29/2/16

Έρχεται η «Ανάπτυξις» με φουσκωτό από την Τουρκία

Τα (μαύρα) οφέλη της Προσφυγιάς

Η προσφυγική κρίση θα τονώσει την «ευρωπαϊκή ανάπτυξη» είπε ο Κομισάριος Μοσκοβισί.
«Η αύξηση των δημόσιων δαπανών για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος συνεπάγεται τη διεύρυνση του ευρωπαϊκού ΑΕΠ κατά 0,2% ως 0,3%» , εξήγησε.
Έρχεται η ανάπτυξη!

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΣΠΥΡΟ ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..


Επειδή αρχίζει και γίνεται "viral" η παρακάτω εικόνα με τον "δήθεν" όρκο του στρατηλάτη Αλεξάνδρου,μέσω της οποίας τα νεοταξίτικα σκουλήκια προσπαθούν να προπαγανδίσουν υπέρ τους εποικισμού που έχει λάβει έκταση τις τελευταίες εβδομάδες στην πατρίδα μας,σας παραθέτουμε την κριτική σε αυτό το ψευτοκείμενο!!

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaupload/tmp/7962eaac42c9b5250c1cee667b1cd2b0ca02040d3949658cb787c50d/original.jpg

Και να τώρα, κατά την νέο-ταξική, ισοπεδωτική εθνο-πολτοποιητική εποχή της "παγκοσμιοποιήσεως", την οποία αποφασίζουν να εφαρμόσουν οι δούλοι των εμπόρων του σιωνισμού αμερικανοί, έρχονται οι ανόητοι εθελόδουλοι ρωμηοί "ψευτο-κουλτουριάρηδες", οιονεί αμόρφωτοι αλλά "παντογνώσται", να προσφέρουν ακόμη και αυτόν τούτον τον Μέγα Αλέξανδρο σαν πρόδρομο της ανεγκεφάλου και ολεθροτόκου παγκοσμιοποιήσεως. Με μόνο αντάλλαγμα το οικονομικόν όφελος. Θυσία στον βρώμικο βωμό του χρήματος τα πάντα. Και πάντα διασύροντας τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.

Αποτελεί τραγέλαφο η προσπάθεια της ξεπουλημένης ψευτο-διανοήσεως των ανοήτων καθηγητάδων με τα βαρύγδουπα ονόματα, όταν με στόμφο απαγγέλλουν τον περίφημο "όρκο" του Αλεξάνδρου, ή όταν αρθρογραφούν με επισημότητα, αναφερόμενοι σ' αυτό το ψέμα σαν να είναι ιστορικό γεγονός.

ΔΕΝ υπάρχει πουθενά και σε κανένα αρχαίο κείμενο αυτός ο δήθεν "όρκος". Πρόκειται για ένα χάλκευμα το οποίο ταιριάζει στην νέα τάξη και την παγκοσμιοποίηση διότι παρουσιάζει έναν Αλέξανδρο "πολίτη του κόσμου", ή "κοσμοπολίτη", ή "οικουμενιστή", ή "υπεράνω έθνους" και άλλες παρόμοιες παγκοσμιοποιητικές ανόητες μπουρδολογίες που δημιουργούν ένα εσφαλμένου τύπου "διεθνιστικό image" του Αλεξάνδρου.

Πρέπει οι νεόκοποι διεθνιστές, όργανα του παγκοσμίου καπιταλιστικο-σιωνισμού άρα ανθέλληνες, να κατανοήσουν ότι το οικουμενικό πνεύμα των Ελλήνων δεν έχει τίποτα κοινό με αυτόν τον στείρο διεθνισμό που προωθεί η οικονομική μονοφυλετική τραπεζική ολιγαρχία του εξουσιασμού.

Συγκεκριμένα, ο λογοτέχνης Ζαλοκώστας, στις αρχές του 20ού αι. έγραψε το βιβλίο "Αλέξανδρος ο προπομπός του Ιησού" όπου στην σελίδα 235, προσθέτοντας, αφαιρώντας, κόβοντας και ράβοντας από διάφορα αρχαία κείμενα, εντελώς κατά το δοκούν, δημιουργεί από μόνος του αυτόν τον περίφημο δήθεν όρκο, τον οποίον αποδίδει στον Αλέξανδρο. Αυτό βέβαια θα διασκέδαζε πολύ τον Αλέξανδρο όπως διασκέδασε κι εμάς όταν το διαβάσαμε.

Με την έκταση όμως που έλαβε το πράγμα, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο.

Το Μεγάλο ψέμα του όρκου του Μ Αλεξάνδρου στην Ώπη

https://www.youtube.com/watch?v=D7HPG9RQDck&feature=youtu.be

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...