μπάνια και την εκγύμανση. Αρχίστε παρακαλώ να μελετάτε κβαντική φυσική για να καταλάβετε πώς τα μίντια που κατέχουν οι 'περιούσιοι' δημιουργούν πραγματικότητες οι οποίες δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά γεγονότα και νούμερα. Τους οδηγούν καθημερινά να σκέφτονται μηχανικά και με ένα τρόπο που θα τους κάμει πειθήνιους καταναλωτές. Οι 'μόδες' της παγκοσμιοποιήσεως που αναφέρει το ποστ του σπυρου έχουν από καιρό καταγγελθεί από σκεπτόμενους πατριώτες σε όλο τον κόσμο, βλέπετε να μήν οδηγούνται προς τα εκεί οι περισσότεροι, βλέπετε να μην οδηγούν τους εύπορους προς την λογική της ανεκτικότητας και της αδιαφορίας; Ποίοι είναι αυτά τα 2.000.000 των ψηφοφόρων του Σύριζα-Εκμ αυτοί και αυτές είναι, οι ηλικίες νέων που ακολουθούν τις μόδες των τηλεοπτικών σταθμών και των περιοδικών που άρχισε ο Κωστόπουλος, μελετήστε μόνοι σας κβαντική φυσική αυτοί γνωρίζουν και γι΄αυτό κατασκευάζουν τις ειδήσεις τις ιεραρχούν όπως νομίζουν και κατόπιν έχουν και το αποτέλσμα που επιδιώκουν. Κάμουν ας πούμε συνέδρια ιδρύουν ΜΚΟ τρέφουν στρατούς από ανθρώπους που αρθρογραφούν καθημερινά για ένα ψέμα όπως η υπερθέρμανση!.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος που σβήνει τα φώτα του σπιτιού του για μια ωρα κάθε χρόνο αλλά πετάει δυο σακούλες σκουπίδια κάθε μερα θεωρεί τον εαυτό του οικολόγο;
Έχει χαθεί η λογική απο τον κόσμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Προβάλλουν ότι γουστάρουν μην πεφτετε στην παγίδα τους.
999 να πουν πως ότι κανετε το κανετε για να βαλετε φορους τον έναν θα προβάλλουν!
Μην τσιμπατε.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...