3/12/15

Αρχισε η σφαγή των Κουλάκων

2 σχόλια:

AvDarGOR είπε...

μπρρρρρ φοβηθηκα...... μονο με ενοπλο αγωνα ρε παιδια,θα λυθουν αρκετα τουλαχιστον πραγματα,τα χουμε πει χιλιαδες φορες...... κ ολοι οι μεταναστες φευγουν τοτε κ τα χρυσα σας δοντακια θα κρατατε.....
λυσεις ακομα υπαρχουν...... το τι θα γινει ειναι αλλο θεμα.....

Ανώνυμος είπε...

Από όσους ιστοτόπους "ελληνικούς πατριωτικούς " έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είστε ο μόνος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους για αυτό το συγκριμένο θέμα.
Τρέμουν μήπως και τους χαρακτηρίσουν αντί μαρξιστές, γιατί αντί ΚΚΕ μπορεί να φαίνονται , αλλά τρέμουν να γράψουν την αλήθεια περί του μαρξιστικού καθεστώτος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα μας!
Από εδώ το πάνε από εκεί το πάνε, φασιστικό ναζιστικό αριστεροφασιστικό το πολύ πολύ να το ονομάσουν , τρέμουν να πουν πως αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη και ευλογημένη Ελλάδα μας είναι αποτέλεσμα της μαρξιστικής ιδεοληψίας όχι μόνο των αριστερό κομμουνιστών αλλά όλου του τόξου!

Οι πολίτες αυτής της χώρας το μόνο που ξέρουν για τους κουλάκους είναι …πως δεν υπήρχαν.
Μόνο για τον Στάλιν ως δολοφόνο φρόντισε να τους πει το αριστερόστροφο μαρξιστικό σύστημα της μεταπολίτευσης και αυτό για να μην φαίνεται ως τέτοιο και μάλιστα καλό δολοφόνο γιατί “νίκησε” τον κακό δολοφόνο!

Το ότι ο Λένιν ξεκίνησε αυτές τις καταγραφές της περιουσίας των Ρώσων πολιτών το 1918 , το ότι φορολόγησε τους αγρότες με βάση το υποτιθέμενο και προδιαγεγραμμένο από τους κομμουνιστές εισόδημα (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) έτσι που τους ανάγκασε να πολεμήσουν για να ζήσουν και τους εξόντωσε ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ,αφού ηταν αδύνατο να παραδώσουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ από την πραγματική σοδειά τους ,στην ουσία την ίδια την γη τους στους μπολσεβίκους , αυτός ηταν ο στόχος , αυτος είναι και σήμερα η αρπαγή της γής μας , το αγνοούν ακόμα και τα “πατριωτικά ελληνικά” ιστολόγια!

Συγχαρητήρια κύριε Χατζάρα.
Ίσως θα έπρεπε να γράψετε περισσότερα για αυτό το θέμα ούτως ώστε εάν δεν τα γνωρίζουν να δούμε εάν θα βρουν το θάρρος να γίνουν Πατριωτικά Ελληνικά, αναδημοσιεύοντας τα άρθρα σας!

Τους , Τις βαρέθηκα όχι για τίποτα άλλο , αλλά για το ότι το παίζουν υπερπατριώτες γενναίοι (ΕΣ) που γράφουν και επώνυμα , το καυχώνται μάλιστα κατακεραυνώνοντας όλους τους υπόλοιπους που δεν τολμούμε να γράψουμε επώνυμα!
Αριστεροφασίστες τους ονομάζουν , ναζί τους ονομάζουν , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ να γράψουν που ακολουθούν κατά γράμμα την ιδεολογία τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάνει ΤΖΙΖ!

Και πάλι συγχαρητήρια!

Υ.Γ. Μετά θα τους φταίει ο λαός γιατί θα πάει να ΞΑΝΑ ψηφίσει τους ίδιους, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Το ότι επέβαλλε ο Λένιν την καταγραφή ΟΛΩΝ των υπαρχόντων τους , ακόμη και πόσες κουβέρτες είχαν , δεν τολμά κανείς τους να το αναδείξει , έτσι που να καταλάβει και ο λαός εάν ευθύνεται ο φασισμός ο ναζισμός η ο κομμουνισμός για την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού!
Ίσως το μόνο (οικονομικό) που δυστυχώς (δυστυχώς γιατί από μόνο του δεν λέει τίποτα, λαοπλάνοι παπανδρεηδες που θα τάξουν οικονομικά λαγούς με μαρξιστικά πάλι πετραχήλια πολλοί και προθυμότατοι να ξεγελάσουν πάλι τους Έλληνες , ήδη κάτι μαρξιστές καζακες προωθούν και μάλιστα ως λαθροφάγους, λαθροφάγοι οι μέχρι πρότινος λαθρολάγνοι) θα ενδιέφερε τους νεοέλληνες αφού μας έκαναν να μισούμε ως φασιστικό οτιδήποτε έχει σχέση με τις αξίες αυτής της λεηλατημένης από πάσης απόψεως Ελλάδας μας!