3/12/15

Συμφωνώ εν μέρει με το Φαήλο

Ο εκλιπών καλός ηθοποιός ήταν. Όχι και μεγάλος . Εκεί διαφωνώ. Συμφωνώ 100% στο ερώτημα : «Γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του ».

5 σχόλια:

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

O TEMPORA OMORES

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας "μεγάλος" καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή, ο περιούσιος Ζακ Ιακωβίδης:

http://tvxs.gr/news/politismos/efyge-apo-ti-zoi-o-synthetis-zak-iakobidis

Ανώνυμος είπε...

Nα πούμε και για την "μεγάλη" τραγουδιάρια που άναβαν τα πούρα στο κερί που έβαλαν στο απηυθυσμένο της;

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php/105666-%CE%A4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82!-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-2007-2011

2. Η ΚΥΠ είχε καταγράψει τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο μεγάλων επιχειρηματιών πάνω-κάτω της ίδιας εποχής, οι οποίοι συζητούσαν για ένα πάρτυ που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, με καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι - μιλούσαν για διαολεμένο κέφι, άφθονη ροή κόκας, τρελά ποτά και μεθύσια κι ότι ... "στο τέλος πιάσαμε τη μικρή τραγουδιάρα, της βάλαμε ένα κερί στον κώλο κι ανάψαμε από 'κει τα πούρα μας"


Η "μικρή τραγουδιάρα" ήτο η...

Ανώνυμος είπε...

Το αδερφάτο ξεσάλωσε...

Ανώνυμος είπε...

Ακομα ενας θολοκουλτουριαρης ηθοποιος αριστεριστης που χριστηκε «μεγαλος και τρανος» απο τη δημοσιογραφικη μαφια και εγινε ο,τι εγινε απο τις μαλακοταινιες του (ανθ)-ελληνικου κεντρου κιν/φου που χρυσοπληρωσε ο λαος για να τις βλεπουν τα ψωνια που τις γυρισαν και οι γκομενοι τους. Δε σεβαστηκε ουτε την Επιδαυρο και εμφανιστηκε με το πουλι εξω στις Βακχες ως Διονυσος το 1997. Εθνοπροδοτης, αθεος, εθνομηδενιστης, ανωμαλος μεχρι τα υστατα. Καλη καυση του ευχομαι και να μαζεψουν τα συντροφια του πολλα χρηματα για τους λαθρομεταναστες τζιχαντιστες, αλλωστε καπως πρεπει να δελεασουν τους μελλοντικους εραστες τους.