27/2/16

Της δημοσκόπησης το κάγκελο

Ψήφισαν ΑLEXIS 1.926.526 . Και το 74% είναι δυσαρεστημένοι ,αλλά περίπου 1400000 θα τους ξαναψήφιζαν, αν και το 80% δεν πιστεύει πως η (αριστερή) κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο μέχρι το τέλος της τετραετίας. Και το 31% , «δεν θέλουν καμιά αλλαγή στην κυβέρνηση. Ο δε Κούλης αφού ο Μαρινάκης τον βγάζει πρώτο , είπε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, αλλά από το 24% που του δίνει ο Μαρινάκης μόνο το 18% θέλει εκλογές.GLUP.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα αποτελέσματα αυτών τών ερευνών δίνουν την απάντηση στο γιατί η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πάνω από 7%. είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος που έλεγε μια μέρα ότι είναι επιτυχία το 7% αν συγκρίνουμε με Πορτογαλίες και λοιπές νότιες χώρες όπου οι εθνικιστές δεν πιάνουν πάνω από 3%.

δεν πιστεύω ότι είναι πειραγμένες οι δημοσκοπήσεις, οι ελλαδινόφωνοι κοιμούνται τον Επιμενίδειο ύπνο και δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι απολύτως ακριβείς.

η κατάσταση είναι καρμπόν στην Κύπρο, το νησί παραδίδεται στους οθωμανούς και τουρκοποιείται και ακούς ότι το ΕΛΑΜ είναι φασιστικό. ύυυυυπνοοοοος

AvDarGOR είπε...

@Σάβ Φεβ 27, 09:39:00 μ.μ.

αντε... τωρα το καταλαβαινεις κ εσυ? απορω που ζουσατε κ ζειτε καποιοι οταν κυκλοφορειτε απλως....εξω....

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...