26/2/16

Προδότεεεεες

Ο ΣΥΡΙΖΟΚΑΗΜΕΝΟΙ , ο Οβριός και ο αλκοολικός , παρέδωσαν Εθνικό χώρο. Δέχθηκαν, «κούρεμα», του εθνικού εναέριου χώρου από το 10 στα 6 ναυτικά μίλα. Δέχθηκαν το ΝΑΤΟ σχέδια πτήσης να μην καταθέτει το ΝΑΤΟ σχέδια πτήσης μεταξύ 6 και 10 ν.μ. Ακριβώς ότι είχε προτείνει ο λόρδος Κάρινγκτον στον Αντρέ και εκείνος το είχε απορρίψει.
Και η εμπλοκή του ΝΑΤΟ έχει μηδενικό όφελος γιατί σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που ανακοίνωσε ο Γένς Στόλτενμπεργκ τα πλοία της «Συμμαχικής δύναμης» που θα πλέουν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά και στα τουρκικά παράλια δεν θα κάνουν επαναπροωθήσεις. Θα «ενημερώνουν» και θα «συνεργάζονται» με το ελληνικό Λιμενικό, την τουρκική Ακτοφυλακή και την Frontex . Σε ρόλο κυανόκρανου δηλαδή.
Μόνο όταν γίνεται προσπάθεια διάσωσης λαθρομεταναστών και προσφύγων, αν δηλαδή βρεθούν στη θάλασσα τότε μπορεί να επέμβει πλοίο του ΝΑΤΟ, για να τους διασώσει και τότε θα εξεταστεί αν θα τους παραδώσει στην Τουρκία ή αν θα τους οδηγήσει στην Ελλάδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Οβριοί κρατάνε τον Καμμένο με μια οφφσόρ που είχε και τον κάνουν ότι θέλουν... Γι' αυτό είναι και μονίμως πιωμένος... Θέλει πολύ πιοτό για να πάει κάτω τέτοια προδοσία...

Ανώνυμος είπε...

είναι φοβερό με τί ακρίβεια βγαίνουν οι προφητείες, οι μογγόλοι είναι έτοιμοι να συντριβούν από Ρώσσους και Κούρδους ενώ πριν μερικά χρόνια κανείς δεν θα το περίμενε αυτό.

οι μογγόλοι θα φτάσουνε στα "εξαμίλια" και μετά θα διαλυθούν.

είμαστε πιο κοντά από ποτε σε μια εισβολή τών τούρκων την ώρα που το κατοχικό καθεστώς τους καταρρέει.

προφανώς θα τραβήξουν τον στρατό απο την Κύπρο.