23/12/15

Ενύπνιον

Άκου φίλε μου τι έβλεπα χθες στον ύπνο μου.
Ότι οι φίλοι μας οι σουνίτες πρόσφυγες από τη «Συρία», έπιασαν τη φαλακρή ποδηλάτισσα και την κρέμασαν με μια πινακίδα που έγραφε, «Αλλάχ Ακμπάρ» κρεμασμένη στο στήθος της , και από κάτω η οργανωμένη πουστιά, έκλεγε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ είδα ένα περίεργο όνειρο. Είδα ότι περπατούσα στο κέντρο της Αθήνας και παντού έβλεπα πτώματα σε αποσύνθεση, σα να ήταν παρατημένα εκεί επί μέρες πολλές. Ελπίζω να μην μας εύρει τίποτα ξαφνικό, π.χ. κάνας σεισμός, να μας λυπηθεί ο Θεός...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ............ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ
Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών αποτελεί ένα οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε με τρομερό κυνισμό. Δεν έπεσε, βέβαια, από τον ουρανό. Αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων καταστροφικών ανακεφαλαιοποιήσεων.Τα ιδιωτικά κεφάλαια που αναλαμβάνουν τις Τράπεζες είναι ό,τι πιο προβληματικό υπάρχει στο διεθνές οικονομικό στερέωμα. Οι νέοι ιδιοκτήτες δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν καθόλου για την στήριξη και ανάπτυξη της πραγματικής Οικονομίας. Στόχος τους είναι αποκλειστικά το βραχυπρόθεσμο κέρδος και η «αρπαχτή».

Ανώνυμος είπε...

Τις φαλακρές ποδηλάτισσες οι "κακόμοιροι ευπαθείς" ως γνωστόν τις πετάνε από τις ταράτσες...

Από τις ίδιες ταράτσες όπου αμέριμνα δροσίζονται με το... παπάκι τους :

http://www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2014/04/assets_large_t_420_35945538.jpg