1/2/16

Οι απεργίες δεν είναι πολιτικές

Ο στόχος των κινητοποιήσεων των κατ΄επάγγελμα «εργατοπατέρων» και «αγροτοπατέρων» δεν είναι πολιτικός και επομένως οι απεργίες και τα μπλόκα δεν θα αποφέρουν πολιτικά αποτελέσματα. Ανατροπή δεν υπάρχει υπό αυτούς τους όρους. Πίσω από τον Αξελ έρχεται κάποιος «οικουμενικός», που τον προτιμούν νταβατζήδες και δανειστές για να περάσει με άνεση τα «προαπαιτούμενα» και στο βάθος Koulis.
To «Χάπενιγκ» των απεργιακών κινητοποιήσεων αρχίζει από αύριο με στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς .Την Τετάρτη απεργεί η ΠΟΕΣΥ οι δημοσιογράφοι, στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη, συμμετέχουν και οι δικηγόροι, οι συμβολαιογράφοι, οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί.
Κλειστά θα είναι την Πέμπτη και τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα, όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων . Οι πρατηριούχοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, τη διάλυση του επικουρικού ταμείου τους, την ανεξέλεγκτη παράνομη διακίνηση καυσίμων, και τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί . Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, κήρυξε 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΗΚΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΕΤΑΙΡΟΥΣ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ κλπ...