7/2/16

Άξελ δε σε θέλει ο λαός παρ τη τσίτα σου και μπρος

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την αριστερή κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς κατά του λαού για να επιβάλει τις θελήσεις των Έξωθεν.

Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/170

                        ΚΩΣ, η Κερατέα του 2016

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε άναυδοι να επαναλαμβάνεται στην Κω το θέατρο του παραλόγου με αφορμή την κατασκευή hot spots, παρά τις αντιδράσεις που σημειώνονται καθημερινά και την επικινδυνότητα που ελλοχεύει η ανεξέλεγκτη κλιμάκωση της έντασης για αστυνομικούς και πολίτες.
 Φαίνεται ότι το πάθημα της Κερατέας με την εμπόλεμη κατάσταση, τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων, τους τραυματισμούς και την έκθεση σε κίνδυνο επί μήνες μιας ολόκληρης περιοχής, δεν έγινε μάθημα.
Καταγγέλλουμε την προχειρότητα με την οποία διατάσσεται η μετακίνηση διμοιριών για την επιβολή μιας κυβερνητικής απόφασης, παραβιάζοντας κατάφορα όχι μόνο τους υπηρεσιακούς κανονισμούς αλλά και τις αρχές της δημοκρατίας μας.
Αντί δημοκρατικού διαλόγου χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία ως κατασταλτική δύναμη χάριν των αδιεξόδων και των σκοπιμοτήτων της κυβερνητικής πολιτικής στη χώρα μας.
ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ

Ο δήμαρχος της Κω με επιστολή του απευθύνει έκκληση προς τον Αξελ ζητάει να αποσυρθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την Κω, για να αποκλιμακωθεί η ένταση. «Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» του επεσήμανε και ταυτόχρονα ζητησε να ανακληθεί η απόφαση για τη δημιουργία hotspot στο νησί και η κυβέρνηση να δεχθεί την πρόταση του δήμου της Κω για να δημιουργηθεί ένας χώρος καταγραφής λαθρομεταναστών και προσφύγων στο νησί και οι καταγραφέντες να αναχωρούν εντός 24ώρου.
Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης αγανακτισμένοι κάτοικοι με έφοδο έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου και το κατέλαβαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με 1 νόμο , 1 άρθρο καταργούμε τα μνημόνια...

Ανώνυμος είπε...

τα λετε πολυ καλα,αλλα οι ματατζηδες ειναι ανθελληνες αν οχι ολοι οι περισσοτεροι ειναι εχθροι των Ελληνων...

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest