25/2/16

Πίσω από την πλάτη των λαών και ενάντια στη βούληση τους

Το δημοψήφισμα της Ουγγαρίας αμφισβητεί
το Τέταρτο Ράιχ των ευρωκρατών
Η ουγγρική κυβέρνηση αποφάσισε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, χωρίς να ανακοινώσει την ημερομηνία, προκειμένου να αποφασίσει ο λαός εάν αποδέχεται για τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις για τους πρόσφυγες, που αποφάσισαν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών , κατά των οποίων έχει ήδη προσφύγει από τον Δεκέμβριο η Ουγγρική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν που μετέχει στο ΕΛΚ όπως και η ΝΔ δήλωσε ότι οι υποχρεωτικές ποσοστώσεις «μπορεί να οδηγήσουν σε αναθεώρηση του εθνικού, πολιτισμικού και θρησκευτικού χάρτη της Ουγγαρίας αλλά και της Ευρώπης», και ότι δεν είναι δυνατό,,«να λαμβάνονται αποφάσεις πίσω από την πλάτη των λαών, και ενάντια στη βούληση λαών, που αλλάζουν τη ζωή τους και τη ζωή των μελλοντικών γενεών».
Το ερώτημα που θα τεθεί στους Ούγγρους ψηφοφόρους θα είναι το ακόλουθο: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να διατάξει μια υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων προσφύγων στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».
Η εκπρόσωπος της Κομισιόν εξέφρασε τη δυσφορία της Ευρωχούντας. «Δεν καταλαβαίνουμε πώς αυτό συμβιβάζεται με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων που έχει συμφωνηθεί απ' όλα τα κράτη μέλη», είπε.
Δηλαδή, έχει συμφωνηθεί απ' όλα τα κράτη μέλη να λαμβάνονται αποφάσεις πίσω από την πλάτη των λαών και ενάντια στη βούληση τους και το Ουγγρικό δημοψήφισμα χαλάει τη Χουντό-Σούπα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έξω τώρα από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή! Έξω τώρα κι από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ευρωπαική Ένωση...

Ανώνυμος είπε...

Duke University student and porn star Miriam Weeks "Belle Knox" interview on Piers Morgan show

https://www.youtube.com/watch?v=eM5up7MTzak

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Eδω αν ακουσουν για δημοψηφισματα βγαζουν τη χρυση ...
Ειναι που ''η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα'' οπως συνηθιζουν να λενε.
Και λογικο ειναι βεβαια γιατι αν μαθαινε το ποπολο στο δημοψηφισμα, θα επαιρνε τις αποφασεις στα χερια του ... Ενω ποτε σε κατεχομενες χωρες δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.
Ειδατε εσεις επι κατοχης '41 - '44 να γινονται δημοψηφισματα ? Οχι ...
Ειδατε καποια αλλη φορα ? ΟΧΙ.
Ερωτηθηκε ο λαος αν θα μπει στην ΕΟΚ ? ΟΧΙ
Ερωτηθηκε αν θελει εδω και 25 χρονια να γινει η Ελλαδα κεντρο διερχομενων ? ΟΧΙ
Ερωτηθηκε αν θα μπει στο Ευρω ? ΟΧΙ
Ερωτηθηκε αν συμφωνει να παραδοσει κυριαρχικα δικαιωματα στις Βρυξελες και να αρνηθει την πατριδα του ? ΟΧΙ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ)

ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ .... Αν θελει βασιλεια στη Ελλαδα ...
Γιατι ολα οσα γινονται δεν ειναι παρα ενας αεναος αγωνας εκδημοκρατισμου .... LOL !!!

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...